- Reaction score
- 23.858
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μεγάλο like μόνο και μόνο για το αυτοκόλλητο!

....δεν είναι του Παναγιώτη. Τον βρήκα σήμερα στην θάλασσα, και μου είπε ότι αυτό είναι ενός Γάλλου που μένει μόνιμα εδώ.....αλλο ένα spotted, ( δεν λέμε που ). Πρέπει να είναι του Παναγιώτη, ενός παιδιού που συναντώ κάθε χρόνο. Αλλά, φέτος δεν τον είδα προσωπικά, ούτε βρήκα στο αρχείο που έχω μαζί μου τις φωτό άλλων χρόνων να το επιβεβαιώσω.
προλαβες εβαλες πινακιδες ...και τα φλας ...
Ασε χαρτακι ..οεο ...
Παλιές Ιταλικές πινακίδες όλα τα λέφτα ξάδελφε. Αν μπορέσεις να μου βρεις από κανένα παλιατζίδικο μια από την Ρώμη θα σε κάνω χρυσό

Πιο εύκολο να το πάρω όπως είναι πάρα μόνο τις πινακίδες...ξαδελφε!Παλιές Ιταλικές πινακίδες όλα τα λέφτα ξάδελφε. Αν μπορέσεις να μου βρεις από κανένα παλιατζίδικο μια από την Ρώμη θα σε κάνω χρυσό![]()

Τσαμπα πραγμα ιταλιανο ... μονο για μιαΠιο εύκολο να το πάρω όπως είναι πάρα μόνο τις πινακίδες...ξαδελφε!![]()

Θέλω όλο το setakiΤσαμπα πραγμα ιταλιανο ... μονο για μια
![]()
Vintage ITALY ROME 1960s # ROMA S10861 RARE REAR LICENSE PLATE Ferrari Maserati | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Vintage ITALY ROME 1960s # ROMA S10861 RARE REAR LICENSE PLATE Ferrari Maserati at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
![]()
Τσαμπα πραγμα ιταλιανο ... μονο για μια
![]()
Vintage ITALY ROME 1960s # ROMA S10861 RARE REAR LICENSE PLATE Ferrari Maserati | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Vintage ITALY ROME 1960s # ROMA S10861 RARE REAR LICENSE PLATE Ferrari Maserati at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
![]()

healthy restaurants wilmington nc
homestyle food near me
@nonosΓενικά επειδή υπάρχουν και πονηροί που δε γράφουν και κόβουν κίνηση για το Χ,ψ λόγο, ποτέ δε λέμε που ακριβώς αράζει τι.
Εγώ εν κινήσει στο κέντρο το πέτυχα και δε ξέρω κάτι παραπάνω.