Εγω απο την αλλη πιστευω οτ ι συλλεκτης μεταλλου δε θα το ετοιμαζε για μεταφορα με φουσκωμενα λαστιχα, αλλαγη υγρων και μπαταριας... και σιγουρα η μεταφορα σαββατοκυριακο οταν ειναι αισθητα μειωμενη η κινηση γυγω γυρω ειναι μεμπτο στοιχειο...Εμενα παλι δεν με παραξενευει τιποτα στην ολη υποθεση.Θα πουν απλα,οτι οι ''συλλεκτες μεταλλου'' σηκωσαν το αυτοκινητο για παλιοσιδερα,και κανεις δε θα ασχοληθει περαιτερω,οπως εχει συμβει με τοσες και τοσες κλοπες δημοσιου υλικου.Και εδω που τα λεμε,πιο αληθοφανες φανταζει αυτο το σεναριο,παρα το οτι βρεθηκε ενας περιεργος που γουσταρει wartburg ανευ αξιας,και πηρε το ρισκο οχι απλως να το εξαφανισει,αλλα να το παρει απο εκει οδηγωντας.
Ειρησθω εν παροδω παντως,πριν μερικα χρονια που αδειαζαν το αεροδρομιο ελληνικου για να μπουν οι μπουλντοζες,ειχα πετυχει αυτοκινουμενη σκαλα αεροπλανου,με σηματα ολυμπιακης και τιγκα στα χορταρια επανω στα σκαλοπατια,να κυκλοφορει κανονικοτατα στη λ.Βουλιαγμενης..![]()
)...και οι οποιοι πιθανοτατα δεν θα ασχοληθουν να ψαξουν και πολυ την κλοπη ενος αυτοκινητου,το οποιο καποια στιγμη ετσι κι αλλιως θα εκποιουσαν για σκραπ.Το σιγουρο ειναι οτι το ειχε οργανωσει απο καιρο,αφου μεχρι ολοκληρα ζαντολαστιχα βρηκε και αλλαξε(πιθανοτατα απο το αλλο wartburg που κατεχει),και λογικα ειχε και την αναλογη πληροφορηση για το ποτε ακριβως πρεπει να δρασει.Οπως και να χει παντως.....θεουλης......
Taskos αυτό το "κυκλικό προεξέχον σχήμα" πρέπει να ήταν στο άλλο που σε είχε κάνει εντύπωση........

Μια εμφανής αντιγραφή των BMW, για άγρα πελατών στις ΗΠΑΤο βάζω εδώ γιατί αμφιταλαντεύομαι.
Acura Legend '91-'95..
Και ναι ήταν αμαξαρα αυτό...
View attachment 31624
View attachment 31625
Και εμένα για κάποιο λόγο μου άρεσε πάντα, η συγκεκριμένη γενιά. Εν τω μεταξύ έχω δει από κοντά και τη συγκεκριμένη ως αγωνιστικό του Ove Anderson, λίγο πριν πεθάνει, με την οποία λάμβανε μέρος σε ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων και ήταν για εμένα υπέροχη!Η Celica TA40 βεβαίως και είναι κλασσική, και κατά τη γνώμη μου πολύ όμορφη σαν liftback.
Τώρα για την μπαγκαζιέρα, ας όψεται...