11ος ΓΥΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 8 Μαΐου 2016

nonos

Member
Reaction score
23.891
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Χαμος! Ωραιες οι φωτογραφιες!
Την πρασινη Ds την εχω πετυχει εν κινησει στη Κορινθου - Πατρων.. Πρωταγωνιστει και σε βιντεο!

Δημητρη ο παππους ειναι :love: Ιδιως στη φωτογραφια με το στεφανι στο φαναρι!

nonos

Member
Reaction score
23.891
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Tο like πρώτα για το ΥΠΕΡΟΧΟ 2cv σου και μετά για τα Austin Healey. Πρέπει να είναι 3000 MkIII και τα 2, έτσι δεν είναι? Το 1ο στο κλασσικό British Racing Green και το 2ο πίσω που ξεκινάει σε royal blue... Το 2ο ακόμα πιο όμορφο από το 1ο, διότι έχει τις αυθεντικές ζάντες borrani, ενώ το πρώτο έχει ζάντες minilite οι οποίες, εάν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν ποτέ εξοπλισμός των Austin Healey, μόνο σε αγωνιστικές εκδόσεις τις έβαζαν. Περιμένουμε φωτογραφίες!
Φιλε εισαι πραγματικος αυτοκινητοφιλος, λιγοι ειμαστε! Μπραβο,πολλες γνωσεις!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
One of a kind... :respect:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
One of a kind... :respect:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Πιστέψτε με όμως, έχω πάντα τη στεναχώρια ότι αυτά τα λίγα που έμαθα για το κλασσικό αυτοκίνητο, ζώντας για μία δεκαετία στην Αγγλια, ήταν πάντα θεωρητικά και δεν έχω καταφέρει ακόμα να εμβαθυνω όσο πρέπει σε τεχνικά θέματα. Για αυτό "καταπινω" στην κυριολεξία τις καταπληκτικές συζητήσεις σας και πληροφορίες για τεχνικά θέματα και ελπίζω η "δύσκολη" μηχανικά CX να αποτελέσει ένα καλό σχολείο για εμένα, πάντα ακούγοντας προσεκτικά τις δικές σας συμβουλές και εμπειρία.:citroen:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
ελπίζω η "δύσκολη" μηχανικά CX να αποτελέσει ένα καλό σχολείο για εμένα
Harvard αγαπητέ.. Καλή αποφοίτηση και καλά κουράγια :P

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
H E-type είναι πάντα ένα σύμβολο της αυτοκίνησης! Αν και η S2 (όπως αυτή της εκδήλωσης - δε φαίνεται καλά, πρέπει να είναι S2 coupe και όχι 2+2, ε?) και η S3 δε μου άρεσαν τόσο πολύ με αυτά τα "γουρλωμένα μάτια", όσο η S1 που είχε καλυμμένα τα φώτα της με αυτά τα υπέροχα, αεροδυναμικώς σχεδιασμένα τζάμια. Για τον ίδιο λόγο μου αρέσουν οι "post-'67" DS περισσότερο από τις μονοφάναρες...

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
τον χακί βάτραχο τον γνωρίζουμε?

ο γαλάζιος είναι που ήταν στην ετήσια τον Μαίο?

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Δεν είχα ξαναδεί ότι υπάρχει Triumph TR2 στην Ελλάδα! Καλά, πάνω από όλα δεν ήξερα ότι το 2Cv του visa chrono είναι τόσο παλιό! (και θα το πω άλλη μια φορά, πανέμορφο, υπέροχα διατηρημένο!).

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

ο γαλάζιος είναι που ήταν στην ετήσια τον Μαίο?
Δεν τον έχω ξαναδεί προσωπικά... Ποτέ.. Πολύ ευχαριστώ που υπάρχουν αχαρτογράφητα βατραχάκια :dscabrio:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Τελικά ξεπηδούν πραγματικοί θησαυροί κλασσικών αυτοκινήτων και των αγαπημένων μας Citroen από εκεί που δεν το περιμένεις, μου φαίνεται...

nonos

Member
Reaction score
23.891
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εξ οψεως τον γνωριζω οπως εγραψα..
Και εδω μπορειτε να τον χαλβαδιασετε σ ενα ελληνικο εξαιρετικο video!

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Κούκλος ο παππούς!!!! Εκτός από την E-type δεν μου αρέσει κάτι άλλο!!!
Είχε και άλλα αντίστοιχα της Ε type... και προπολεμικά...που αρέσουν σε εμένα....
Παλληκαρι θα έλεγα εγώ αγαπητέ Γιάννη..για πρώτη φορά..ένα μακρινό ταξίδι...70 χλμ..από το σπίτι του...περισσότερο..φρίκη σε πιάνει με μερικούς ιδίως σε ανοιχτό δρόμο που δεν έχουν υπομονή..καθόλου.... για :rocket:....ειναι
Αυτό που βγάλαμε .. πόρισμά...τελικός είναι πως ιδανικά εχει να κανει με πρωινές βόλτες... σε ανοιχτούς δρόμους..cruising..πάρα σε ανηφορικα κομματια και κινηση...9 άτια είναι αυτά...:clap:

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Δεν τον έχω ξαναδεί προσωπικά... Ποτέ.. Πολύ ευχαριστώ που υπάρχουν αχαρτογράφητα βατραχάκια :dscabrio:
υπάρχουν κλασσικά αυτοκινητα...citroen..που τα βλέπεις σπάνια..η καθόλου... καθώς πολύ απο τους ιδιοκτητες τους αρέσκονται να χρησιμοποιουν άλλα αμαξια που εχουν στην κατοχη τους και άλλοι..απλώς δεν θέλουν να τα βγάλουν έξω...(έξω βγαίνουν.. ώρες..άλλες..και μονοπάτια...ήσυχα..):citroen::citroen:

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Δεν είχα ξαναδεί ότι υπάρχει Triumph TR2 στην Ελλάδα! Καλά, πάνω από όλα δεν ήξερα ότι το 2Cv του visa chrono είναι τόσο παλιό! (και θα το πω άλλη μια φορά, πανέμορφο, υπέροχα διατηρημένο!).
Αρκετά παλιός..εξ ου και παππούς...και υπάρχουν TR2 στην Ελλάδα...:helllo::citroen::citroen:

Top Bottom