- Reaction score
- 24.885
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Σκυλί του πολέμου 

Απιστευτο το οτι υπαρχει. Πριν 10+ χρονια το ειχα δημοσιευσει στο εν λογω νημα. Μονιμα παρκαρισμενο στην περιοχη της Αροης.Καλησπέρα στην παρέα!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Ένα ταλαιπωρημένο Visa Club περιμένει έξω από το γνωστό συνεργείο στην Πάτρα...
View attachment 37684View attachment 37685

Ναι, ναι, την είδα και εγώ!!Εθεάθη στην λεωφόρο Ποσειδώνος σήμερα το μεσημέρι Citroen cx ασήμι χρώματος![]()

Με δύο όμορφες γυναίκες μέσα, μία πολύ νεαρή (17 χρονών) και μία μεγαλύτερη!Την θέλω για γυναίκα μου!!!!Ναι, ναι, την είδα και εγώ!!Με δύο όμορφες γυναίκες μέσα, μία πολύ νεαρή (17 χρονών) και μία μεγαλύτερη!
Υπέροχη Νίκο !! Τραβάει αμέσως τα βλέμματα μέσα στο τεράστιο πλήθος οχημάτων!! Δυστυχώς ήμουν με το μίνι μου, οπότε ήταν αδύνατον να με καταλάβεις !!Ναι, ναι, την είδα και εγώ!!Με δύο όμορφες γυναίκες μέσα, μία πολύ νεαρή (17 χρονών) και μία μεγαλύτερη!
Λέω και εγώ, δεν είναι δυνατόν, δεν είδα κανένα 2CV! Μακάρι να σε καταλάβαινα Ηρακλή, να σου έλεγα τουλάχιστον ένα γεια!Υπέροχη Νίκο !! Τραβάει αμέσως τα βλέμματα μέσα στο τεράστιο πλήθος οχημάτων!! Δυστυχώς ήμουν με το μίνι μου, οπότε ήταν αδύνατον να με καταλάβεις !!
@nonos @Nikephoros , και λοιποί,Ιταλικες πινακιδες εχει και η c6 που ερχεται ατην ετησια στο Ζαππειο, αν δεν ειναι οντως και η ιδια.
Εχει απόλυτο δίκηο ο Χρήστος. Εψαξα τα "ιστορικά" στοιχεία, και το επιβεβαίωσα.
)
Στο facebook στην ομάδα ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ έγινε μια ανάρτηση οτι αυτή η CX ειναι εγκατελειμένη και ο δήμος έβαλε αυτοκόλλητο για να την μαζέψει!! Τι γίνεται ρε παιδια, ποιανού είναι? έχει και πινακίδες ΕΟΟΕ !!!
View attachment 37184
View attachment 37185
Μετα βεβαιοτητος προκειται για το ιδιο αυτοκινητο το οποιο ο ιδιοκτητης συντηρει στην τοποθεσια των δευτερων φωτογραφιων. Αυτοκινητο με εφοπλιστικό παρελθον παρακαλω..!Είδα τη σχετική δημοσίευση του JoGly στην ομάδα που έχει κάνει στο FB και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω να δω αυτοπροσώπως, πάντα με τη δική μου CX!
View attachment 37673View attachment 37674View attachment 37676View attachment 37677
Το κόκκινο σπυράκι στο εμπρόσθιο φωτιστικό, είαι το πρίσμα που έβλεπε ο οδηγός για να ξέρει ότι αναβουν τα φώτα.