Γιωργος 1975
Member
- Reaction score
- 48
- Πόντοι
- 32
Σε ποια περιοχή είναι το συγκεκριμένο συνεργείοRe: Citroen Garages...
Κέντρο Αθήνα (από εδώ ο χρόνος δεν έχει περάσει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια…)
![]()
Σε ποια περιοχή είναι το συγκεκριμένο συνεργείοRe: Citroen Garages...
Κέντρο Αθήνα (από εδώ ο χρόνος δεν έχει περάσει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια…)
![]()
κουκακιΣε ποια περιοχή είναι το συγκεκριμένο συνεργείο
Η πατίνα του αμι όλα τα λεφτά!Ο τύπος φωτογράφισε όλη τη συλλογή του και εγώ σας την παρουσιάζω..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρκει να μην κρύβει κακή σκουριά...Η πατίνα του αμι όλα τα λεφτά!
ωωωχχχ παλι ζηλευω.........!σε τη σκηνικο ζει ο τυπος........Η πατίνα του αμι όλα τα λεφτά!
Σε σκηνικό... Των 2CVειδών...ωωωχχχ παλι ζηλευω.........!σε τη σκηνικο ζει ο τυπος........
ton citrobella δεν τον πιανει πουθενα.....ετη φωτος μπροστα ο κωστας με την συλλογη τουΟ τύπος φωτογράφισε όλη τη συλλογή του και εγώ σας την παρουσιάζω..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς.. Το έχω προλάβει να έχει στην έκθεση και να πουλάει 2cv κάπου το 1988.. Πόσες φορές είχαμε πάει με τα ξαδέλφια και εκεί αλλά και πέριξ με τα άπειρα Σιτροενάδικα για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για τα 2cv μας.. Αξέχαστες εποχέςΠερνούσα από τη θρυλική "Συγγρού 100" χθες και είδα αυτό το θέαμα... Τέλος Εποχής?
View attachment 11466

Καρα like..Κάπου στην όμορφη παλιά Ελλάδα..
![]()
Παντως τα βατραχια εχουν ξενα νουμερα...σιγουρα ειναι Ελλαδα?Κάπου στην όμορφη παλιά Ελλάδα..
![]()
Ε, δε πιστεύω τους Κωνσταντίνος να τους φωνάζουν Ντίνους στο εξωτερικό και να το βάζουν και στην ταμπέλα τους...Παντως τα βατραχια εχουν ξενα νουμερα...σιγουρα ειναι Ελλαδα?