- Reaction score
- 28.530
- Πόντοι
- 1.607
Δε το χα ξεχασει αυτο το ποστ...H 1η μας Citroen ήταν μία GSX 1015cc, η οποία είχε ακριβώς το ίδιο μεταλλικό πράσινο χρώμα! Αγοράστηκε καινούρια τον Σεπτέμβριο του 1978 από μία αντιπροσωπεία στη Συγγρού (όχι την "Aiglon", εάν θυμάμαι καλά πως λεγόταν η κεντρική αντιπροσωπεία, αλλά κάποιον "Σαχατζιάν").

Συγκλονίστηκα πραγματικά τώρα!!!!
Θυμάμαι αυτήν την τζαμαρία με τα αυτοκίνητα σα να ήταν εχθές... Και ήμουν 5 χρονών, τον Σεπτέμβριο του '78...Είχαμε και εμείς, θυμάμαι, του '79-80, ακριβώς έτσι, σκληρόδετος τόμος με αυτό το μαύρο εξώφυλλο... Δεν μπορώ να σου περιγράψω αγαπητέ μου Νονέ τι αναμνήσεις μου έφερες... Δε θα ξεχάσω ποτέ, και ας ήμουν μικρό παιδί, εκείνες τις εποχές και πάνω από όλα, την ηρεμία που επικρατούσε ακόμα στην Ελλάδα τότε... Ηρεμία πριν την καταιγίδα που ακολούθησε, με την κατεστραμμένη παιδεία, τον ανεξάντλητο χαβαλέ, τον αέναο δανεισμό (γιατί να κουραστούμε να δημιουργήσουμε? Τρώμε τα έτοιμα και είμαστε και πολύ μάγκες....), τις "γκόμενες" (οι πολιτικοί πρώτοι διδάξαντες, έδωσαν το σύνθημα...), τα σκυλάδικα, την αναξιοκρατία, την....., (και η λίστα συνεχίζεται...).
Είμαι θετικός!!https://www.facebook.com/groups/587497881363197/permalink/959557184157263/?comment_id=959573577488957&ref=notif¬if_t=group_comment_reply
Άντε.....ψηνόμαστε....? Δηλώστε ενδιαφέρον μήπως και μαζευτουμε.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μήπως ανοίξουμε κ κανά θεματάκι κι εδώ να το βλέπουν όλοι.....
στον ιο cxEίμαι θετικός!!!
Τι είναι αυτό?..https://www.facebook.com/groups/587497881363197/permalink/959557184157263/?comment_id=959573577488957&ref=notif¬if_t=group_comment_reply
Άντε.....ψηνόμαστε....? Δηλώστε ενδιαφέρον μήπως και μαζευτουμε.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μήπως ανοίξουμε κ κανά θεματάκι κι εδώ να το βλέπουν όλοι.....

Καφεδάκι κυριακάτικο...Τι είναι αυτό?..
...Ερώτηση..για τους μη έχοντες ...φατσομπουκι...........
Thanks

Δηλαδή?? Τι έπαθες Γιάννη μου?Mια ζωή τα ίδια!! Έλεος![]()
Για να βρεθούμε θα φτύσουμε αίμα πάλιΔηλαδή?? Τι έπαθες Γιάννη μου?

E αφού ξέρεις τώρα...Για να βρεθούμε θα φτύσουμε αίμα πάλι![]()

Από εκεί είσαι; Η γυναίκα μου είναι από το ΜελίσσιΚατα 80% θα ειμαι Συκια (κορινθος) αν πεσουμαι στο 20 τοτε θα ειαι μεσα σιγουρα .........
Οκ. Και εγώ θα χαρώΕξοχικο υπαρχει στην συκια και συνηθως σ/κ ειμαι εκει.....απο το μελισσι βρηκα και πηρα το gsa x3 ....οταν εισαι μελισσι εαν θελεις παρε τηλ..να βρεθουμαι....6974046784..θα χαρω