- Reaction score
- 18.477
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Vallée de Chevreuse
Θα συμφωνήσω απόλυτα. ναι, και όλα αυτά είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την φήμη τους. Ναι, τα παλιά μερσέντσες και τα σκαθάρια ήταν αιωνόβια, αλλά ως εκεί....ta germanika avtokinita den itane kalitera...parakouloutho to thema edo ke 30 chronia.
Ine mithos. Distichos omos den bgeni apo ta kefalia tou kosmou...me tipota.
Oso pio eksiligmeno ine ena avtokinito toso pio periploko fenete ston aplo katanaloti toso fobate avtos...
Ta protogona kataskevasmata tis Opel, tis Ford, VW Audi , thimate kanis to Audi 50, den tromasane toso tous agorastes, idika tous aplous pou thelane aplos ena messon metakiniseos.
Epita i germani kataferane na mithopiisoune afti tin areti idika i Mercedes...opote pia itane ke ena ststus symbol...kita gitona ego ta katafera...echo Mercedes...esi? Milame tora gia 1980...
Meta to 90 archisane pleon na ta kanoune periploka ke oi germani ta amaksia tous...thimame ta apira provlimats pou iche i BMW me ta ilektronika tis... to 2000 telika to apokorifoma... i PSA ebgale to FAP gia ta Diesel...edikse poso kathara mboroune na ine ta petreleokinita...
Oi germaniki avtokinitobiomichania mechri tora den echi ftasi se afta ta epipeda...blepe tin sabolia pou ekane i VW!!!!!
Na sas thimiso to proto Mercedes A Class pou kologire se test apofigis tarandou stin souidia...tous piso aksones ton BMW 3 pou ksekolagane apo to amaksoma...tous 2litrous TDI kinitires tis VW pou pethenane kata sira logo komenon timing belts...ton 16. 16v kinitira tis Opel me to idio provlima...tous FSI kinitires tis VW pou echoune sobaro provlima me tin timing kadena eos ke simera...ta avtomata kibotia tis Audi pou kratagane 60.000 km...tis aerosoustes ton S Class Mercedes pou kathe 40.000 spane ke pai i tarifa 4000€ gia episkevi...an thelete echo na grafo mechri avrio tetia peristatika.
Den leo...ke oi alles markes echune ke ichane problimata...ala na bali kanis ta germanika amaksia san ta kalitera...
και η ποιότητα κατασκευής είναι μύθος. σίογουρα ένα πασάτ ήταν καλλίτερα συναρμολογημένο από ένα ΒΧ, κι ένα πόλο από ένα ΑΧ. Δε νομίζω ότι ισχυει όμως αυτό σήμερα