Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία...

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Του '86 βάσει πινακίδας.
31364

31365

minas

Member
Reaction score
2.506
Πόντοι
587
Kαποιοι τα ψαχνουν,και καποιοι αλλοι τα χρησιμοποιουν για να σπασουν πλακα...

Παρεμπιπτοντως,δειχνει να εχει και σασι χωρις τσακισματα;Τι λενε οι ειδικοι;Νομιζω παντως πως δεν ειναι οσο χαλια φαινεται..

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.212
Πόντοι
697
Το τι κρύβει ενα 2CV στο σασί του, είναι πάντα ένα μυστήριο. :D

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Kαποιοι τα ψαχνουν,και καποιοι αλλοι τα χρησιμοποιουν για να σπασουν πλακα...
Παρεμπιπτοντως,δειχνει να εχει και σασι χωρις τσακισματα;Τι λενε οι ειδικοι;Νομιζω παντως πως δεν ειναι οσο χαλια φαινεται..
Ασχετα απο το αισθητικο αποτελεσμα/επιλογες, το αυτοκινητο θα το χαρακτηριζα (φαινομενικα) περιποιημενο και μαχημο μιας που το ειδα απο κοντα.

Υ.Γ. δε μου εμφάνιζε τη φωτογραφία σου και νόμιζα αναφέροσουν σε αυτό που δημοσίευσαν εγώ :O

Last edited:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
18.459
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καρναβαλος με τα ολα του,Χωρίς να ξέρω, απλά έως παρατηρητής κ εάν το καπο δεν είναι ανοιχτό κ "ακουμπισμένο" στους άσπρους κύκλους υπάρχει θέμα...ο προφυλακτηρας με το καπο εχει τεράστιο κενό, ο φανοστατης με το καπο δεν εφαρμοζει οπως πρέπει, φυσικά από μια μονο φώτο όλα είναι σχετικά! Η σκεπή είναι αυτοσχέδια...

31385

Last edited:

visa chrono

Member
Reaction score
26.422
Πόντοι
1.487
Χωρίς να ξέρω, απλά έως παρατηρητής κ εάν το καπο δεν είναι ανοιχτό κ "ακουμπησενο" στους άσπρους κύκλους υπάρχει θέμα...ο προφυλακτηρας με το καπο εχει τεράστιο κενό, ο φανοστατης με το καπο δεν εφαρμοζει οπως πρέπει, φυσικά από μια μονο φώτο όλα είναι σχετικά!

View attachment 31385
popcornpopcorn.... ελα ρε .. @Flaminio Bertoni

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.486
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καρναβαλος με τα ολα του,Χωρίς να ξέρω, απλά έως παρατηρητής κ εάν το καπο δεν είναι ανοιχτό κ "ακουμπισμένο" στους άσπρους κύκλους υπάρχει θέμα...ο προφυλακτηρας με το καπο εχει τεράστιο κενό, ο φανοστατης με το καπο δεν εφαρμοζει οπως πρέπει, φυσικά από μια μονο φώτο όλα είναι σχετικά! Η σκεπή είναι αυτοσχέδια...

View attachment 31385
Ισόβια :chair:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
18.459
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Αυτό κάποτε ήταν του κολλητου μου φίλου, ήταν ένα πανέμορφο κίτρινο club γνήσιο με κίτρινη κουκουλα... κρίμα από την μία, χαίρομαι που υπάρχει ακόμη...σπο την αλλη

Nikephoros

Member
Reaction score
12.358
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Αυτό κάποτε ήταν του κολλητου μου φίλου, ήταν ένα πανέμορφο κίτρινο club γνήσιο με κίτρινη κουκουλα... κρίμα από την μία, χαίρομαι που υπάρχει ακόμη...σπο την αλλη
Και εγώ Μπατίστα, μπορεί να μην είμαι ειδικός, ή κάτοχος στα 2CV, αλλά "στεναχωριέμαι" όταν βλέπω ερασιτεχνικές βαφές τύπου "wannabe" Charleston. Αλλά ακριβώς για το λόγο που ανέφερες, όπως και να είναι αυτό ή οποιαδήποτε άλλη Citroen σε κατάσταση που απέχει από την αυθεντική, ανέβασα τη φωτογραφία. Χαίρομαι και εγώ ότι υπάρχει.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.486
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Απίθανη η ιστορία αυτού του 2cv. Έχουμε κάνει άπειρες εκδρομές μαζί τον φίλο, τον @Flaminio Bertoni. το κόκκινο, το λευκό και το κίτρινο πριν γίνει όπως έγινε δυστυχώς. Πολύ ωραία χρόνια, ανέμελες και αξέχαστες εποχές :)

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
:love:
32107

Top Bottom