View attachment 4317 View attachment 4318 View attachment 4319 View attachment 4320
View attachment 4317 View attachment 4318 View attachment 4319 View attachment 4320

H 1η μας Citroen ήταν μία GSX 1015cc, η οποία είχε ακριβώς το ίδιο μεταλλικό πράσινο χρώμα! Αγοράστηκε καινούρια τον Σεπτέμβριο του 1978 από μία αντιπροσωπεία στη Συγγρού (όχι την "Aiglon", εάν θυμάμαι καλά πως λεγόταν η κεντρική αντιπροσωπεία, αλλά κάποιον "Σαχατζιάν"). Ως μοντέλο "Χ" είχε μαύρους, αντί για μεταλλικούς, προσφυλακτήρες. 5 χρόνια αργότερα αναβαθμίστηκε σε 1.3 και 5άρι κιβώτιο από GSA X3. 9 χρόνια μετά τη βάψαμε μπλε, ακριβώς ίδιο με το μπλε χρώμα της δικής σου GS που φαίνεται στη φωτογραφία. Tη δώσαμε τον Φεβρουάριο του '93 για να αγοράσει ο πατέρας μου ένα ΖΧ 1.4, αλλά την είδαμε στην εθνική οδό να κυκλοφορεί ακόμα το '97. Ποιος ξέρει εάν υπάρχει τώρα...Μια gs σε ενα υπογειο παρκιν στου παπαγου και μια gsa σε δρομο στου παπαγου φωτογραφημενη απο εναν φιλο.......
πως σας ήλθε και το '97 αγοράσατε CX;; νόμιζα ότι την είχατε στα 80's...Το '97 εμεις καταθεσαμε πινακιδες της δικιας μας, λογω αγορας της cx, επισης 1015cc και μετατροπη σε 1.3. Και το 2000 εγινε ανταλλακτικα για το GSA του παππου μου μετα απο ατυχημα και οτι απεμεινε χαριστηκε στο συνεργειο. Το καλοκαιρι του 2007 πηγε πρεσσα η GSA σε αθλια κατασταση.
Μόνο ένας πραγματικός Σιτροενάς και λάτρης των αξιών που αντιπροσωπεύουν αυτά τα αυτοκίνητα θα αγόραζε, εκείνη την εποχή της παραζάλης των καταλυτικών και των αποσύρσεων, μία CX!!!Απωθημενο του πατερα μου! Την ειχε πρωτοδηγησει στη Ξανθη αρχες '80s του αποθανων πατερα καποιας φιλης.. Μαλιστα το αμαξι καθοταν καιρο και οταν το πηρε του κρεμασε απο ατροφοδοσια πανω σε προσπεραση! Αλλα η ζημια εγινε...
Φλεβαρης '97 αγορα 2400 pallas του '77 ηδη 20 χρονων και ιδιας ηλικιας με τη gs!
Πρωτη βολτα οικογενειακως στα Makro Ανθουσας και πρωτο ταξιδι Θεσσαλονικη για εναν γαμο! Σα χθες τα θυμαμαι!

ισως μπορώ να βοηθήσω...Παιδια ψαχνω το καπακι της πλαφονιερας για το gsa x3 καθως και τον μπροστινο προφυλακτιρα με τις εσοχες για τουσ προβολεις.......Αν δειτε κατι με ενημερωνεται......ευχαριστω......
Πως....? Αν έχεις βρει κάτι, έχε με κ εμένα στα υπόψιν.....Ψάχνω για πίσω εταζέρα για GSA σε καλή κατάσταση.ισως μπορώ να βοηθήσω...