CX II_Prestige σωστα!!!!
Ακριβώς! Να μην ξεχνάμε και τα χαρακτηριστικά αντιβύθισης... Όπως επίσης δεν ξεχνώ και την ομοιόμορφη φθορά των ελαστικών στη C5 του πατέρα μου... Και δε χρειαζόταν ευθυγράμμιση μετά από 100.000χλμ, διότι το πλαίσιο παρέμενε ανεπηρέαστο!Νικηφορε αν αλλαξεις την πιεση στις σφαιρες την μεγαλώσεις γινετε πιο μαλακο το αμαξι αλλα ο τροχος δεν χανει προσφυση.....σταθερη αποσταση από το εδαφος σημαινει λιγοτερο καυσιμο δεν επηρεάζετε η αεροδυναμικη δεν επηρεάζετε το εμπρος συστημα από μεταβολη βαρους, τρως τα ελαστικα ομοιομορφα,
εχεις το ιδιο κεντρο βαρους με όλα τα βαρη.....δεν μπορω όμως στο μυαλο μπυ να πω ότι το πεζω είναι το ιδιο μαλακο με ένα υδρο....
Θυμάμαι ότι η εμπειρία μου με την DS που αναφέρω πιο πάνω με την απίστευτη άνεση οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στα πολύ μαλακά καθίσματα-πολυθρόνες. Καθόμουνα στο πίσω κάθισμα και πεταγόμουνα από τη μία άκρη στην άλλη, δεν μπορούσα να στηριχθώ πουθενά! Από εκείνη την εμπειρία λίγο αντιπάθησα τις DS, τώρα τελευταία αρχίζω λίγο να τις εκτιμώ... Διαφωνώ, όμως, αγαπητέ CX ότι σε μικρές ανωμαλίες υποφέρει η υδροπνευματική. Έχω περάσει κάτι πλακόστρωτα με τη C5 του πατέρα μου (που υποτίθεται ότι είναι και πιο σκληρή), χωρίς να καταλάβω τίποτα! Καβάλησα μια φορά ένα πεζοδρόμιο για να παρκάρω για λίγο και έβλεπα από τους καθρέφτες μου να απομακρύνομαι από το πεζοδρόμιο κατά το ξεπαρκάρισμα και δεν πίστευα στα μάτια μου, διότι δεν ένοιωσα καθόλου πότε κατέβηκα από το πεζοδρόμιο!και οι ανωμαλίες δεν αποροφόνται μόνο από την ανάρτηση. συμβάλλουν και τα ελαστικά και τα καθισματα. Η πρεστίζ που έχω έχει εξαιρετικά μαλακά καθίσματα που βυθίζεσαι σε αυτά. Δεν ξέρω αν είναι τα καλλίτερα, και το καλοκαίρι υποφέρεις κυριολεκτικά, αλλά κάνουν και την ανμάρτηση να δείχνει πιο άνετη από τα πιο φλατ καθίσματα μιας c6 και τα 45αρια προφίλ των ελαστικών της
Παιδιά είσαστε λίγο εκτός θέματος! Το θέμα που ανέβασα δεν έχει να κάνει με την ανάρτηση του αυτοκινήτου ούτε με τους χώρους ούτε με ότι άλλο!!! Έχει να κάνει με το πως ένας ιδιοκτήτης μπορεί να διατήρει οποιδήποτε αυτοκίνητο μετα απο 37 χρόνια σε αυτή τη κατάσταση ........................Νικηφορε αν αλλαξεις την πιεση στις σφαιρες την μεγαλώσεις γινετε πιο μαλακο το αμαξι αλλα ο τροχος δεν χανει προσφυση.....σταθερη αποσταση από το εδαφος σημαινει λιγοτερο καυσιμο δεν επηρεάζετε η αεροδυναμικη δεν επηρεάζετε το εμπρος συστημα από μεταβολη βαρους, τρως τα ελαστικα ομοιομορφα,
εχεις το ιδιο κεντρο βαρους με όλα τα βαρη.....δεν μπορω όμως στο μυαλο μπυ να πω ότι το πεζω είναι το ιδιο μαλακο με ένα υδρο....

Έχεις δίκιο, παρασυρθήκαμε!Παιδιά είσαστε λίγο εκτός θέματος! Το θέμα που ανέβασα δεν έχει να κάνει με την ανάρτηση του αυτοκινήτου ούτε με τους χώρους ούτε με ότι άλλο!!! Έχει να κάνει με το πως ένας ιδιοκτήτης μπορεί να διατήρει οποιδήποτε αυτοκίνητο μετα απο 37 χρόνια σε αυτή τη κατάσταση ........................
Έχεις δίκιο, παρασυρθήκαμε!

θα διαφωνήσω. σε 'κοφτές' ανωμαλίες, δεν είναι στα φόρτε τους τα υδροπνευματικά. νομίζω είναι γεγονός......bebeos parasirthikate...enas kollitos mou iche ena oloidio tetio 305 GR, ke masi kaname apires boltes stin attiki...ekapse o filos kana dio tris fores tin flantza...ke o pateras tou epese metopika se mia 3ara BMW, ala panta tin ftiachnane ke panta pigene i fukariara...
Ala ta Peugeot ke idika ta 305 den itane katholou avantgarde...itane, opos lei ke to onoma, peza amaksia.
Anartisi malaki, ontos, ala apolitos kamia schesi me opiodipote hydro!
Ke afto pou lei o agapitos CX, se chamiles tachitites ine skliri i hydro, ine klassiko copy paste ton germanikon auto-periodikon epochis, pou thabane panta tis Citroen, epidi dichnane tin edge technology stous Sauerkrauts...
Ohhhh, parasirthika ke ego tora...
Pantos megia to omorfo Oldtimer, ke na to chereste.
Sorry, elpiso na min prosbala i stenachorisa kapion...ala ime hard core Citroenakias...
P.S. Ke ne...pigenete to se kana nisaki...
...tha se piso...idika i bissinada tha sou apodiksi to antitheto...θα διαφωνήσω. σε 'κοφτές' ανωμαλίες, δεν είναι στα φόρτε τους τα υδροπνευματικά. νομίζω είναι γεγονός...

Eγώ είμαι hard core αυτοκινητάκιας και θέλω να γυρίσω πίσω 35 με 40 χρόνια ,τότε που τα αυτοκίνητα αυτά ήταν η καθημερινότητα των...bebeos parasirthikate...enas kollitos mou iche ena oloidio tetio 305 GR, ke masi kaname apires boltes stin attiki...ekapse o filos kana dio tris fores tin flantza...ke o pateras tou epese metopika se mia 3ara BMW, ala panta tin ftiachnane ke panta pigene i fukariara...
Ala ta Peugeot ke idika ta 305 den itane katholou avantgarde...itane, opos lei ke to onoma, peza amaksia.
Anartisi malaki, ontos, ala apolitos kamia schesi me opiodipote hydro!
Ke afto pou lei o agapitos CX, se chamiles tachitites ine skliri i hydro, ine klassiko copy paste ton germanikon auto-periodikon epochis, pou thabane panta tis Citroen, epidi dichnane tin edge technology stous Sauerkrauts...
Ohhhh, parasirthika ke ego tora...
Pantos megia to omorfo Oldtimer, ke na to chereste.
Sorry, elpiso na min prosbala i stenachorisa kapion...ala ime hard core Citroenakias...
P.S. Ke ne...pigenete to se kana nisaki...

Την ανάρτηση της GS-GSA δεν την έχει με τίποτα η BX ούτε στα χαρτιά ούτε στο δρόμο. Η GS-GSA είναι πολύ πιο αποτελεσματική...tha se piso...idika i bissinada tha sou apodiksi to antitheto...![]()

Όχι βέβαια! Συμφωνώ απόλυτα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχουμε παρωπίδες! Αυτός που έχει την ιδιαίτερη κουλτούρα να εκτιμήσει τις Citroen, ταυτόχρονα μπορεί να εκτιμήσει οτιδήποτε κλασσικό, όμορφο και νοσταλγικό! (όπως φαίνεται και από το thread με τα ιστορικά και άλλα αυτοκίνητα).Eγώ είμαι hard core αυτοκινητάκιας και θέλω να γυρίσω πίσω 35 με 40 χρόνια ,τότε που τα αυτοκίνητα αυτά ήταν η καθημερινότητα των
ανθρώπων, τότε που τα ήθελαν ετοιμοπόλεμα να τους μεταφέρουν παντού , στην εργασία στην εκδρομή, στο σχολείο, στο γιατρό..............
Θεωρώ λοιπόν οτι ο ιδιοκτήτης ενός Πεζού ήταν απο αυτους που σκεφτόταν το προγραμμα της ήμερας, και όχι αν θα φτάσει στο προορισμό του ή όχι.
Μην αρνήστε την πραγματικότητα!!! Τα CITROEN χάλαγαν και χαλανε και θα χαλανε...........Το ότι λατρεύουμε τα CITROEN δεν θα πρέπει να μας κάνει να φοράμε παρωπίδες και οτοασπίδες!!!![]()
Sinfoni...ala edo oi sauerkrauts legane pos ta Hydroelastika echune provlima se chamiles tachitites ke se koftes anomalies...ke otan to legane ipirchan mono DS, CX, GS ke SM...ego leo pos akoma ke to BX me tin kloubia Hdropneumatike den echi afto to provlima...idika to GS ke akoma idikotera to CX ichane tin pio kali ke meletimeni Hydro ever, me mesa michanika enoite...epita mbikane ta ilektronika me tin XM...ali istoria afti.Την ανάρτηση της GS-GSA δεν την έχει με τίποτα η BX ούτε στα χαρτιά ούτε στο δρόμο. Η GS-GSA είναι πολύ πιο αποτελεσματική
σε όλα τα επείπεδα!!
με διπλα ψαλιδια εμπρος η τζεση δεν μασαγε οντως....θα διαφωνησω ότι μονο τα σιτροεν χαλανε όλα χαλανε....απλα υπηρχε μια ιδαιτεροτηα στην αναρτηση που την αποδεχεσε μια και αυτά που σου δινει η υδρο εχουν και ένα κοστος το οποιο προσωπικα για μενα οσο και σφιχτα οικονομικα που εχω θα την προτιμησω....Την ανάρτηση της GS-GSA δεν την έχει με τίποτα η BX ούτε στα χαρτιά ούτε στο δρόμο. Η GS-GSA είναι πολύ πιο αποτελεσματική
σε όλα τα επείπεδα!!
Edo tha diafoniso entona...Eγώ είμαι hard core αυτοκινητάκιας και θέλω να γυρίσω πίσω 35 με 40 χρόνια ,τότε που τα αυτοκίνητα αυτά ήταν η καθημερινότητα των
ανθρώπων, τότε που τα ήθελαν ετοιμοπόλεμα να τους μεταφέρουν παντού , στην εργασία στην εκδρομή, στο σχολείο, στο γιατρό..............
Θεωρώ λοιπόν οτι ο ιδιοκτήτης ενός Πεζού ήταν απο αυτους που σκεφτόταν το προγραμμα της ήμερας, και όχι αν θα φτάσει στο προορισμό του ή όχι.
Μην αρνήστε την πραγματικότητα!!! Τα CITROEN χάλαγαν και χαλανε και θα χαλανε...........Το ότι λατρεύουμε τα CITROEN δεν θα πρέπει να μας κάνει να φοράμε παρωπίδες και οτοασπίδες!!!![]()
...an den tin amelisis ine ontos ftini...fantasou mono alagi amortiser se sinbatiko amaksi ke alagi sheras se Hydro...η υδροπνευματική νομίζω είναι πολύ φτηνή στην συντήρησή της...
ας παμε στο ξανθια)10ετια τοπ μαουντ κοστος λιανικης 300 ευρα τα 2 και 50 ευρω εργασια αρα στη 5ετια ερχεσε αμεσως στα 175 ευρω...