Εχω 2 μια του 68 200 και μια του 75 230.4!μάγκες ποια είναι η γνώμη σας για την w115 220?
να την τσιμπήσω;
Εχω 2 μια του 68 200 και μια του 75 230.4!μάγκες ποια είναι η γνώμη σας για την w115 220?
να την τσιμπήσω;
Πανέμορφες ρε Γιάννη. Αυτή που βρηκα είναι 220 χειροκίνητη μπεζ χρώμα αλλά την έβαψαν πράσινη. Έχει λίγα φουσκώματα από οτι είδα εχθές που την είδα προσεκτικά στο φως. Έχει και χαρτια και Ελπα. Εχει αλλαγμένω κινητηρα ιδιο με τον κανονικό με 100000κμ. Τι λες?Εχω 2 μια του 68 200 και μια του 75 230.4! View attachment 5844 View attachment 5845Ανεβασε καμιά φωτο να σου πω, και χαρακτηριστικά , χρονιά.....
τιμή??Πανέμορφες ρε Γιάννη. Αυτή που βρηκα είναι 220 χειροκίνητη μπεζ χρώμα αλλά την έβαψαν πράσινη. Έχει λίγα φουσκώματα από οτι είδα εχθές που την είδα προσεκτικά στο φως. Έχει και χαρτια και Ελπα. Εχει αλλαγμένω κινητηρα ιδιο με τον κανονικό με 100000κμ. Τι λες?
φινιστρινια στις εμπρος πορτες?
ειδα μονο τη μια πλευρα, η αλλα ειναι κολλημενη στον τοιχο. πισω απο την πισω πορτα αριστερα στο κατω μερος του πορτ μπαγκαζ, και γενικά το χρώμα ειναι αθλιο.τα φουσκώματα που τα εχει? Το σαλόνι σε τι κατασταση είναι? Το ταμπλο εχει σκασει?
Σασμαν στη κολόνα του τιμονιού ή κάτω?θα έρθει να το δει και ο μπιλλάρας να μου πει
κάτω είναιΣασμαν στη κολόνα του τιμονιού ή κάτω?
έτσι είναι έχεις δίκιο. ας μείνω στο bxακι μου προς το παρόν χαχαΕγω δεν θα την έπαιρνα γιατί είναι μαιμουδιασμένη . Αν μου έλεγες ότι έχει το μαμά χρώμα και το δικό της μοτέρ θα σου έλεγα να τη πάρεις έστω και σε αυτή τη κατάσταση!!! Για μένα αν την πάρεις το λιγότερο που θα θέλει είναι ένα 5.000!!!
Οι δικές μου δεν ήταν έτσι εγώ τις ανακατασκεύασα.και εγώ αυτό λέω. θελει πολλά λεφτα για να γίνει σαν τις δικιές σου
Υπάρχει ένα πολύ καλό και με τιμή συζητήσιμη! Και είναι όλο μαμά!!!!!!!!! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8121906/έτσι είναι έχεις δίκιο. ας μείνω στο bxακι μου προς το παρόν χαχα