Citroen C6

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Νικολα tasιa φορα ?
Συγνωμη εαν η ερωτηση ειναι στα ορια της χαζης αλλα δεν μπορω να καταλαβω ..

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Νικολα tasιa φορα ?
Συγνωμη εαν η ερωτηση ειναι στα ορια της χαζης αλλα δεν μπορω να καταλαβω ..
Είναι οι βασικοί τροχοί αλουμίνιο 17 ιντσών. Είναι πρωτοπορία της Σιτροέν. Φτιάχνεις απομίμηση πλαστικού τασιου από μέταλλο ελαφρου κράματος.

nonos

Member
Reaction score
23.814
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Είναι οι βασικοί τροχοί αλουμίνιο 17 ιντσών. Είναι πρωτοπορία της Σιτροέν. Φτιάχνεις απομίμηση πλαστικού τασιου από μέταλλο ελαφρου κράματος.
Μου θυμίζεις τις ζάντες των xantia 2.0 16v acav όταν τις συγκρινεις με τα γνωστά τάσια των xantia II...
Και γενικά το έκανε συστηματικά η citroen αυτό. Πρόχειρα θυμάμαι κάτι 14αρες στα saxo επίσης.

Last edited:
Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ωραιο Νικολα πολυ .
Καλα εκανες και το πηρες ..
Ελπίζω να μην μου βγει σε κακό. Ο,τι έγινε έγινε. Δεν είναι και καμία μέγαλη επένδυση ...

nonos

Member
Reaction score
23.814
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
De facto καμια μεγαλη citroen πριν κλεισει τα 30(?) δεν ειναι επενδυση καν..:lol::O
Να ευχηθω και δημοσιως να τη χαρεις και να αποδειχθει καλο δειγμα!
Αν κατι παραδεχομαι στο Νικο και ταυτιζομαι μαζι του ειναι πως θελω να χρησιμοποιω και να ευχαριστιεμαι οσο περισσοτερο μπορω τ αυτοκινητα μου ακομα και αν αυτο πλεον ειναι αδυνατο για καποιους λογους..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Όλα θα πάνε καλά αλλά ένα τηλ στον Κώστα έπρεπε να το κάνεις
Έχει αλλάξει 5-6 και θα μπορούσε να σου δώσει αρκετές συμβουλές αν και από τις περιγραφές σου φαίνεται σούπερ :thumbs:

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ο Κώστας έδωσε πολλές συμβουλές πριν από την αγορά και ήταν ενήμερος για αυτήν πριν από σας(!)
Τσεκαρα όσα μου είχε πει, αλλά σε σύγχρονα πολύ πολύπλοκοα αυτοκίνητα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Είναι πάντα ρίσκο ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Αν κατι παραδεχομαι στο Νικο και ταυτιζομαι μαζι του ειναι πως θελω να χρησιμοποιω και να ευχαριστιεμαι οσο περισσοτερο μπορω τ αυτοκινητα μου ακομα και αν αυτο πλεον ειναι αδυνατο για καποιους λογους..

Δεν αντεχω να τα βλεπω στο γκαραζ, με πιανει θλιψη

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
ενήμερος για αυτήν πριν από σας
:chair::lol:
Μπράβο, ελπίζω να την χαρούμε και εμείς σύντομα αν έρθεις

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Press release:

THE WORLD'S FIRST DESIGNER GARAGE

–COMPLETE WITH SIX FIGURE PRICE TAG

Car manufacturer, Citroën, has unveiled the world's first 'designer garage' for its new executive model, the C6. Penned exclusively by acclaimed architects, Neutral, the unique structure comes with a £112,330 price tag (£95,600 + VAT) – three times the cost of a range-topping C6.

With credits including the Munich football stadium, the Allianz Arena, to their name, Neutral partners, Tapio Spellman and Christian Grou, conceived the garage as a sculptural design to "envelop and present the C6 in a truly unique and independent environment".

Drawing inspiration from the pronounced architectural forms of the Citroën C6 itself, the garage is formed by three solid strands, which create the 'skeleton' of the main building that stands 3m tall and covers 50m2.

Constructed out of light transmitting concrete with transparent sliding 'doors' to the sides, which allow the vehicle to enter from either the front or the rear, the building securely encloses the C6 in the traditional sense of a garage, but at the same time allows it to be displayed to the passer-by.

The transparent sliding plates have been constructed of reinforced, environmentally friendly polycarbonate sheets with coloured LCD layers in the sheets allowing for opacity when the car owner switches on the privacy mode.

Reflecting the technical finesse of the Citroën C6, the multi-functional garage not only makes a bold, spatial statement, its tectonic design provides the owner with a useable roof terrace and a unique 'man-made landscape' to adjoin their home.

According to Neutral's Christian Grou, the garage "encourages a visual dialogue between the inside and outside, and between the car and its environment as a result of the use of materials of different transparencies."

He adds: "The C6 is a truly individual statement, and one which deserves more than a run of the mill, brick and mortar garage."

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Εμένα με ρώτησε πάντως ένας σήμερα αν αυτή είναι νέο μοντέλο της Σιτροέν...

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ωραιο Νικολα πολυ .
Καλα εκανες και το πηρες ..
Αλλιώς θα στοιχιωνε τα βράδια μου.

Το είχα απωθημένο!

Top Bottom