Γενική συζήτηση για Citroen GS & GSA

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Σου κόβουν τα μπροστινά κολωνάκια και αφαιρούν τον αριθμό πλαισίου και στο δίνουν...............

nonos

Member
Reaction score
23.854
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το αμαξι αυτο ηταν "ταγμενο" απο τον ιδιοκτητη του σε μελος μας και αψυχολογητα το παππουδι και με μεγαλες ευλογιες των τεκνων του το δωσε εκει για 4 κατοσταρικα..

Μακαρι Γιαννη να το διναν ετσι..
Μου φυγε η μαγκια μ ενα x3 σε διαλυτηριο της ΒΙΠΕ Πατρων το τελος του 2010 για να το βγαλω για λογαριασμο τριτου. Και το πηρα σε 2 τροπετα για να φτιαξει μια "ρεπλικα" x3 καθως το αμαξι ηταν υπερπληρες,γνησιο gs x3 και σε πολυ καλη κατασταση.. Ηταν τοτε που σκασε το τυρακι με το 1000ρικο απο την κυβερνηση και επιπλεον 1000ρικο σε περιπτωση που αγοραζες και καινουργιο αυτοκινητο.. Μεχρι που ειχαμε βρει τηλεφωνο και ιδιοκτητη ,το χε φερει ενας απο την Κερκυρα! και του προσφεραμε 1000e να το παρει απο εκει καθως δεν ειχε ολοκληρωθει η διαγραφη! Ζηταγε 2 χιλιαρικα γιατι θα επαιρνε καινουργιο.. τελικα πηρε τ αρχιδια του μαλλον,σορρυ κιολας, οπως και 1 στους 2 που ουδεποτε ειδαν την υποσχεση της κυβερνησης και δε τους καταβληθηκε ουτε το 1000ρικο!
Αλητειες κυβερνωντων σε συνεργασια με τη λερα της αγορας τους ανακυκλωτες και τα τζακια τους επισημους εισαγωγεις για να περπαταει η αγορα νεου αυτοκινητου.. Αντι να στηριξουν την αγορα μεταχειρισμενου, να κοιταξουν να δωσουν κινητρα να κρατησει ο κοσμος το αμαξι του χωρις να φευγει συναλλαγμα εξω και παραλληλα να δουλεψουν και ενα καρο κλαδοι που δινουν ψωμι σε οικογενεις (συνεργεια,συντηρηση, αναλωσιμα, μεταχειρισμενα ανταλλακτικα)..Απλο παραδειγμα για το πως δημιουργουν επιπλεον υφεση καθως απλα διωχνουμε κι αλλο χρημα εξω αντι να το κυκλοφορουμε μεταξυ μας...

Που ακουστηκε να με υποχρεωνουν να δινω για ανακυκλωση το οχημα μου και εκεινος να το εκμεταλλευεται ως ανταλλακτικα και μου επιβαλλει και προστιμο σε περιπτωση που δε το παραδιδω ολοκληρο..!! Ναι ,ναι σε αγορα xantia για ανταλλακτικα πριν 6 μηνες διαπιστωσα οτι ειμαι "δεμενος" απο παντου ουσιαστικα (ο μονος τροπος να παρεις πια αμαξι για ανταλλακτικα ειναι σε συμφωνια με τον ιδιοκτητη σε καθεστως προσωρινης ακινησιας, να το λυσεις και μετα εκεινος να το κανει οριστικη διαγραφη..μεχρι που σκεφτηκα να το κανω διαγραφη για export και ταχα μου να παγωσει στην πορεια..αλλα δε μπλεκω με δαυτους...) και δε προχωρησα καθως μεχρι που μου ζηταγε ενας και 300e γιατι θα το παρεδιδα κουφαρι στην ανακυκλωση!!
Κωλοζωα που να μεινουν στον ασσο και να κυκλοφορουν με τογιοτα γιαρις!

Συγχωρεστε με..εχω τραβηξει πολυ τρεξιμο με δαυτους..

Last edited:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Το αμαξι αυτο ηταν "ταγμενο" απο τον ιδιοκτητη του σε μελος μας και αψυχολογητα το παππουδι και με μεγαλες ευλογιες των τεκνων του το δωσε εκει για 4 κατοσταρικα..

Μακαρι Γιαννη να το διναν ετσι..
Μου φυγε η μαγκια μ ενα x3 σε διαλυτηριο της ΒΙΠΕ Πατρων το τελος του 2010 για να το βγαλω για λογαριασμο τριτου. Και το πηρα σε 2 τροπετα για να φτιαξει μια "ρεπλικα" x3 καθως το αμαξι ηταν υπερπληρες,γνησιο gs x3 και σε πολυ καλη κατασταση.. Ηταν τοτε που σκασε το τυρακι με το 1000ρικο απο την κυβερνηση και επιπλεον 1000ρικο σε περιπτωση που αγοραζες και καινουργιο αυτοκινητο.. Μεχρι που ειχαμε βρει τηλεφωνο και ιδιοκτητη ,το χε φερει ενας απο την Κερκυρα! και του προσφεραμε 1000e να το παρει απο εκει καθως δεν ειχε ολοκληρωθει η διαγραφη! Ζηταγε 2 χιλιαρικα γιατι θα επαιρνε καινουργιο.. τελικα πηρε τ αρχιδια του μαλλον,σορρυ κιολας, οπως και 1 στους 2 που ουδεποτε ειδαν την υποσχεση της κυβερνησης και δε τους καταβληθηκε ουτε το 1000ρικο!
Αλητειες κυβερνωντων σε συνεργασια με τη λερα της αγορας τους ανακυκλωτες και τα τζακια τους επισημους εισαγωγεις για να περπαταει η αγορα νεου αυτοκινητου.. Αντι να στηριξουν την αγορα μεταχειρισμενου, να κοιταξουν να δωσουν κινητρα να κρατησει ο κοσμος το αμαξι του χωρις να φευγει συναλλαγμα εξω και παραλληλα να δουλεψουν και ενα καρο κλαδοι που δινουν ψωμι σε οικογενεις (συνεργεια,συντηρηση, αναλωσιμα, μεταχειρισμενα ανταλλακτικα)..Απλο παραδειγμα για το πως δημιουργουν επιπλεον υφεση καθως απλα διωχνουμε κι αλλο χρημα εξω αντι να το κυκλοφορουμε μεταξυ μας...

Που ακουστηκε να με υποχρεωνουν να δινω για ανακυκλωση το οχημα μου και εκεινος να το εκμεταλλευεται ως ανταλλακτικα και μου επιβαλλει και προστιμο σε περιπτωση που δε το παραδιδω ολοκληρο..!! Ναι ,ναι σε αγορα xantia για ανταλλακτικα πριν 6 μηνες διαπιστωσα οτι ειμαι "δεμενος" απο παντου ουσιαστικα (ο μονος τροπος να παρεις πια αμαξι για ανταλλακτικα ειναι σε συμφωνια με τον ιδιοκτητη σε καθεστως προσωρινης ακινησιας, να το λυσεις και μετα εκεινος να το κανει οριστικη διαγραφη..μεχρι που σκεφτηκα να το κανω διαγραφη για export και ταχα μου να παγωσει στην πορεια..αλλα δε μπλεκω με δαυτους...) και δε προχωρησα καθως μεχρι που μου ζηταγε ενας και 300e γιατι θα το παρεδιδα κουφαρι στην ανακυκλωση!!
Κωλοζωα που να μεινουν στον ασσο και να κυκλοφορουν με τογιοτα γιαρις!

Συγχωρεστε με..εχω τραβηξει πολυ τρεξιμο με δαυτους..
Χρήστο μου όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων καταστάσεων... Ένα παράδειγμα το GS για το οποίο συζητάμε.. Δυστυχώς ζούμε στο Ελλαδιστάν και αυτή η νοοτροπία δεν θα αλλάξει ποτέ. Μάλλον, ίσως αλλάξει σε 30 χρόνια αλλά τότε δεν θα έχει μείνει κανένα από αυτά τα διαμάντια. Έχω σκάσει ουκ ολίγες φορές με τέτοιες ιστορίες αλλά η μαλακία και βλαχιά του βρωμοέλληνα δεν θα αλλάξει ποτέ.

nonos

Member
Reaction score
23.854
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Νταξ εγω το πηγα ενα βημα παρακατω το ποστ σχετικα με την ολη κατασταση στην Ελλαδα.. Να συμπληρωσω επισης οτι στην περιπτωωση οριστικης διαγραφης για export σου ζητανε τα τζιμανια να πληρωσεις 3μηνο ασφαληστηριο και ,τι πιο φυσικο εφοσον το export αφορα τα πολλα κυβικα που υποφερουν, και τα τρεχοντα τελη κυκλοφοριας πριν παει εξω!!

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Telika ou mbleksis me amaksi stin ellada... Ti orea pu imaste edo...brika ena Panda 4x4 Sisley gia ton Bertoni pou to ithele.
Theli ena cheraki to amaksoma, technikos ine aristo... 300.- ke telos, ute metagrafes ute teli ochi pliromena ke ales malakies.
Theli kteo ke adia kikloforias an ine anakenismeno...

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Παιδια θελω να μαθω οσο γινεται περισσοτερα πραγματα για το gs που εχω ......ξερει καποιοσ καποιο email τησ citroen που μπορω να ζητησω πληροφοριεσ?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Παιδια θελω να μαθω οσο γινεται περισσοτερα πραγματα για το gs που εχω ......ξερει καποιοσ καποιο email τησ citroen που μπορω να ζητησω πληροφοριεσ?
Τι είναι καταρχήν αύτο που θέλεις να μάθεις Μίλτο?

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Δεν θελω κατι συγκεκριμενο.....οτιδηποτε μπορω να μαθω δινοντασ αρ. πλαισιου και κινητηρα.......χρονο κατασκευησ χρωμα πρωτη πωληση ......γενικα αν μπορουν οτι ξερουν....

visa chrono

Member
Reaction score
28.530
Πόντοι
1.607
@citrobella
Υπάρχει κάποιο site που αν βάλεις αριθμό πλαισίου σου δίνει σχετικές πληροφορίες?
Ξεκινα απο εδω ,οσο και αν ειναι παραξενο

Automobiles Citroën
Service Relations Clientèle
6 rue Fructidor
75835 PARIS Cedex 17

Λιγες ερωτησεις ευγενικα γραμμενες στα ΓΑΛΛΙΚΑ.
Απαντουν και σου λενε ,εαν εχεις υπομονη.(εμενα μου εχουν απαντησει)

Μετα ενας αλλος δρομος ειναι το γαλλικο club gia gsa

GSAmical
39 rue Couvrat Desvergnes
37000 Tours
www.gsamical.fr
contact@gsamical.fr

kai gs

J-C Sudol
37, rue des Robinettes
95600 Eaubonne

clubgsfr@yahoo.fr

Αυτα και νομιζω πως κατι θα μαθεις..

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Ψαχνω μηπωσ βρω κατι στο site τησ citroen ...........ελπιζω

visa chrono

Member
Reaction score
28.530
Πόντοι
1.607
Ψαχνω μηπωσ βρω κατι στο site τησ citroen ...........ελπιζω
Στειλε ενα mail εαν δεν θελεις να γραψεις(εμενα μου αρεσει ο παραδοσιακος τροπος επικ..)
με το τι θες να μαθεις μονο γραψε στα γαλλικα..
Και τα γαλλικα club βοηθανε σε οτι ξερουν..(καποιο εχει και forum)

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Ευχαριστω πολυ .....θα στειλω τα στοιχεια του gs και ελπιζω κατι να μαθω....

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
ΤΟ εχω δοκιμασει ........εχει πληροφοριεσ μονο για gsa ευχαριστω καλο βραδυ και σε σενα

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
δεν εχει για ξανθια!!!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα χιλιόμετρα!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΑΣ
Επίσης φίλτατε!!!

Top Bottom