και γω ετσι καταλαβα....

τα μισά λες @Pierre Boulanger ... κάπου πήρε το ματι μου κ μια millesime...Σήμερα ήταν μια πολύ ωραία μέρα.. Το μεσημεράκι πήγα βόλτα με το 2cvούδι ξεκίνησα για Κηφισιά και βρέθηκα από Κηφισιά στα Μελίσσια μετά Πεντέλη, Άγιο Πέτρο και πίσω.. Όταν επέστρεψα πήρα και την Χιονάτη η οποία πλέον πετάει.. Λεπτομέρειες και φωτός αύριο
![]()
καλορύζικο....Eftase ke to 2CV pou agorasa prosfata stin basi...
View attachment 4347 View attachment 4348 View attachment 4349 View attachment 4350

ραρακη......Που να του γεμίσεις σφαίρες ή τουλάχιστον να τις ελέγξεις, υγρά/φίλτρα, και ένα ψιλομαζεματάκι. Τότε να σε δω!βολτα με τον ξαδελφο @Pierre Boulanger αττική οδό
το αμάξι πετάει...στην κυριολεξία απίστευτη αίσθηση υδροπνευματικης κ σταθερότητας

???Χαλια Μιραρακη......
Μάλλον εννοεί ότι είναι patchwork.....?

"Time Warp" 2cv! Σα να σε πήγε πίσω στο χρόνο, τη στιγμή που μόλις βγήκε από το εργοστάσιο! Πανέμορφο! Τι μου θυμίζει αυτή η πρόσθετη πλαστική μάσκα... Μία αντίστοιχη είχε και η GS μας και την έβαζε ο πατέρας μου σε κάτι χιονοθύελλες στο Καρπενήσι και στη Φθιώτιδα για την προστασία του κινητήρα....Οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα εχθές.. Άντε γιατί χάλασε το το my2cv με τις σακαράκες που ποστάρετε
![]()
Σε ένα παλιατζίδικο κάπου στην Κηφισιά
![]()
![]()
Μετά την επιστροφή..
![]()
Δεν ξέρω πόσοι το κάνετε αλλά μετά από κάθε βόλτα ανοίγω το καπό για να πάρω μια τζούρα από αυτή την υπέροχη μυρωδιά που μόνο το 2cv εκπέμπει![]()
![]()
Το βιβλίο του κατασκευαστή λέει πως τοποθετείται όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου. Νομίζω ότι βοηθάει να λειτουργήσει κάπως καλύτερα η εσωτερική θέρμανση"Time Warp" 2cv! Σα να σε πήγε πίσω στο χρόνο, τη στιγμή που μόλις βγήκε από το εργοστάσιο! Πανέμορφο! Τι μου θυμίζει αυτή η πρόσθετη πλαστική μάσκα... Μία αντίστοιχη είχε και η GS μας και την έβαζε ο πατέρας μου σε κάτι χιονοθύελλες στο Καρπενήσι και στη Φθιώτιδα για την προστασία του κινητήρα....