Σου κόβουν τα μπροστινά κολωνάκια και αφαιρούν τον αριθμό πλαισίου και στο δίνουν...............
Χρήστο μου όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων καταστάσεων... Ένα παράδειγμα το GS για το οποίο συζητάμε.. Δυστυχώς ζούμε στο Ελλαδιστάν και αυτή η νοοτροπία δεν θα αλλάξει ποτέ. Μάλλον, ίσως αλλάξει σε 30 χρόνια αλλά τότε δεν θα έχει μείνει κανένα από αυτά τα διαμάντια. Έχω σκάσει ουκ ολίγες φορές με τέτοιες ιστορίες αλλά η μαλακία και βλαχιά του βρωμοέλληνα δεν θα αλλάξει ποτέ.Το αμαξι αυτο ηταν "ταγμενο" απο τον ιδιοκτητη του σε μελος μας και αψυχολογητα το παππουδι και με μεγαλες ευλογιες των τεκνων του το δωσε εκει για 4 κατοσταρικα..
Μακαρι Γιαννη να το διναν ετσι..
Μου φυγε η μαγκια μ ενα x3 σε διαλυτηριο της ΒΙΠΕ Πατρων το τελος του 2010 για να το βγαλω για λογαριασμο τριτου. Και το πηρα σε 2 τροπετα για να φτιαξει μια "ρεπλικα" x3 καθως το αμαξι ηταν υπερπληρες,γνησιο gs x3 και σε πολυ καλη κατασταση.. Ηταν τοτε που σκασε το τυρακι με το 1000ρικο απο την κυβερνηση και επιπλεον 1000ρικο σε περιπτωση που αγοραζες και καινουργιο αυτοκινητο.. Μεχρι που ειχαμε βρει τηλεφωνο και ιδιοκτητη ,το χε φερει ενας απο την Κερκυρα! και του προσφεραμε 1000e να το παρει απο εκει καθως δεν ειχε ολοκληρωθει η διαγραφη! Ζηταγε 2 χιλιαρικα γιατι θα επαιρνε καινουργιο.. τελικα πηρε τ αρχιδια του μαλλον,σορρυ κιολας, οπως και 1 στους 2 που ουδεποτε ειδαν την υποσχεση της κυβερνησης και δε τους καταβληθηκε ουτε το 1000ρικο!
Αλητειες κυβερνωντων σε συνεργασια με τη λερα της αγορας τους ανακυκλωτες και τα τζακια τους επισημους εισαγωγεις για να περπαταει η αγορα νεου αυτοκινητου.. Αντι να στηριξουν την αγορα μεταχειρισμενου, να κοιταξουν να δωσουν κινητρα να κρατησει ο κοσμος το αμαξι του χωρις να φευγει συναλλαγμα εξω και παραλληλα να δουλεψουν και ενα καρο κλαδοι που δινουν ψωμι σε οικογενεις (συνεργεια,συντηρηση, αναλωσιμα, μεταχειρισμενα ανταλλακτικα)..Απλο παραδειγμα για το πως δημιουργουν επιπλεον υφεση καθως απλα διωχνουμε κι αλλο χρημα εξω αντι να το κυκλοφορουμε μεταξυ μας...
Που ακουστηκε να με υποχρεωνουν να δινω για ανακυκλωση το οχημα μου και εκεινος να το εκμεταλλευεται ως ανταλλακτικα και μου επιβαλλει και προστιμο σε περιπτωση που δε το παραδιδω ολοκληρο..!! Ναι ,ναι σε αγορα xantia για ανταλλακτικα πριν 6 μηνες διαπιστωσα οτι ειμαι "δεμενος" απο παντου ουσιαστικα (ο μονος τροπος να παρεις πια αμαξι για ανταλλακτικα ειναι σε συμφωνια με τον ιδιοκτητη σε καθεστως προσωρινης ακινησιας, να το λυσεις και μετα εκεινος να το κανει οριστικη διαγραφη..μεχρι που σκεφτηκα να το κανω διαγραφη για export και ταχα μου να παγωσει στην πορεια..αλλα δε μπλεκω με δαυτους...) και δε προχωρησα καθως μεχρι που μου ζηταγε ενας και 300e γιατι θα το παρεδιδα κουφαρι στην ανακυκλωση!!
Κωλοζωα που να μεινουν στον ασσο και να κυκλοφορουν με τογιοτα γιαρις!
Συγχωρεστε με..εχω τραβηξει πολυ τρεξιμο με δαυτους..
Τι είναι καταρχήν αύτο που θέλεις να μάθεις Μίλτο?Παιδια θελω να μαθω οσο γινεται περισσοτερα πραγματα για το gs που εχω ......ξερει καποιοσ καποιο email τησ citroen που μπορω να ζητησω πληροφοριεσ?
Ξεκινα απο εδω ,οσο και αν ειναι παραξενο@citrobella
Υπάρχει κάποιο site που αν βάλεις αριθμό πλαισίου σου δίνει σχετικές πληροφορίες?
Στειλε ενα mail εαν δεν θελεις να γραψεις(εμενα μου αρεσει ο παραδοσιακος τροπος επικ..)Ψαχνω μηπωσ βρω κατι στο site τησ citroen ...........ελπιζω

Επίσης φίλτατε!!!ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΑΣ