Citroen horror pics...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Βασικα να σιγουρεψεις απο δεν ειχε ποντικια ο χωρος που την φυλας. Αν ειχε ειναι επιφοβο να την βαλεις μπρος χωρις να τσεκαρει μαστορας το χωρο του κινητηρα για μασημενα καλωδια.
Ποντίκια δεν έχει. Κάθε χρόνο γίνεται απολύμανση σε όλη την πολυκατοικία που έχουμε το κλειστό γκαράζ της CX.
Αλλά κι έτσι και αλλιώς μηχανικώς θα ερχόταν...

Προσοχη στην κεναν μεσαρε,στο παραλιμνιο μεχρι το καλοκαιρινο ΛΤ ,στην λεωφορο δωδωνης και στον δρομο στην ανατολη που παει για το πανηπειρωτικo εκει στήνουν καραουλι..
Τους έχω δει πολλές φορές και προσέχω πλέον με σταμάτησαν μία φορά και ευτυχώς πρόλαβα και έβαλα τη ζώνη (συνήθως φοράω αλλά εκείνη τη μέρα ξέχασα).
Θα την πάω βόλτα σε δρομάκια στη γειτονιά γύρω για να μην έχω θέματα.

Last edited by a moderator:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Διαβαζωντας για τις πυρκαγιες στη κατω Γαλλια...προκεται μαλλον για ενα Acadyane? Λογικα παρατημενο...Αλλα στεναχωριεμαι το ιδιο...φυσικά στεναχωριεμαι κ για την δασική κ φυσική καταστροφή ακομη πιο πολύ...

Last edited:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.329
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Διαβαζωντας για τις πυρκαγιες στη κατω Γαλλια...προκεται μαλλον για ενα Acadyane? Λογικα παρατημενο...Αλλα στεναχωριεμαι το ιδιο...φυσικά στεναχωριεμαι κ για την δασική κ φυσική καταστροφή ακομη πιο πολύ...
Pio poli gia AK mou fenete... thesi battarias...ke sigura paratimeno...lipi moteur ke changement...ke ta embros ftera...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά θα συμφωνήσω με τον Φλαμίνιο ότι είναι Akadyane λόγω του σχήματος των πορτών...

Κλασσικες citroen που δυστυχως κατεληξαν σε ανακυκλωσεις.:cry: Τις φωτογραφιες τις κρατησα απο το car.gr και ειναι το πολυ 4ετιας. Τα πιο συγχρονα ειναι καλες εκδοσεις αν παρατηρησετε...

Ωωωωωωωχχχχχχ.... Παναγία μου! Ποιοί πετάνε τέτοια μάξια; Τα χάπιααααα μουυ......
Σκοτώστε τους! :shoot::shoot::shoot::rocket::rocket::rocket::kill::kill::kill:warningwarningwarning:hunter::hunter::hunter::chair::chair::chair:gromgromgromrant2rant2rant2
Ήμουν σαφής...

Βρήκα γιάφκα στο Μέτσοβο που είναι λίγο πολύ ανακύκλωση...
Είχε Visa 10E Reflex...
BMW 2002Ti serie 2
Ενα Simca
VW T1
Ενα που μάλλον ήταν Lancia...

Είχε Visa 10E Reflex...
BMW 2002Ti serie 2
Ενα Simca
VW T1
Φωτογραφίες αύριο...

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Λιγο προσοχη στα θεματα ,γιατι δε κολλανε εδω αυτα, και στο off topic φιλε μου Τασο. Αναμενουμε :)

2cv01

Member
Reaction score
3.520
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Είχε Visa 10E Reflex...
BMW 2002Ti serie 2
Ενα Simca
VW T1
Αν είναι simca 1000 κοκκινο στείλε φωτο σε π.μ ...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Αν είναι simca 1000 κοκκινο στείλε φωτο σε π.μ ...
Δυστηχώς δεν πρόλαβα διότι ράγισα τον καρπό... Μοντέλο δεν ξέρω αλλά είναι ένα κόκκινο χάτσμπακ...

Λιγο προσοχη στα θεματα ,γιατι δε κολλανε εδω αυτα, και στο off topic φιλε μου Τασο. Αναμενουμε :)
Εδώ το Visa θα έβαζα μόνο.
Τα αλλά στο εγκαταλελειμένες κούκλες...
Οπως είπα όμως ράγισα τον καρπό σήμερα το πρωΐ... Οπότε δεν...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Είχε Visa 10E Reflex...
BMW 2002Ti serie 2
Ενα Simca
VW T1
τηλεφωνο εχουμε?....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
τηλεφωνο εχουμε?....
Ρώτησα έναν με που είχε συνεργείο δέκα μέτρα δίπλα και μου είπε ότι πάει για πρέσσα. Πάντως από ότι κατάλαβα με ένα κατοστάρικο ή και δωρεάν το έπαιρνα και έφευγα.
Αν θες Μανώλη πήγαινε, είναι μιά καλή ευκαιρία, αλλά είναι σε πολύ κακή κατάσταση από όλες τις απόψεις...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
φιλε μου τωρα ο δρομος δεν με φερνει για μετσοβο..αν ξαναπας για παρε το τηλ/νο αν μπορεις.....
καποια στιγνη θα ανεβω στα γιαννενα να παω στο σκονδρα να γεμισω τις σφαιρες στι ξανθια.....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
φιλε μου τωρα ο δρομος δεν με φερνει για μετσοβο..αν ξαναπας για παρε το τηλ/νο αν μπορεις.....
καποια στιγνη θα ανεβω στα γιαννενα να παω στο σκονδρα να γεμισω τις σφαιρες στι ξανθια.....
Εγώ τώρα θα ξαναπάω το Πάσχα...
Αν έρθεις κατά εδώ όμως και πας θα στρίψεις στην εξοδο Μετσόβου από Εγνατία, θα περάσεις ένα τούνελ και αμέσως μετά θα περάσεις ένα πέταλο. Θα βρεις πινακίδα που θα σου λέει Μέτσοβο: κεντρική και δυτική είσοδος. Θα πας απο τη δυτική είσοδο και μετα όταν δεις τα πρώτα σπίτια του Μετσόβου, όπως θα πηγαίνεις υπάρχει ένας δρόμος από πανω. Πάρε αυτόν και μετά έχει ένα σταυροδρόμι που πας από τον δεξή δρόμο. Υπάρχει ένας τεράστιος χώρος σαν πάρκινγκ και δυο συνεργεία ρωτά εκεί. ;)
Αν ξαναπαω όμως θα μιλήσω και εγώ. :)

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία CX έπιασε φωτιά και καταστράφηκε έτσι, ανεξήγητα... Μία CX υποτίθεται σε άριστη κατάσταση (τονίζω το "υποτίθεται"), αφού την είχε ένας τέτοιος "δισεκατομυριούχος"...

Όσο γίνονται τακτικά τα σέρβις του αυτοκινήτου και τις κοιτούν σωστοί μηχανικοί που τις γνωρίζουν και τις αγαπούν, χωρίς εξωφρενικές "πατεντες" και "αυτοσχεδιασμούς", είναι απίστευτα αξιόπιστες...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Οχιιιιι!!! CX!!!

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία CX έπιασε φωτιά και καταστράφηκε έτσι, ανεξήγητα... Μία CX υποτίθεται σε άριστη κατάσταση (τονίζω το "υποτίθεται"), αφού την είχε ένας τέτοιος "δισεκατομυριούχος"...

Όσο γίνονται τακτικά τα σέρβις του αυτοκινήτου και τις κοιτούν σωστοί μηχανικοί που τις γνωρίζουν και τις αγαπούν, χωρίς εξωφρενικές "πατεντες" και "αυτοσχεδιασμούς", είναι απίστευτα αξιόπιστες...
Ως κάτοχος CX και εγώ, καθώς και γνώστης πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα... Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου...

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
+1 στο τελευταιο ποστ.
Πολυ κριμα παντως.

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
απο σκισμενο σωληνακι βενζινας καταστραφηκε το ξανθια2 μια γκομενας εδω στην πρεβεζα το 2012 ουσιαστικα το μηχανοστασιο πηρε... πηγε στο διαλυτηριο και ολο και κατι τσιμπισα απο δαυτο....παρομοιο προβλημα ειχα εντοπισει στο δικο μου εντελως τυχαια το 2007 το εφτιαξα προχεια το κοντεψα και πριν 2 χρονια το αντικατεστησα τελειως παντως φωτια παιρνεις για πλακα χωρις να το καταλαβεις....

Top Bottom