- Reaction score
- 23.893
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το ανοιγω το θεμα στα Νεότερα citroen 1ον γιατι αφορα τη Citroen Xsara II της μητερας μου και οικογενειακου εργατη που αποφασιστηκε να πωληθει προς το τελος του '26 και 2ον γιατι δεν ειναι διολου απιθανο να αντικατασταθει απο νεοτερο Citroen.
Στο δια ταυτα..Θα ειχε αποφασιστει ηδη το μοντελο αλλα υπαρχουν καποιοι προβληματισμοι οποτε το θεμα ισως βοηθησει.
Απαιτούμενα:
-Πετρελαιο. Τουλαχιστον 90-100 αλογα. Καλα θα ηταν οχι πανω απο 8,5k.
-Αντιπαθουν crossover-suvοειδη. +οχι 3θυρα και 4θυρα.
-Οχι τεχνολογιας blueHdi, Bluemotion και γενικα τεχνολογιας AdBlue λογω των θεματων αντλιας κτλπ.
-Το παραπανω σε συνδυασμο και με το αυξημενο κοστος αγορας των Euro 6.
-Οποτε αναγκαστικα κατι περιπου 10-12ετιας.
-Εντελως ανοιχτοι στο να μην ειναι Citroen. Οχι γερμανικα με εξαιρεση Ford και Opel. Αρκετα αρνητικοι για ιαπωνοκορεατικα. Η ZX εξαιρειται..

-Να ριχνει πληρως τα πισω καθισματα και εαν δυνατον να σηκωνονται και οι πατοι για οριζοντιο χωρο φορτωσης. Ηδη στο c4 b7 υπαρχει γκρινια για το οτι ριχνει μονο τη πλατη. Ειναι και ο βασικος λογος που κρατανε το Xsara ,+ σχαρα συχνα, εξαιρετικα συντηρημενο κτλπ. Αλλα ειναι 2002 μοντελο, το εχουν απ το καλοκαιρι του '11 και θελουν κατι πιο "γλυκο"-νεο-ησυχο-ασφαλες πλεον.
-Σουπερμινι δε λενε οχι ΑΛΛΑ το μικρο πορτμπαγκαζ ειναι αποθαρρυντικο + δε ξερω ενα που να γινεται "γηπεδο" πισω...
Πού γυροφερνω...
Οσο και να ψαχνω καταληγω στο να παρθει δευτερο euro5 C4 b7. Συνεχιζει να ειναι οτι πιο τιμιο σε μεταχειρισμενο με αυτα τα χαρακτηριστικα. ΑΛΛΑ πεφτει στο τραπεζι το "παλι ιδιο αυτοκινητο" και εχουν δικιο.
Τα 308 εκει γυρω '11-'15 φυσικα και τα προτιμω μεσα-εξω απ το c4 αλλα ειναι ακριβα, λιγα απο ιδιωτες και οσα ειναι εντος πλαισιου εχουν παει και γυρισει απ τη Σεληνη απειρες φορες...
Δε βρισκω Clio της εποχης 1.5 dci (station wagon απαραιτητα), με οχι υπερβολικα χιλιομετρα και σε τιμες που να μην ξεπερνουν αρκετά τα c4 b7. Γενικα παρατηρω πολυ καλυτερη μεταπωληση στα Renault απ οτι στα PSA.
Δε βρισκω giulietta jtdm 1.6
σε σωστη κατασταση εντος budget. Αστειευομαι, εργαλειο αστικης,περιαστικης και πρακτικης χρησης ψαχνουν.
Leon πετρελαιο δεν υπαρχει καλα καλα.
Scala πανακριβα.
Bravo mjet ανυπαρκτα. Tipo πολυ ακριβα.
Fabia sw δε τα εχω δει καθολου, δε τα ξερω κιολας
Megane της γενιας αυτης χαρακτηριστικα εκτος budget
C3 δε βλεπεται. Εχει φαει ακυρο.
Το 208 ναι αλλα ξαναπεφτουμε στη λουμπα καλυτερα οχι supermini που δεν ειναι sw.
Τι μου διαφευγει ρε παιδια?
Υ.Γ. Προσπαθω να ψησω για c5 x7 thp υδρο και το c4 b7 να παρει το δευτερο ρολο της "λατζας", καθημερινης χρησης εντος πολης, μεταφορων κτλπ αλλα ακομα δεν εχω εισακουσθει...
Αν ανοιγε το πισω κρυσταλλο σε σχημα CX υποθετω θα αλλαζαν τα παντα...
Τα 22 χρονια μονο με hatchback και επιπεδο πατωμα φορτωσης και μεταφορων υπερισχυουν των παντων και το κατανοω.
Στο δια ταυτα..Θα ειχε αποφασιστει ηδη το μοντελο αλλα υπαρχουν καποιοι προβληματισμοι οποτε το θεμα ισως βοηθησει.
Απαιτούμενα:
-Πετρελαιο. Τουλαχιστον 90-100 αλογα. Καλα θα ηταν οχι πανω απο 8,5k.
-Αντιπαθουν crossover-suvοειδη. +οχι 3θυρα και 4θυρα.
-Οχι τεχνολογιας blueHdi, Bluemotion και γενικα τεχνολογιας AdBlue λογω των θεματων αντλιας κτλπ.
-Το παραπανω σε συνδυασμο και με το αυξημενο κοστος αγορας των Euro 6.
-Οποτε αναγκαστικα κατι περιπου 10-12ετιας.
-Εντελως ανοιχτοι στο να μην ειναι Citroen. Οχι γερμανικα με εξαιρεση Ford και Opel. Αρκετα αρνητικοι για ιαπωνοκορεατικα. Η ZX εξαιρειται..

-Να ριχνει πληρως τα πισω καθισματα και εαν δυνατον να σηκωνονται και οι πατοι για οριζοντιο χωρο φορτωσης. Ηδη στο c4 b7 υπαρχει γκρινια για το οτι ριχνει μονο τη πλατη. Ειναι και ο βασικος λογος που κρατανε το Xsara ,+ σχαρα συχνα, εξαιρετικα συντηρημενο κτλπ. Αλλα ειναι 2002 μοντελο, το εχουν απ το καλοκαιρι του '11 και θελουν κατι πιο "γλυκο"-νεο-ησυχο-ασφαλες πλεον.
-Σουπερμινι δε λενε οχι ΑΛΛΑ το μικρο πορτμπαγκαζ ειναι αποθαρρυντικο + δε ξερω ενα που να γινεται "γηπεδο" πισω...
Πού γυροφερνω...
Οσο και να ψαχνω καταληγω στο να παρθει δευτερο euro5 C4 b7. Συνεχιζει να ειναι οτι πιο τιμιο σε μεταχειρισμενο με αυτα τα χαρακτηριστικα. ΑΛΛΑ πεφτει στο τραπεζι το "παλι ιδιο αυτοκινητο" και εχουν δικιο.
Τα 308 εκει γυρω '11-'15 φυσικα και τα προτιμω μεσα-εξω απ το c4 αλλα ειναι ακριβα, λιγα απο ιδιωτες και οσα ειναι εντος πλαισιου εχουν παει και γυρισει απ τη Σεληνη απειρες φορες...
Δε βρισκω Clio της εποχης 1.5 dci (station wagon απαραιτητα), με οχι υπερβολικα χιλιομετρα και σε τιμες που να μην ξεπερνουν αρκετά τα c4 b7. Γενικα παρατηρω πολυ καλυτερη μεταπωληση στα Renault απ οτι στα PSA.
Δε βρισκω giulietta jtdm 1.6
σε σωστη κατασταση εντος budget. Αστειευομαι, εργαλειο αστικης,περιαστικης και πρακτικης χρησης ψαχνουν.Leon πετρελαιο δεν υπαρχει καλα καλα.
Scala πανακριβα.
Bravo mjet ανυπαρκτα. Tipo πολυ ακριβα.
Fabia sw δε τα εχω δει καθολου, δε τα ξερω κιολας
Megane της γενιας αυτης χαρακτηριστικα εκτος budget
C3 δε βλεπεται. Εχει φαει ακυρο.
Το 208 ναι αλλα ξαναπεφτουμε στη λουμπα καλυτερα οχι supermini που δεν ειναι sw.
Τι μου διαφευγει ρε παιδια?
Υ.Γ. Προσπαθω να ψησω για c5 x7 thp υδρο και το c4 b7 να παρει το δευτερο ρολο της "λατζας", καθημερινης χρησης εντος πολης, μεταφορων κτλπ αλλα ακομα δεν εχω εισακουσθει...
Αν ανοιγε το πισω κρυσταλλο σε σχημα CX υποθετω θα αλλαζαν τα παντα...Τα 22 χρονια μονο με hatchback και επιπεδο πατωμα φορτωσης και μεταφορων υπερισχυουν των παντων και το κατανοω.
Last edited: