Η DS μου.. Βρέθηκε!

nonos

Member
Reaction score
23.814
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εεε Αποστολη ,ειμαι Πατρα.. ποτε ερχεται η κυρια στο λιμανι?
Αμα θες στην φερνω Αθηνα δωρεαν και οι βενζινες δικες μου.. αγγαρεια κανω, απο την καλη μου τη καρδια.. :lol::tease:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Εεε Αποστολη ,ειμαι Πατρα.. ποτε ερχεται η κυρια στο λιμανι?
Αμα θες στην φερνω Αθηνα δωρεαν και οι βενζινες δικες μου.. αγγαρεια κανω, απο την καλη μου τη καρδια.. :lol::tease:
Χαχαχα... Το Σάββατο ανεβαίνω να την δω από κοντά επιτέλους.. Είμαι σε αναζήτηση φτηνού one way και ελπιζω να έρθει μέχρι τέλος καλοκαιριού πρώτα ο Θεός..

Έχεις μεγάλη καρδιά ρε φιλέ πάντως :lol:

nonos

Member
Reaction score
23.814
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Τωρα ναι εξαρταται απο το ποτε θα πετυχεις αυτοκινηταμαξα.. Παντως αν με επαιρνε θα την κατεβαζω Ανκονα οδικως :love: με ασφαλεια ημερων με καποιον τροπο.. και μετα πλοιο.. σιγουρα ειναι πιο ακριβο αλλα και πιο απολαυστικο..

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Τωρα ναι εξαρταται απο το ποτε θα πετυχεις αυτοκινηταμαξα.. Παντως αν με επαιρνε θα την κατεβαζω Ανκονα οδικως :love: με ασφαλεια ημερων με καποιον τροπο.. και μετα πλοιο.. σιγουρα ειναι πιο ακριβο αλλα και πιο απολαυστικο..
Χαχαχα... Το Σάββατο ανεβαίνω να την δω από κοντά επιτέλους.. Είμαι σε αναζήτηση φτηνού one way και ελπιζω να έρθει μέχρι τέλος καλοκαιριού πρώτα ο Θεός..

Έχεις μεγάλη καρδιά ρε φιλέ πάντως :lol:
Pantos mbros pire simera me tin proti...eprepe na tin ksipniso logo anagis na metakinithi...

nonos

Member
Reaction score
23.814
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ασε ασε Αποστολη 1000km στον κοφτη μου ειπε της προσθεσε στο οδομετρο.... :rocket::lol:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Λοιπόν είμαι δύο μέρες εδώ και τον περισσότερο χρόνο τον βζάζω μέσα στο μωρό. Έχει χώρους γκαρσονιέρας :lol:
Είναι πραγματικά υπέροχο αυτοκίνητο. Μεγαλόπρεπο! Είναι ελάχιστα τα πράγματα που πρέπει να φτιάξω.

Κάποιες φώτος :love:

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
image.jpg

Μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα είμαι εδώ θα ανεβάσω πολύ υλικό.
Δεν σας είπα για την ανάρτηση :heat:
Από που να αρχίσω....

nonos

Member
Reaction score
23.814
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Αποστολη γουσταρω βερμουδιτσα.. εχεις κλεψει τις εντυπωσεις απο το αμαξι..χαχα !

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καθάρισμα προβολέων :)

image.jpg
image.jpg

Απομάκρυνση της γελοίας λευκής γραμμής από τα πίσω λάστιχα. Έπρεπε να ξεφουσκώσει πρώτα..

image.jpg

Μια τελευταία βόλτα πριν βραδιάσει :ds::citrolove:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Αύριο νέο υλικό :citrosleep::citrolove:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
φανταστικες φωτο....ρε αποστολή τον γιο μου που είναι 5,5 χρονων μου θύμησες όταν παρει καονουργιο αυτοκινητακι...θα μου επιτρεψεις να μοιραστω την χαρα σου μιας και σε καταλαβαινω απολυτα....να την χαρεις...να την χαρεις,...

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Κατεύθασε η μαγεία της όλης υπόθεσης :love:cigara

και τι απολαυση και μαγεια εγω φιλε την ds moy θα την κυκλοφορω με κανονικεσ πινακιδεσ οπωσ και το 2cv μου. θελω να τα χαιρομαι καθε μερα. η ζωη ειναι πολυ μικρη και απροβλεπτη. θελω να νιωθω την χαρα καθε μερα!!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Μιχάλη μου χαίρομαι πολύ που διαβάζω το ποστ σου :)

Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές ηταν ενα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε. Ελάχιστα πραγματάκια χρειάζεται η κούκλα για να είναι έτοιμη. Θα ήθελα πολύ να την φέρω σαν όχημα αλλά σε αυτό το κράτος μπουρδέλο ειναι αδύνατο. Θα χρειαστούν πάνω από 7.000€ ποσό που ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει. Αλλά και να υπήρχε θα με φορολογήσουν σαν Ωνάση μετά grom
Θα το ψάξω όσο μπορώ αλλά το βλέπω δύσκολο.
Πάρε ακόμα μια ειδικά για σένα:

View attachment 599

Συγνώμη για το υβρεολόγιο αλλά με έχει πληγώσει πολύ αυτή η ιστορία. Το σπουδαίο πάντως είναι ότι την έχω. Ας ελπίσουμε πως θα αλλάξει ο νόμος της χρήσης - κίνησης των ιστορικών οχημάτων και με ένα ετήσιο ποσό να μπορούμε να έχουμε περισσότερες δυνατότητες κίνησης. Τι να πω...
μη στεναχωριεσαι οταν θελεισ κατι πολυ πραγματικα ολο το συμπαν συνωμοτει για να το αποκτησειs!!! απο το πουθενα καταφερα να εχω ενα 2cv σε αριστη κατασταση πιο αριστη δεν γινεται και μια ds προs ανακατασκευη. ειμαι σιγουροσ οτι θα τα καταφερειs.δυστυχωs to κρατοs ειμαστε εμειs oi ιδιοι. για αυτο πρεπει να γινουμε εμεισ η αλλαγη που θελουμε να δουμε...

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
και το λιμανι ηγουμενιτσας ειναι μια καλη λυση :clap:και να την περπατησεις......(να την δω και γω μιας και θα περασεις διπλα απο το σπιτι μου πρεβεζα) καιν να ψησουμε κανα κοψιδι μαζι με σαμπανιες..............
πολυ τη γουσταρω την πρεβεζα εχω αναμνησεισ πολλεσ απο κει θα περασω με το 2cv μου για βουτια στο μονολιθι μετα ψαρακι στην παραλια και καφε στο ναυτιλο η στο prevere. νυχτα στο β52. ελπιζω να ειναι ανοιχτα τα μαγαζια αυτα ακομη.τη λατρευω την πρεβεζα!!!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Προσέξτε τι κρατάει η κοπέλα στο χέρι της...

Το βρήκα και το αγόρασα από το ebay για το μωρό όταν έρθει... Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 σχεδόν σαν καινούργιο από Γαλλία... 7 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά... Το έψαχνα καιρό :up:

τελειο!!! εμενα μου αρεσει τοσο πολυ το μπρελοκ που στην κοπελα δεν δινω καμια σημασια χα χα χα

Top Bottom