Άλλα κλασσικά!

nonos

Member
Reaction score
24.859
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πωπω η alfa υπεροχη και σπανιο θεαμα πολυ.. :love:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.700
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Χθες είδα αυτήν την Jaguar XJ και τη Lancia Beta coupe στην ίδια πυλωτη στου Ζωγράφου! Ή Lancia, κρίμα, είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η XJ σαφώς πολύ καλύτερη... Προσέχτε την XJ, έχει τη μικρή μάσκα και τους χρωμιομενους προφυλακτήρες, άρα είναι SII. Δεν πήγα κοντά να δω εάν είναι XJ6 ή XJ12. Προσέχτε τις ζάντες από XJ-S τελών '80 , ή 2ης γενιάς!

IMG_20160606_113107.jpg

IMG_20160606_113057.jpg

nonos

Member
Reaction score
24.859
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Εχεις γινει χειροτερος απο εμενα στο "classic safary".. Ευγε!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.700
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Εχεις γινει χειροτερος απο εμενα στο "classic safary".. Ευγε!
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά νομίζω δε σε φτανω με τίποτα! Είναι κομμάτι της μαγείας για εμάς που αγαπουμε τα κλασσικά αυτοκίνητα να ανακαλύπτουμε σε οποιαδήποτε γωνιά της πόλης ή του τόπου που ζούμε αυτοκίνητα παλιά που αγαπησαμε και αγαπάμε, σε οποιαδήποτε κατάσταση...

GiAnniS

Member
Reaction score
7.940
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Χθες είδα αυτήν την Jaguar XJ και τη Lancia Beta coupe στην ίδια πυλωτη στου Ζωγράφου! Ή Lancia, κρίμα, είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η XJ σαφώς πολύ καλύτερη... Προσέχτε την XJ, έχει τη μικρή μάσκα και τους χρωμιομενους προφυλακτήρες, άρα είναι SII. Δεν πήγα κοντά να δω εάν είναι XJ6 ή XJ12. Προσέχτε τις ζάντες από XJ-S τελών '80 , ή 2ης γενιάς!

View attachment 5312
View attachment 5313
Aυτή είναι σειρά III (ψηλότερη οροφή , πλαστικούς προφυλακτήρες , χερούλια χούφτες στις πόρτες ) , είναι Daimler 4.2 και είναι και δεξιοτίμονη :).
Οι V12 είχαν καμπούρα στο καπό!!!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.700
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Aυτή είναι σειρά III (ψηλότερη οροφή , πλαστικούς προφυλακτήρες , χερούλια χούφτες στις πόρτες ) , είναι Daimler 4.2 και είναι και δεξιοτίμονη :).
Οι V12 είχαν καμπούρα στο καπό!!!
Έχεις δίκιο! Αν σου πω ότι τώρα την βλέπω καλύτερα και όχι όταν την έβλεπα "ζωντανά"! Την έβγαλα φωτογραφία σε δευτερόλεπτα, από ντροπή μήπως με παρακολουθεί κανείς και δεν την είχα προσέξει καλά... Και το χειρότερο από όλα, τα ανεβάζω από κινητό όπου η φωτογραφία είναι πολύ μικρή και δε βλέπω λεπτομέρειες... Φαίνεται ξεκάθαρα από τη μάσκα ότι είναι Daimler και από το γενικότερο σχήμα ότι είναι SIII, η αντανάκλαση του παραθύρου μου με έκανε να νομίζω ότι είναι ο λεπτός χρωμιομένος προφυλακτήρας των SII...

nonos

Member
Reaction score
24.859
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά νομίζω δε σε φτανω με τίποτα! Είναι κομμάτι της μαγείας για εμάς που αγαπουμε τα κλασσικά αυτοκίνητα να ανακαλύπτουμε σε οποιαδήποτε γωνιά της πόλης ή του τόπου που ζούμε αυτοκίνητα παλιά που αγαπησαμε και αγαπάμε, σε οποιαδήποτε κατάσταση...
Φαντασου τωρα και τη φατσα μου ,οταν επεσα πανω σε εγκαταλελειμενη Lotus Europa στη Πατρα πριν 3 χρονια.. :dizzy: Ψαξε τις σελιδες του θεματος,την εχω ανεβασει!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.700
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Φαντασου τωρα και τη φατσα μου ,οταν επεσα πανω σε εγκαταλελειμενη Lotus Europa στη Πατρα πριν 3 χρονια.. :dizzy: Ψαξε τις σελιδες του θεματος,την εχω ανεβασει!
Οπωσδήποτε θα το δω! Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις περισσότερες Lotus και στις Europa!!! Διότι λατρεύω τη μινιμαλιστική αντίληψη του θρυλικου Colin Chapman!

visa chrono

Member
Reaction score
28.791
Πόντοι
1.607
Ναι ..
Αλλα απο οσο γνωριζω δεν βγαινει συχνα εξω...

Top Bottom