Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.299
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Μου αρεσετε οσοι βαζετε χερια στα αμαξια σας...μπραβο...εαν ενωθουμε ολοι μαζι μπορουμε πολλά...μπραβο κ παλι για το μερακι κ την αγαπη σας...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.972
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Reaction score
18.237
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse

Nikephoros

Member
Reaction score
15.434
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
2cv στο Αττικό;;; Πολύ όμορφη η CX...
Μοντέλο του '72, βαμμένο στα χρώματα του Charleston... Μέχρι πρότινος ξέρω ότι έκανε Αθήνα-Ιωάννινα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...

nonos

Member
Reaction score
23.921
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Αυτος παρκαρε επιτηδες διπλα σου!

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.041
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ε να πω και γω το πονο μου...ανακαλυψα προβλημα στο μοτερ του ξανθια η φλαντζα εκαψε παλι μετα απο 18.000 η εχει ρηγμα το καπακι θα ξερω την πεμπτη οριστικα για την ωρα ειναι αραγμενο στο σπιτι και πεμπτη με την αυγουλα παμε για λυσιμο καπακι διοτι δεν την παλευω αλλο....πριν μερες ψυγειο νερου αντλια νερου λαστιχα τελη επισκευη κρεναργιερας υλικα μπεκ αεριου πιο ποιοτικα παμε για ενα συνολο μεσα στο μηνα κοντα στα 920 ευρα....ελεος δηλαδη κουραστικα....
το καπακι θα το εκανα μονος μου αλλα ενας φιλος μηχανικος μου ειπε ενα 50αρι χαρτζιλικι και να το κανουμε στο μαγαζι του οποτε δεχτηκα να τραβηξω εγω την πολλη δουλεια στο λυσε δεσε και απλα να κανει διαγνωση που τελικα ειναι το προβλημα και να παει το καπακι για πλανιαρισμα ....η σκατα πλανιαρισμενο καπακι εβαλα οποτε θα ξαναπλανιαριστει η ρηγμα οποτε παμε για αλλο καπακι και τελος....

Reaction score
18.237
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
το καπακι θα το εκανα μονος μου αλλα ενας φιλος μηχανικος μου ειπε ενα 50αρι χαρτζιλικι και να το κανουμε στο μαγαζι του οποτε δεχτηκα να τραβηξω εγω την πολλη δουλεια στο λυσε δεσε και απλα να κανει διαγνωση που τελικα ειναι το προβλημα και να παει το καπακι για πλανιαρισμα ....η σκατα πλανιαρισμενο καπακι εβαλα οποτε θα ξαναπλανιαριστει η ρηγμα οποτε παμε για αλλο καπακι και τελος....
καπάκι ανακάστηκσ να αλλάξω sto c2 πριν 3 μήνες... Ευτυχώς είχε ο μάστορας ένα στην αποθήκη, και μου το έκανε δώρο...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.041
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
να ρε συ εγω το αλλαξα πριν 1 μιση χρονο αλλα ουσιαστικα κυκλοφορησε κανονικα πριν 1 χρονο το αμαξι και τωρα παλι?.....

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Sto tsak glitosa ke ego simera... echume poli krio edo ke 2 bdomades, mas pai mion 10 me mion 20!
Stin BX Image pou pira ton Oktobrio den kitaksa to antigel an prostatevi arketa apo pago, opote simera pou girisa to klidi mou anapse i stathmi nerou...
Eprepe amesos na skefto pos kati pai straba, ala den...opote ebala mbros ton kinitira...ke meta elenksa tin stathmi nerou sto psigio....ke kokalosa apo ton fobo...
Iche pago! Ke ochi mono eki, iche ke ston megalo solina pou pai pros to psigio apo ton thermostati!!!
Poli ticheros imouna, proton pou den iche pago stin antlia nerou...an iche tha mou ekobe ton imanda sinchronismou ke en sinechia ton kinitira!
Devteron pou den ragise o pagos to mblok tou moteur...
Tespa...etreksa ke agorasa antigel ke to alaksa, tora ine mechri mion 25 bathmous safe!
Kopsocholiastika...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.972
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Βολτίτσα μετά της συζύγου και της κούκλας.. Καφεδάκι στο Διόνυσο επιστροφή από Πεντέλη... 50 υπέροχα χλμ.
Το άλλο ΣΚ οποίος θέλει κανονίζουμε βόλτα στο Σχινιά..

Top Bottom