Δεν πρόλαβα την αγγελία, τι ήταν;Φόρτωση…
www.leboncoin.fr
αν εξαιρεσεις οτι ειναι ασπρη και τον λαθος καθρεπτη, ειναι αψογη.
επισης επειδη οδηγησα μια τετοια προσφατα, μετα την CX22, ειναι το καλυτερο μοτερ της γκαμας.
Συγχρονο, αυξανει στροφεσ πολυ ευκολα, και πιο ευκολη προσβαση απο το καπο
mia CX20 RE tou 1987 με 39000χλμ 5000 eurosΔεν πρόλαβα την αγγελία, τι ήταν;
Τελικά, υπήρχαν πολλές 4τάχυτες RE, ή οι περισσότεροι είχαν τη σωφροσύνη να παραγγείλουν CX20 μόνο με πεντατάχυτο κιβώτιο? H συγκεκριμένη ήταν 4τάχυτη?mia CX20 RE tou 1987 με 39000χλμ 5000 euros
Με όλο μου το σεβασμό, αγαπητέ μας φίλε, αλλά.... τι είναι αυτό....???? Εννοώ για το εσωτερικό του περισσότερο.Να μια κούκλα Σαλονικιά
View attachment 37736
Συνδεθείτε στο Facebook
Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε.www.facebook.com
Νίκο σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, πολύ ωραία είναι. (Μα καλά, δε βρήκε έναν καθρέφτη σειράς 2??!)
Και η ζάντα όλα τα λεφτά. Σίγουρα πάντως είναι μια πολύ καλή βάση για αποκατάσταση!Με όλο μου το σεβασμό, αγαπητέ μας φίλε, αλλά.... τι είναι αυτό....???? Εννοώ για το εσωτερικό του περισσότερο.
Με όλο μου το σεβασμό, αγαπητέ μας φίλε, αλλά.... τι είναι αυτό....???? Εννοώ για το εσωτερικό του περισσότερο.

Το είχα δεί, είναι.....κάπως. Το "κούκλα" πήγαινε γενικά για το μοντέλο, είναι ωραίες και πολύ "κλασικές" οι TA. Συγνώμη, ήταν ένα κάπως σοκ το εσωτερικό! Έχεις δίκιο, φαντάζομαι είναι αναστρέψιμα όλα και ιδίως εάν είναι καλή η βάση.Το είχα δεί, είναι.....κάπως. Το "κούκλα" πήγαινε γενικά για το μοντέλο, είναι ωραίες και πολύ "κλασικές" οι TA.
Βέβαια και οι αλλαγές στο σαλόνι δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο (ελπίζω),
Ναι και φοβάμαι και για το δικό μου, σιγά-σιγά... Τόσα καλοκαίρια με ιδρώτα κ.λ.π, Μάλλον από εδώ και στο εξής τα καλοκαίρια θα πρέπει να βάζω κάποια πετσέτα, κάποιο προσωρινό κάλυμμα μόνο για όταν οδηγώ, κάτι τέτοιο.afto to ifasma Niko einai katastrofi, para poli efkola xalaei
Ναι και φοβάμαι και για το δικό μου, σιγά-σιγά... Τόσα καλοκαίρια με ιδρώτα κ.λ.π, Μάλλον από εδώ και στο εξής τα καλοκαίρια θα πρέπει να βάζω κάποια πετσέτα, κάποιο προσωρινό κάλυμμα μόνο για όταν οδηγώ, κάτι τέτοιο.