Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Εγώ έκλεισα χθες Σάββατο ένα 8ωρο στον Θοδωρή και κάναμε κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις.. Δοκιμάσαμε πάλι το μαμά ντιστριπιτέρ αφαιρώντας την ηλεκτρονική και νομίζω ότι το αυτοκίνητο πάει πολύ καλύτερα!!

Αλλάχθηκε εννοείται και η παλιά πλατίνα.. Ποια είναι η γνώμη σας για τις ηλεκτρονικές? Μαμά ή ηλεκτρονική?
Sou icha pi ke noritera pos i ilektroniki stin chionati theli fine tuning...to opio ego den mboro na kano logo elipsis piras ke fotopistoliou. Episis sou thimiso pos to ditributor sta DS me Bosch psekasmo en meri mirasoune spinthira sta bougie KE mirasoune ke to sima sta mbek tou psekasmou!!!!!!!!!!!!
Opote orea ke kala alaksate platines sto paleo original distributor...ala tin legameni massela, opos legete edo, den tin alaksate epidi iparchi mono NOS ke pigene i tariffa pro dietias giro sta 1000€!
Ksanabalte tin 123 ke rithmiste tin sosta!!!! Ipopsin pos i basi pou bidoni sto block tou moteur ine ke afti bidomeni pano sto distributor ke prepi na rithmisti ke afti stin sosti thesi...alios den mbori na rithmisti olo to distributor sosta!
Ine palouki ala ginete.
Kales:chair: doulies!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.196
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Έχεις δίκιο αγαπητέ αλλά όσο κρατήσει το ντιστριμπιτέρ και με δεδομένο πως δεν γνωρίζω κάποιον να μπορεί να το ρυθμίσει σωστά θα το έχω backup :)
Όσο το είχα πάνω αρρύθμιστο το αυτοκίνητο πήγαινε χάλια.

Είχε και ένα θεματάκι με ότι λάμπα είχε η Χιονάτη.. Όταν έπαιζα με το γκάζι τρεμόπαιζαν όλες οι λάμπες και τα φώτα. Διορθώθηκε από τον φίλτατο που ξόδεψε όλο το Σάββατο του με εμένα και την Χιονάτη.

Επίσης έχανε και αρκετό LHM από ένα ρακοράκι στην αντλία το οποίο αλλάχθηκε και αυτό..

visa chrono

Member
Reaction score
28.721
Πόντοι
1.607
Με τα αυτοκινητακια..δεν εκανα κατι... σημερα...
...Για αυτα ομως εφτιαξα μια παραγγελια για ανταλακτικα(2cv ola..)
...Μικρα πραγματακια...λεπτομεριες πανω σε αυτα...και συνειδητοποιησα..ποσο ακριβα..ειναι πια ...τα πραγματα..τους...
Για πλακα χτυπας 200 αρα....για ...το τιποτα.... μονο...μικρα σακουλακια....
...Ελπιζω μονο να ειναι η ποιοτητα σε ανεκτα επιπεδα.....
Αυτα...για τα 2cvakia....:citrohang::citrolove::citrolove::citrolove::citrolove:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
...poli doulia simera...
1.
Alagi tou spasmenou fanariou tis bissinadas...

20160217_121311_resized.jpg
20160217_121457_resized.jpg
20160217_121623_resized.jpg

2.
Skontapsa ke pano se kati probolakia Cibie...
20160220_200203_resized.jpg

3.
Piga sto alo garage na metriso sanfor gia ton filo mou ton 1000 pistes...
20160221_101945_resized.jpg
20160221_101931_resized.jpg

Tou 650ccm ine 2,2mm periergos idio me to Super E ke to Cabrio...tou GTI den mboresa telika...ine krimeno kato apo to moteur...
20160221_102519_resized.jpg

Epi tis evkerias pira ke merikes tzoures GTIlas...
20160221_102225_resized.jpg
20160221_102051_resized.jpg

Last edited:

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Να πω ότι "ζηλεύω" για τους 2 τελευταίους που ανέβασαν φωτογραφίες...............θα ήταν πολύ λίγο........ :lol::w00t::w00t:cigara

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.196
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αφού λοιπόν κανένας δεν μπορούσε για καφεδάκι σήμερα έκανα την βόλτα μου μόνος μου με την Χιονάτη..
Έκανα περίπου 100 ανοιξιάτικα χιλιόμετρα και γέμισε η ψυχή μου χαρά.. Πραγματική ψυχοθεραπεία.. Αύριο θα σας βάλω φωτογραφίες όπως κι λεπτομέρειες της βόλτας..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.196
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αφού λοιπόν κανένας δεν μπορούσε για καφεδάκι σήμερα έκανα την βόλτα μου μόνος μου με την Χιονάτη..
Έκανα περίπου 100 ανοιξιάτικα χιλιόμετρα και γέμισε η ψυχή μου χαρά.. Πραγματική ψυχοθεραπεία.. Αύριο θα σας βάλω φωτογραφίες όπως κι λεπτομέρειες της βόλτας..
Ξεκίνησα λοιπόν την Κυριακή στις 09.30 το πρωί από το Μαρούσι πήρα καφεδάκι από την Τατοίου στην Κάτω Κηφισιά. Από Άνοιξη βγήκα στον Άγιο Στέφανο πέρασα το φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα και έφτασα στο Τέρμα της παραλίας του Σχοινιά. Αφού έβγαλα αρκετές φωτογραφίες πήγα στο Κάτω Σούλι και από εκεί στο Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Η επιστροφή έγινε από την πίσω διαδρομή, δηλαδή μέσω του Γραμματικού πάλι μέσω της λίμνης. Έχει απίστευτο καιρό με τέλεια θερμοκρασία. Όλα ήταν ανθισμένα και υπέροχα... Το χάρηκα όσο δεν φαντάζεστε..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.196
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν το Γραμματικό. με το που βλέπω το ανθισμένο λιβάδι σταματάω βάζω όπισθεν και σκέφτηκα στιγμιαία την σχετική διαφήμιση που είναι 2 ζευγάρια με μια DS σε κάποιον χωματόδρομο έρχεται από απέναντι ένα Citroen HV. Ατάραχος ο οδηγός της DS το βάζει στην ψηλή σκάλα και περνάει πάνω από ένα τεράστιο χαντάκι cigara

Έτσι έκανα και εγώ. μεταξύ δρόμου και χωραφιού έχει μεγάλο χαντάκι και το χωράφι ήταν πρόσφατα οργωμένο.. Περιττό να πω πως στην μέγιστη σκάλα το αυτοκίνητο είναι σαν να μην έχει ανάρτηση..

nonos

Member
Reaction score
24.408
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μ αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.586
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν το Γραμματικό. με το που βλέπω το ανθισμένο λιβάδι σταματάω βάζω όπισθεν και σκέφτηκα στιγμιαία την σχετική διαφήμιση που είναι 2 ζευγάρια με μια DS σε κάποιον χωματόδρομο έρχεται από απέναντι ένα Citroen HV. Ατάραχος ο οδηγός της DS το βάζει στην ψηλή σκάλα και περνάει πάνω από ένα τεράστιο χαντάκι cigara

Έτσι έκανα και εγώ. μεταξύ δρόμου και χωραφιού έχει μεγάλο χαντάκι και το χωράφι ήταν πρόσφατα οργωμένο.. Περιττό να πω πως στην μέγιστη σκάλα το αυτοκίνητο είναι σαν να μην έχει ανάρτηση..

Όλες οι φωτογραφίες, και οι πιο πάνω, είναι έργο τέχνης!

visa chrono

Member
Reaction score
28.721
Πόντοι
1.607
Μπράβο Απόστολε...
Βλέπω πάει καλά το στρώσιμο της χιονάτης......

:ninja::ninja:.........Έχετε ..βρει...εσύ και ο Ιταλακος..μου φαίνεται και μας ..κοροϊδεύετε....
Photoshop... τα αυτοκίνητα αλλάζετε..και έχετε τις ίδιες φώτο από τα μέρη....:dizzy::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:citroen::helllo::helllo::citroen:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.196
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
την έβαλα φόντο στο PC κρίμα που δεν ήμασταν παρέα. με τόσες υπέροχεσς φοτό τι μ@@λ@α ειναι αυτή στο avatar
Σε ευχαριστώ Γιωργάρα.. Το αβατάρ ρε φίλε είναι αυλάκωση από το original 125άρι Michelin :new:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
την έβαλα φόντο στο PC κρίμα που δεν ήμασταν παρέα. με τόσες υπέροχεσς φοτό τι μ@@λ@α ειναι αυτή στο avatar
Echis apolito dikio...oreo to Michelin...ala edo imetha Citroen...!

Top Bottom