Άλλα μη κλασσικά παλιά αυτοκίνητα

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εμενα παλι δεν με παραξενευει τιποτα στην ολη υποθεση.Θα πουν απλα,οτι οι ''συλλεκτες μεταλλου'' σηκωσαν το αυτοκινητο για παλιοσιδερα,και κανεις δε θα ασχοληθει περαιτερω,οπως εχει συμβει με τοσες και τοσες κλοπες δημοσιου υλικου.Και εδω που τα λεμε,πιο αληθοφανες φανταζει αυτο το σεναριο,παρα το οτι βρεθηκε ενας περιεργος που γουσταρει wartburg ανευ αξιας,και πηρε το ρισκο οχι απλως να το εξαφανισει,αλλα να το παρει απο εκει οδηγωντας.:superman:

Ειρησθω εν παροδω παντως,πριν μερικα χρονια που αδειαζαν το αεροδρομιο ελληνικου για να μπουν οι μπουλντοζες,ειχα πετυχει αυτοκινουμενη σκαλα αεροπλανου,με σηματα ολυμπιακης και τιγκα στα χορταρια επανω στα σκαλοπατια,να κυκλοφορει κανονικοτατα στη λ.Βουλιαγμενης..:ninja:
Εγω απο την αλλη πιστευω οτ ι συλλεκτης μεταλλου δε θα το ετοιμαζε για μεταφορα με φουσκωμενα λαστιχα, αλλαγη υγρων και μπαταριας... και σιγουρα η μεταφορα σαββατοκυριακο οταν ειναι αισθητα μειωμενη η κινηση γυγω γυρω ειναι μεμπτο στοιχειο...

Η σκαλα που λες ειναι ισως η μοναδικη που εχει διασωθει και ηταν τοποθετημενη στη διασταυρωση της Βουλιαγμενης με την Αλιμου.

minas

Member
Reaction score
3.037
Πόντοι
747
Eννοω οτι ως κλοπη για παλιοσιδερα,θα παρουσιαστει στους ανωτερους-υπευθυνους...οι οποιοι προφανως και δεν παρακολουθουν καθε μερα αν το ρημαδι ολως τυχαιως απεκτησε πχ καινουρια ζαντολαστιχα,αυτα μονο ο νονος τα παρακολουθει(αντε και 2-3 αλλοι:ninja:)...και οι οποιοι πιθανοτατα δεν θα ασχοληθουν να ψαξουν και πολυ την κλοπη ενος αυτοκινητου,το οποιο καποια στιγμη ετσι κι αλλιως θα εκποιουσαν για σκραπ.Το σιγουρο ειναι οτι το ειχε οργανωσει απο καιρο,αφου μεχρι ολοκληρα ζαντολαστιχα βρηκε και αλλαξε(πιθανοτατα απο το αλλο wartburg που κατεχει),και λογικα ειχε και την αναλογη πληροφορηση για το ποτε ακριβως πρεπει να δρασει.Οπως και να χει παντως.....θεουλης......:grin:

Παντως,επειδη εχω φωτογραφικο αρχειο(και φωτογραφικη μνημη)απο πολλα χρονια,εκατσα προσφατα και εψαξα στη σχετικη εφαρμογη,την τυχη διαφορων παρατημενων και μη,αυτοκινητων που ειχα συναντησει ανα τα χρονια.Εμεινα καταπληκτος με το ποσα απο αυτα,εχουν δηλωθει κλεμμενα,και μαλιστα πανω κατω την περιοδο που εχασα τα ιχνη τους..

Stargazer

Member
Reaction score
2.190
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
η δήλωση κλεμμένου χρησιμεύει στο να κάνεις διαγραφή χωρίς να μπλέξεις με ανακύκλωση που σου ζητάνε λεφτά για να πάρουν αυτοκίνητο του οποίου λείπουν όλα τα καλουδια

minas

Member
Reaction score
3.037
Πόντοι
747
Λατρευω τα αυτοκινητα που εχουν τοσο τελεια δημιουργημενο στρωμα σκονης.Ατυχως,εδω καποιος καποτε φαινεται να καθαρισε το παρμπριζ..rant2

Taskos

Member
Reaction score
3.682
Πόντοι
777
Παράκληση εάν μπορείς να "βγάλεις" μια φωτό από το πίσω μέρος.

minas

Member
Reaction score
3.037
Πόντοι
747
Δυστυχως μου ειναι λιγο δυσκολο,καθως το αμαξι βρισκεται σε αλλη πολη..:OΥπαρχει κατι συγκεκριμενο που θελετε να δειτε;

dap

Member
Reaction score
1.491
Πόντοι
407
Taskos μπορώ να στο περιγράψω όπως το θυμάμαι με τα παιδικά μου μάτια. Μακρόστενα ενιαία πεπλατυσμένα πίσω φώτα, εντός πλαισίου, με μια γραμμή-αυλάκι στο μέσον του πλαστικού των φώτων. Τέρμα αριστερά-τέρμα δεξιά τα φλάς σε πολύυυυ μικρή έκταση του συνόλου των φωτιστικών, στην αντίθετη πλευρά τα φως της όπισθεν σε αντίστοιχη πολύυυυυυ μικρή έκταση. Στο μέσον τα κόκκινα φώτα (ενιαία για πορεία, άναβαν πιο έντονα στο φρενάρισμα). Corolla liftback δίπορτη. Μπορεί να έχω δεκαετίες να δω μια τέτοια, αλλά τα παιδικά μάτια δεν ξεχνούν...

Taskos

Member
Reaction score
3.682
Πόντοι
777
Eυχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή.
Το συγκεκριμένο το είχε μια πάλαι ποτέ αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Γυμνάσιο και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Και το αυτοκίνητο και η καθηγήτρια για διαφορετικούς λόγους.
Αν και για κάποιο λόγο θυμάμαι τα πίσω φώτα σε κυκλικό προεξέχων σχήμα.
31574

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Το συγκεκριμένο Corolla είχε αρκετά αμερικανική αισθητική για την εποχή. Ελλάδα ήταν πολύ λιγότερες από τις ke30 αλλά όχι και σπάνιο θέαμα.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.933
Πόντοι
747
Taskos αυτό το "κυκλικό προεξέχον σχήμα" πρέπει να ήταν στο άλλο που σε είχε κάνει εντύπωση........

Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ ! :clap:

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Το βάζω εδώ γιατί αμφιταλαντεύομαι.
Acura Legend '91-'95..
Και ναι ήταν αμαξαρα αυτό...
31624

31625

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μοιάζει υπερβολικά με ένα που έβλεπα στη Πάτρα.

Demetris

Member
Reaction score
1.121
Πόντοι
437
Η Celica TA40 βεβαίως και είναι κλασσική, και κατά τη γνώμη μου πολύ όμορφη σαν liftback.
Τώρα για την μπαγκαζιέρα, ας όψεται...

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.933
Πόντοι
747

Nikephoros

Member
Reaction score
15.388
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Η Celica TA40 βεβαίως και είναι κλασσική, και κατά τη γνώμη μου πολύ όμορφη σαν liftback.
Τώρα για την μπαγκαζιέρα, ας όψεται...
Και εμένα για κάποιο λόγο μου άρεσε πάντα, η συγκεκριμένη γενιά. Εν τω μεταξύ έχω δει από κοντά και τη συγκεκριμένη ως αγωνιστικό του Ove Anderson, λίγο πριν πεθάνει, με την οποία λάμβανε μέρος σε ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων και ήταν για εμένα υπέροχη!

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Σα την ΤΑ22 καμια στα ματια μου :)

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Θα συμφωνήσω ότι η TA40 είναι κλασσικό αυτοκίνητο ,όπως και θα συμφωνήσω ότι το Honda Legend θυμίζει αρκετά BMW e38.

Top Bottom