Για ποιό λόγο τις κοιτάς; Έχεις το (ωραίο) κόλλημα με τις παλιές Citroen, έχεις μια παραδοσιακή Άλφα (που επίσης σου αρέσουν) και κοιτάς τους Βαυαρούς (παλαιά γραφή, τώρα όλοι Βαβαροί γράφουν
), τους βλάχους της Γερμανίας; (είδες τι ρατσιστής μπορώ να γίνω
. Τέλος πάντων, αν σου αρέσουν τόσο πολύ ψάξε για 39άρι. Σου έχω ξαναπεί ότι είναι το καλύτερο πεντάρι σε αξιοπιστία. Είσαι απείρως ειδικότερος από εμένα σε μηχανολογικά, αλλά νομίζω ότι και ο Μ52 εφάμιλλος είναι του Μ50, δεν ξέρω για τον Μ54 2.200 τι λέει. Σαν πλαίσιο όμως το 39άρι είναι πολύ καλύτερο.
), τους βλάχους της Γερμανίας; (είδες τι ρατσιστής μπορώ να γίνω
. Τέλος πάντων, αν σου αρέσουν τόσο πολύ ψάξε για 39άρι. Σου έχω ξαναπεί ότι είναι το καλύτερο πεντάρι σε αξιοπιστία. Είσαι απείρως ειδικότερος από εμένα σε μηχανολογικά, αλλά νομίζω ότι και ο Μ52 εφάμιλλος είναι του Μ50, δεν ξέρω για τον Μ54 2.200 τι λέει. Σαν πλαίσιο όμως το 39άρι είναι πολύ καλύτερο.
Η e39 θα είχε νόημα σαν καθημερινό αλλά τα 660e δε μπορώ να τα δίνω. Οι 34αρες έως το '94 που παίρνουν ιστορικές είναι πανέμορφες, ευηχες με το 24βαλβιδο μοτέρ, απλές στη συντήρηση και σχετικά οικονομικές στην αγορά. Εντελώς φιλολογικά το χαζεμα πια βέβαια ... Αλλά ναι θα ήθελα μια σε ένα πιο σπάνιο χρωμα με δερμάτινα καθισματα και bbs..
Είναι πολύ αυτοκίνητο και όμορφο και με χαρακτηρα και μοτερουκλα στα 3.000e max.
Παντως θα περιμενα να σωζονται περισσοτερες σε κυκλοφορια,αν αναλογιστουμε το ποσες ειχαν κυκλοφορησει,αλλα και το τι σημαινει στην Ελλαδα η συγκεκριμενη φιρμα..

Πόση βλακεία!