- Reaction score
- 28.383
- Πόντοι
- 1.607
Το ποιο διasimo ami της Λεσχης ..

Εχει παει παντου οτι διακρινετε στην πισω πορτα το εχει επισκευτει ..χωρις να κανει τσικ..και χωρις να εχει την ιδιαιτερη προσοχη ...

Το ποιο διasimo ami της Λεσχης ..

Η κλιμάκωση σε όλες τις σχέσεις, και στην 5η με 38χλμ/1000 στροφές, είναι πραγματικά εκπληκτική, ταιριάζει απίστευτα στους Ελληνικούς Δρόμους. Και η 5η ιδιαίτερα, αρκετά μακριά για ησυχία και λογική κατανάλωση, αλλά όχι τόσο μακριά για να μη σε κρεμάει, δεν είναι overdrive όπως συνηθιζόταν σε Γερμανικά και μη εκείνη την εποχή! Για εμένα αυτό ήταν πάντα το σωστό, να μην είναι τύπου "overdive" η υψηλή σχέση, δεν ταιριάζει με τους Ελληνικούς δρόμους, αστικούς και επαρχιακούς.Πινακιδες Τρικαλων!
Με 5η εισαι εκει? Ωραια κλιμακωση εχει, ησυχια στο ταξιδι.

Οι πινακιδες ειναι οι προσωρινης κυκλοφοριας κατοικων εξωτερικου αν δε κανω λαθος.Οταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι πινακιδες αυτές, επειδλη έβλεπα μερικες στην διαδρομη μου το πρωϊ προς Σύνταγμα, επειδή είχα φίλο στο Υπ/ Συγκοινωνιών του Χολαργού, τον ρώτησα τι είναι αυτές, και μου είχε πεί ότι είναι προσωρινές πινακιδες κυκλοφορίας υπαλλήλων Υπ. Εξωτερικών, πρέσβεις - πρόξενοι, που επιστρέφουν στην Ελλάδα για λίγο μέχρι τον επόμενο διορισμό αλλού.Ο χωρος αφορα κατασχεσεις?Οι πινακιδες ειναι οι προσωρινης κυκλοφοριας κατοικων εξωτερικου αν δε κανω λαθος.
Ειναι στην Ε1 του Πειραια.
View attachment 37497

Πρώτη σειρά ; Την θέλωΒοτανικος προ 15ετιας.
View attachment 37612