Άλλα κλασσικά!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.632
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
...κάποιος το ξέχασε :zzzzz:
Κάποιος Άγγλος το ξέχασε...! Και επειδή ως γνωστόν, ο Nikephoros "ξύνεται" για να σχολιάσει, να πω ότι τα φώτα "μπούμερανγκ" δείχνουν ότι πρόκειται για μία 3200 GT και η συγκεκριμένη πρόσεξα ότι είναι με τα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και όχι με το προβληματικό αυτόματο 4τάχυτο (μάλλον όχι προβληματικό το κιβώτιο, αλλά κάποιο πρόβλημα είχαν σοβαρό στα μηχανικά μέρη οι αυτόματες, δε θυμάμαι τι...). Μπορεί τα φώτα "μπουμερανγκ" να θεωρούνται τα πιο όμορφα από τα μεταγενέστερα σε σχήμα πετάλου του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τα τελευταία, μια που μου θυμίζουν πάρα πολύ τα αντίστοιχα της Jaguar XJS πρώτης γενιάς.

Και μια τελευταία πληροφορία, στις πίσω θέσεις κάθονται αρκετά άνετα 2 ενήλικες! Πολύ πιο άνετα από, π.χ., μία Porsche 928.

Last edited:

Demetris

Member
Reaction score
1.182
Πόντοι
437
Όντως είναι 3200 GT του 1999. Απουσιάζει από την Αγγλία από το 2010, όταν είχε κάτι παραπάνω από 80 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Κόπηκε στο ΚΤΕΟ το 2006, με περίπου 50 χιλιάδες χιλιόμετρα, κυρίως λόγω προβληματικού χειρόφρενου, μεταξύ άλλων.

Προφανώς δεν εκτελωνίζεται ούτε με σφαίρες πλέον...

Nikephoros

Member
Reaction score
15.632
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Ένα από τα ωραιότερα και πιο δύσκολα/ακριβά αυτοκίνητα στη συντήρησή τους. Αρχικά με τα φώτα μπούμερανγκ και κινητήρα 3,2 λίτρων με 2 turbo, ισχύος 370 ίππων (με 6τάχυτο μηχανικό, ή 4τάχυτο αυτόματο), στη συνέχεια με τα πιο συμβατικά φώτα (απαίτηση νομίζω για άλλη μια φορά της Αμερικής...) και τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 4,2 λίτρων της Φερράρι, με 390 άλογα, έκδοση cabrio (6τάχυτο μηχανικό, ή το τρισάθλιο cambiocorsa - το κιβώτιο που χάλαγε το αυτοκίνητο) και τέλος, ως Gransport (400 ίππων), πάλι σε κουπέ και cabrio, βελτιωμένη σε όλους τους τομείς και στο cambiocorsa, με την αρωγή της Φερράρι πάντα.

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, όλα τα σειριακά, μηχανικά κιβώτια με αυτόματο συμπλέκτη εκείνης της εποχής (cambiocorsa, το SMG της ΒΜW, το αντίστοιχο της Aston Martin Vanquish...) ήταν επιεικώς απαράδεκτα, από ό,τι έχω διαβάσει και παρακολουθήσει, παρόλο που το 2ο εξόπλιζε την καλύτερη, ίσως, BMW M όλων των εποχών, την E46 M3 CSL.

nonos

Member
Reaction score
24.592
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Καλά τα λες Νίκο! Η συγκεκριμένη Maserati πάντως θεωρώ ότι έγινε classic από την ημέρα που παρουσιάστηκε... Απίστευτο σχέδιο. Ίσως και ο λόγος που συμπαθώ πάρα πολύ το fiat grande punto και ο νοων νοειτω...

nonos

Member
Reaction score
24.592
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Πανεμορφο Κατρελακι από τα τελευταία.
27430

Nikephoros

Member
Reaction score
15.632
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Καλά τα λες Νίκο! Η συγκεκριμένη Maserati πάντως θεωρώ ότι έγινε classic από την ημέρα που παρουσιάστηκε... Απίστευτο σχέδιο. Ίσως και ο λόγος που συμπαθώ πάρα πολύ το fiat grande punto και ο νοων νοειτω...
Και εμένα μου αρέσει το Grande Punto για αυτόν το λόγο, όπως και τα νεώτερα Ford (κυρίως Fiesta, αλλά και Focus, κ.λ.π.) που μοιάζουν μπροστά, κυρίως στη γριλια, με τις Aston Martin!

Giorgos_81

Member
Reaction score
5.176
Πόντοι
817
Πανεμορφο Κατρελακι από τα τελευταία.
View attachment 27430
Ενα αυτοκινητάκι, από τα αγαπημένα. Αντίπαλο δέος θεωρητικά, στα 2CV & Dyane.

Απλώς, με μεγαλύτερη μηχανή, και πιο "κουτί". Με τέτοιο, 1100 κε, έχω γυρίσει την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του ΗΒ.

Το δικό μας το λέγαμε "Καρνάβαλο".

GiwrgosTer

Member
Reaction score
582
Πόντοι
367
Περιοχή
Χανιά, Κρήτη
πανεμορφο mazda 929s στα χανια με δερματινο σαλονι, αυτοματο σασμαν, chrome γυρω απ τα παραθυρα κ μουρη

Attachments

nonos

Member
Reaction score
24.592
Πόντοι
1.387
Περιοχή
πανεμορφο mazda 929s στα χανια με δερματινο σαλονι, αυτοματο σασμαν, chrome γυρω απ τα παραθυρα κ μουρη
Αμα μας διαβαζει ο Αντωνης στη Θεσσαλονικη θα το λιγουρευεται.. Ευκαιρια να ξαναεμφανιστεις :lol:

nonos

Member
Reaction score
24.592
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Αντε πες λειπει το HF απο τη μασκα, αλλα το χρωμα ειναι πραγματικα μυστηριο.

Top Bottom