- Reaction score
- 28.526
- Πόντοι
- 1.607
Νήσος Κύπρος ..κατά μεγάλη πιθανότηταΠαντως τα βατραχια εχουν ξενα νουμερα...σιγουρα ειναι Ελλαδα?
Νήσος Κύπρος ..κατά μεγάλη πιθανότηταΠαντως τα βατραχια εχουν ξενα νουμερα...σιγουρα ειναι Ελλαδα?
Συμφωνώ καθώς Ελληνικά σε συνδιασμό με δεξιοτίμονα βατράχια με English-like πινακίδες.Νήσος Κύπρος ..κατά μεγάλη πιθανότητα
Πολύ σωστός αλλά ο Μπιλάρας εξαφανίστηκεπρεπει να βαλουμετον μπιλλαρα που ειναι κυπρο να το ψαξει το θεμα....που ειναι αυτο το μαγαζι αν υπαρχει σαν οικοδομημα ισως εχει πολυ πραγμα μεσα....
για προφανείς λογους.. συγγνώμη..Aκριβως αυτην την ταινια θυμηθηκα,την πρωτη φορα που περασα απο το σημειο...αλλα σκεφτηκα οτι ηταν ιδεα μου..Παλιό citroenadiko που οι τοιχοι εάν είχαν μιλιά θα έλεγαν ιστορίες για μια ζωή.
Το εσωτερικο του έχει παίξει και παίζει σε παλιά ελληνική ταινία με τον θ Βέγγο...

Χαχα το παίζει τώρα στο έψιλον..Το πάρκινγκ πίσω από την Ακτο
Παλιό citroenadiko που οι τοιχοι εάν είχαν μιλιά θα έλεγαν ιστορίες για μια ζωή.
Το εσωτερικο του έχει παίξει και παίζει σε παλιά ελληνική ταινία με τον θ Βέγγο..
Πολλές φορές έχω πει να σταματησω και να περπατήσω τον χώρο να τον αφουγκαστρω και να ταξιδέψω....αλλά δεν το έχω κάνει..ακόμα...
Mε βάση αυτό που βλέπω νομίζω ναιΧαχα το παίζει τώρα στο έψιλον..
Σίγουρα είναι αυτό? Υπάρχει ακόμα???
Αποστολε σβήσε το όνομα στο ποστ μουΧαχα το παίζει τώρα στο έψιλον..
Μου φαίνεται σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα! Και εγώ πρόσεξα εντελώς τυχαία ότι παίζει την ταινία στο Ε και περίμενα να δω τη σκηνή στο συνεργείο Σιτροέν, που πήγε ο Βέγγος να δει το γαμπρό και μπαινόβγαινε στις DS!Χαχα το παίζει τώρα στο έψιλον..
Ποιο όνομα?Αποστολε σβήσε το όνομα στο ποστ μου
Ευχαριστω
Της τοποθεσίαςΠοιο όνομα?
τρεχει με την ξανθια την εχει για μερικο βαψιμο λιφτινγκ θα τον ενημερωσω οσονουποΠολύ σωστός αλλά ο Μπιλάρας εξαφανίστηκε
Γιατί είναι μυστικό?Ποιο όνομα?
ΌχιΓιατί είναι μυστικό?
πολύ σημαντικό. Και έχει ευθύνη και ο διαχειριστής αν συμβεί κάτι.Απλός δεν θέλω να υπάρχει όνομα ποσταρισμενο από εμένα και από κάτω μέλος του φόρουμ να προτρέπει να πάνε να τα σηκώσουν...
Σε δημόσιο φόρουμ ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβαζει και τι σκέφτεται..
..