- Reaction score
- 20.298
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan

Ιδιως στη φωτογραφια με το στεφανι στο φαναρι!
...chrisΦιλε εισαι πραγματικος αυτοκινητοφιλος, λιγοι ειμαστε! Μπραβο,πολλες γνωσεις!Tο like πρώτα για το ΥΠΕΡΟΧΟ 2cv σου και μετά για τα Austin Healey. Πρέπει να είναι 3000 MkIII και τα 2, έτσι δεν είναι? Το 1ο στο κλασσικό British Racing Green και το 2ο πίσω που ξεκινάει σε royal blue... Το 2ο ακόμα πιο όμορφο από το 1ο, διότι έχει τις αυθεντικές ζάντες borrani, ενώ το πρώτο έχει ζάντες minilite οι οποίες, εάν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν ποτέ εξοπλισμός των Austin Healey, μόνο σε αγωνιστικές εκδόσεις τις έβαζαν. Περιμένουμε φωτογραφίες!
One of a kind...Φιλε εισαι πραγματικος αυτοκινητοφιλος, λιγοι ειμαστε! Μπραβο,πολλες γνωσεις!

Φιλε εισαι πραγματικος αυτοκινητοφιλος, λιγοι ειμαστε! Μπραβο,πολλες γνωσεις!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Πιστέψτε με όμως, έχω πάντα τη στεναχώρια ότι αυτά τα λίγα που έμαθα για το κλασσικό αυτοκίνητο, ζώντας για μία δεκαετία στην Αγγλια, ήταν πάντα θεωρητικά και δεν έχω καταφέρει ακόμα να εμβαθυνω όσο πρέπει σε τεχνικά θέματα. Για αυτό "καταπινω" στην κυριολεξία τις καταπληκτικές συζητήσεις σας και πληροφορίες για τεχνικά θέματα και ελπίζω η "δύσκολη" μηχανικά CX να αποτελέσει ένα καλό σχολείο για εμένα, πάντα ακούγοντας προσεκτικά τις δικές σας συμβουλές και εμπειρία.One of a kind...![]()

Harvard αγαπητέ.. Καλή αποφοίτηση και καλά κουράγιαελπίζω η "δύσκολη" μηχανικά CX να αποτελέσει ένα καλό σχολείο για εμένα

Κούκλος ο παππούς!!!! Εκτός από την E-type δεν μου αρέσει κάτι άλλο!!!
Δεν είχα ξαναδεί ότι υπάρχει Triumph TR2 στην Ελλάδα! Καλά, πάνω από όλα δεν ήξερα ότι το 2Cv του visa chrono είναι τόσο παλιό! (και θα το πω άλλη μια φορά, πανέμορφο, υπέροχα διατηρημένο!).
Δεν τον έχω ξαναδεί προσωπικά... Ποτέ.. Πολύ ευχαριστώ που υπάρχουν αχαρτογράφητα βατραχάκιατον χακί βάτραχο τον γνωρίζουμε?
ο γαλάζιος είναι που ήταν στην ετήσια τον Μαίο?

Εξ οψεως τον γνωριζω οπως εγραψα..τον χακί βάτραχο τον γνωρίζουμε?
Είχε και άλλα αντίστοιχα της Ε type... και προπολεμικά...που αρέσουν σε εμένα....Κούκλος ο παππούς!!!! Εκτός από την E-type δεν μου αρέσει κάτι άλλο!!!
....ειναι
υπάρχουν κλασσικά αυτοκινητα...citroen..που τα βλέπεις σπάνια..η καθόλου... καθώς πολύ απο τους ιδιοκτητες τους αρέσκονται να χρησιμοποιουν άλλα αμαξια που εχουν στην κατοχη τους και άλλοι..απλώς δεν θέλουν να τα βγάλουν έξω...(έξω βγαίνουν.. ώρες..άλλες..και μονοπάτια...ήσυχα..)Δεν τον έχω ξαναδεί προσωπικά... Ποτέ.. Πολύ ευχαριστώ που υπάρχουν αχαρτογράφητα βατραχάκια![]()

Αρκετά παλιός..εξ ου και παππούς...και υπάρχουν TR2 στην Ελλάδα...Δεν είχα ξαναδεί ότι υπάρχει Triumph TR2 στην Ελλάδα! Καλά, πάνω από όλα δεν ήξερα ότι το 2Cv του visa chrono είναι τόσο παλιό! (και θα το πω άλλη μια φορά, πανέμορφο, υπέροχα διατηρημένο!).