Εννοείς το ψηλό προφίλ ? Εάν ναι, θα συμφωνήσω.Το παχύ λάστιχο βοηθάει την ανάρτηση πολύ αλλά η μόδα...

Αγγελια με 120 φωτογραφιες... τι να πω.. Ο μονος λογος που μπορω να φανταστω για την πωληση ειναι οτι με βασει και τις αλλες αγγελιες και τα υπολοιπα που υπαρχουν και ιδιως την κιτρινη(!) e46 m3, ενα πρεπει να φυγει. Εχουμε συνομιλησει σε εκδηλωσεις κατα συμπτωση με τον ιδιοκτητη τον οποιο αναγνωρισα στις φωτογραφιες αν και το αυτοκινητο σε εκδηλωση που συμμετειχα δε το εχω δει.Εάν είχα την οικονομική άνεση την αγόραζα εδώ και τώρα.... Όπως και τη μαύρη Ε39 που φαίνεται σε κάτι φωτογραφίες...Αρρωστησαμε και σημερα.Αγγελια με 120 φωτογραφιες... τι να πω.. Ο μονος λογος που μπορω να φανταστω για την πωληση ειναι οτι με βασει και τις αλλες αγγελιες και τα υπολοιπα που υπαρχουν και ιδιως την κιτρινη(!) e46 m3, ενα πρεπει να φυγει. Εχουμε συνομιλησει σε εκδηλωσεις κατα συμπτωση με τον ιδιοκτητη τον οποιο αναγνωρισα στις φωτογραφιες αν και το αυτοκινητο σε εκδηλωση που συμμετειχα δε το εχω δει.
Βαζω μια φωτο τιμης ενεκεν σε αυτο το απιστευτο (κατα πως φαινεται) δειγμα.
View attachment 37555

Πολύ τίμιο αμαξάκι! Θείος μου είχε το πρώτο 100Α, αυτο είναι δεύτερης γενιάς. Κανονάκι το είχαν ονομάσει επειδή ήταν πολύ γρήγορο! Επίσης είναι τα δύο πρώτα μπροστινοκίνητα Datsun.PapatasosCX77 αυτο μαλιστα γιατι ηταν πολυ πιο ομορφο..
Φόρτωση…
www.car.gr
View attachment 37976
View attachment 37977
Και εμείς προσπαθήσαμε να το πάρουμε το 1972, και μετά από μήνες αναμονής από την Θεοχαράκης χωρίς αποτέλεσμα, τελικά αγοράσαμε Fiat 127. Ετοιμοπαράδοτο.Πολύ τίμιο αμαξάκι! Θείος μου είχε το πρώτο 100Α, αυτο είναι δεύτερης γενιάς. Κανονάκι το είχαν ονομάσει επειδή ήταν πολύ γρήγορο! Επίσης είναι τα δύο πρώτα μπροστινοκίνητα Datsun.