Οι ζάντες από C5 της πάνε πάρα πολύ! Και τι υπέροχο χρώμα! Κρίμα που είναι ένα τόσο πολύπλοκο αυτοκίνητο που δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε από τον ίδιο του το δημιουργό...
Οι ζάντες από C5 της πάνε πάρα πολύ! Και τι υπέροχο χρώμα! Κρίμα που είναι ένα τόσο πολύπλοκο αυτοκίνητο που δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε από τον ίδιο του το δημιουργό...
Εχω περιεργεια να δω και πως θα της πηγαιναν οι ζαντες της τριλιτρης C5 πρωτης γενιας

Και να ήθελες δεν γίνεται.Εγώ δεν θα είχα περιέργεια να δω στα νιάτα της τη Ζιζέλ να κάνει πασαρέλα με πασούμια.
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...Citroen C6 Office Concept:
Απο επισημη (!) συνεργασια με την Citroen συμφωνα με το αρθρο
![]()
Citroën C6 Office concept by Intersection magazine
Citroën has partnered with automotive fashion magazine Intersection to create a special, one-off concept car based on the C6 sedan. The concept is set to appear at a number of fashion and entertainment events over the next couple of months. Dubbed the C6 Office, it's been designed to suit people...www.motorauthority.com
Σωστό ΚΑΙ αυτό..Και να ήθελες δεν γίνεται.
Η Ζιζέλ φοράει αποκλειστικά πενταμπούλονα, ενώ τα πασούμια βγαίνουν μόνο σε τετραμπούλονα.

Εχω πτυχιο στα γερμανικα οποτε ισως ξεκινησω Γαλλικα, εχω ακουσει οτι εχουν καποια κοιναmathe tin glossa, einai kommati tis latreias gia tin Citroen.
Kai oi mousoulmanoi , , einai ipoxreomenoi kanonika na mathoun aravika gia na meletoun ta iera keimena apo to prototipo. Kapos etsi
Kai tha ksereis mia poli omorfi latiniki glossa (poli kontini stis alles dio latinikes ispanika kai italika)
Αλλιως ισως σας αφησω και φυγω στο VWclub.gr ή στο αντιστοιχο ελληνικο mercedes forum αν υπαρχει 
kamia sxesi.Εχω πτυχιο στα γερμανικα οποτε ισως ξεκινησω Γαλλικα, εχω ακουσει οτι εχουν καποια κοινα
Αυτή η τάπα κάτω δεξιά στο προφυλακτήρα τι είναι; Το έχω δει και σε άλλα αυτοκίνητα