Ασχετα απο το αισθητικο αποτελεσμα/επιλογες, το αυτοκινητο θα το χαρακτηριζα (φαινομενικα) περιποιημενο και μαχημο μιας που το ειδα απο κοντα.Kαποιοι τα ψαχνουν,και καποιοι αλλοι τα χρησιμοποιουν για να σπασουν πλακα...
Παρεμπιπτοντως,δειχνει να εχει και σασι χωρις τσακισματα;Τι λενε οι ειδικοι;Νομιζω παντως πως δεν ειναι οσο χαλια φαινεται..
Χωρίς να ξέρω, απλά έως παρατηρητής κ εάν το καπο δεν είναι ανοιχτό κ "ακουμπησενο" στους άσπρους κύκλους υπάρχει θέμα...ο προφυλακτηρας με το καπο εχει τεράστιο κενό, ο φανοστατης με το καπο δεν εφαρμοζει οπως πρέπει, φυσικά από μια μονο φώτο όλα είναι σχετικά!
View attachment 31385
ΙσόβιαΚαρναβαλος με τα ολα του,Χωρίς να ξέρω, απλά έως παρατηρητής κ εάν το καπο δεν είναι ανοιχτό κ "ακουμπισμένο" στους άσπρους κύκλους υπάρχει θέμα...ο προφυλακτηρας με το καπο εχει τεράστιο κενό, ο φανοστατης με το καπο δεν εφαρμοζει οπως πρέπει, φυσικά από μια μονο φώτο όλα είναι σχετικά! Η σκεπή είναι αυτοσχέδια...
View attachment 31385
Αυτό κάποτε ήταν του κολλητου μου φίλου, ήταν ένα πανέμορφο κίτρινο club γνήσιο με κίτρινη κουκουλα... κρίμα από την μία, χαίρομαι που υπάρχει ακόμη...σπο την αλλη
Και εγώ Μπατίστα, μπορεί να μην είμαι ειδικός, ή κάτοχος στα 2CV, αλλά "στεναχωριέμαι" όταν βλέπω ερασιτεχνικές βαφές τύπου "wannabe" Charleston. Αλλά ακριβώς για το λόγο που ανέφερες, όπως και να είναι αυτό ή οποιαδήποτε άλλη Citroen σε κατάσταση που απέχει από την αυθεντική, ανέβασα τη φωτογραφία. Χαίρομαι και εγώ ότι υπάρχει.Αυτό κάποτε ήταν του κολλητου μου φίλου, ήταν ένα πανέμορφο κίτρινο club γνήσιο με κίτρινη κουκουλα... κρίμα από την μία, χαίρομαι που υπάρχει ακόμη...σπο την αλλη
Απίθανη η ιστορία αυτού του 2cv. Έχουμε κάνει άπειρες εκδρομές μαζί τον φίλο, τον @Flaminio Bertoni. το κόκκινο, το λευκό και το κίτρινο πριν γίνει όπως έγινε δυστυχώς. Πολύ ωραία χρόνια, ανέμελες και αξέχαστες εποχέςΑυτό κάποτε ήταν του κολλητου μου φίλου, ήταν ένα πανέμορφο κίτρινο club γνήσιο με κίτρινη κουκουλα... κρίμα από την μία, χαίρομαι που υπάρχει ακόμη...σπο την αλλη