- Reaction score
- 23.809
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τρυφωνα σε ποιο συνεργειο το πας το 5αρι?
προφανώς και θέλει δουλεια.. αμα δεν ήθελε δεν θα το έπαιρνακαλό! Αλλά θ έλει δουλιά!
μα γιατι.... Από φωτό αυτή φαίνεται!!προφανώς και θέλει δουλεια.. αμα δεν ήθελε δεν θα το έπαιρνα
είναι άριστο να ξέρεις, γιατι κρίνετε όλοι βάσει τη φαναρτζοδουλειά??
......

......για τον μικρο σου πρίγκηπα...Δημητρη σε ευχαριστω παρα πολύ! να είσαι καλά!!Εξαιρετικο μέσα έξω αγαπητέ Τρύφωνα..
Γυάλισε το ....ενυδάτωσε και τα πλαστικά του...(μην ξεχάσεις το ίδιο μέσα στην καμπίνα...)...και άσε το αμαξάκι με την πατινα των χρόνων του...
Τις ζάντες βρες....και εάν θες φτιάξε την κεντρική κονσόλα..(εύκολο είναι με)
Είμαι κατά γοητευμένος με την απλότητα και την πατινα του αυτοκινήτου σου...
Και πάλι......για τον μικρο σου πρίγκηπα...
H τρυπα που εχεις προφανως ειχε καποιο εκουαλαιζερ εποχης..που ξηλωθηκε... ζαντες σου κανουν και απο 4L..Δημητρη σε ευχαριστω παρα πολύ! να είσαι καλά!!
την τρυπα στην κεντρική κονσόλα θα την φτιάξω, επίσης ψάχνω και για τις ζάντες..
λες να διορθώσω με πινελακι καποιες πολύ μικρες περιφερειακές οξειδώσεις (ο φαναρτζής δηλαδή).. μόνο και μόνο για προστασία από καιρικα φαινόμενα κλπ
Εξαιρετικο μέσα έξω αγαπητέ Τρύφωνα..
Γυάλισε το ....ενυδάτωσε και τα πλαστικά του...(μην ξεχάσεις το ίδιο μέσα στην καμπίνα...)...και άσε το αμαξάκι με την πατινα των χρόνων του...
Τις ζάντες βρες....και εάν θες φτιάξε την κεντρική κονσόλα..(εύκολο είναι με)
Είμαι κατά γοητευμένος με την απλότητα και την πατινα του αυτοκινήτου σου...
Και πάλι......για τον μικρο σου πρίγκηπα...
οποτε θελεις ελα απο Μαραθώνα και παρτο για βόλτα!! σε ευχαριστω για ολαH τρυπα που εχεις προφανως ειχε καποιο εκουαλαιζερ εποχης..που ξηλωθηκε... ζαντες σου κανουν και απο 4L..
Για εμενα αφιερωσε προσωπικο χρονο γυρω στα 3 γεματα οκταωρα...στο 5αρακι φτανουν...παρε μαγικα υγρα απο τις 2 γνωστες μαρκες του χωρου και για χρωμα και πλαστικα... και μην πειραζεις κατι αλλο...
Αν παλι δεν εχεις χρονο και θες να δωσεις καποια χρηματα ( μια φορα το κανεις ) μπορεις και εδω... π.χ http://www.swell.gr/
Πολυ ωραιο και παλι...
οποτε θελεις ελα απο Μαραθώνα και παρτο για βόλτα!! σε ευχαριστω για ολα

Για τον ιδιο λογο που οταν γνωριζεις γκομενα δε κοιτας πρωτα τον ουρανισκο τηςπροφανώς και θέλει δουλεια.. αμα δεν ήθελε δεν θα το έπαιρνα
είναι άριστο να ξέρεις, γιατι κρίνετε όλοι βάσει τη φαναρτζοδουλειά??
......

ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες του.. μάλιστα αμα είμαι τυχερός θα μου ερθει ενα ολόκληρο για ανταλλακτικα μέσα στον μήνα!Για τον ιδιο λογο που οταν γνωριζεις γκομενα δε κοιτας πρωτα τον ουρανισκο της
Περα απο το χαβαλε εχεις λαβει υποψιν σου το ποστ του Κρονου και θα τον θυμηθεις που το ελεγε μετα!
πρέπει να είναι απίστευτα άνετο για μικρό... Το λατρεύω. Μου άρεσε πάντα. ό,τι καλλίτερο στην κατηγορία του. Αν δεν είχα τον έρωτά μου με την Σιτροέν, θα το προτιμούσα απέναντι σε Βιζά, ΑΧ, LN
ειμαι 1.85 υψος και σου λεω με βεβαιότητα οτι χωραει ακομα και μπασκετμπολιστας!! εξαιρετικα ανετο και παρα πολυ απολαυστικο στην οδήγηση!!πρέπει να είναι απίστευτα άνετο για μικρό... Το λατρεύω. Μου άρεσε πάντα. ό,τι καλλίτερο στην κατηγορία του. Αν δεν είχα τον έρωτά μου με την Σιτροέν, θα το προτιμούσα απέναντι σε Βιζά, ΑΧ, LN

...

θα το παω αμεσως μόλις παρω τις πινακίδες Δημητρη! περιμενω πως και πωςΩραίο είναι...
Απλότητα σε όλο το μεγαλείο....
...Αγαπητέ Τρύφωνα Θα το έστελνα σε εκείνο το υπόγειο στο περιστέρι...(σου είχα βάλει κάτι να δεις)...και μετά θα πέσει το τοπικ...
...Εγώ θα το έκανα μόνος μου..( 2 φουλ μέρες είναι...)
Είναι ωραίο .....
![]()