- Reaction score
- 24.965
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Προσκυνώ και εγώ τον Χρήστο.. Απίστευτος.. Σπάνιος CitroενάςΑ ρε James!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Προσκυνώ και εγώ τον Χρήστο.. Απίστευτος.. Σπάνιος CitroενάςΑ ρε James!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Αμα ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης!!!To apotelesma...
Bapsimo en psichro ke epi topou...
View attachment 3907 View attachment 3908 View attachment 3909 View attachment 3910 View attachment 3911
To kostos...
17,99€

Ah...mastori ke esi blepo agapite none...bebeos to etripsa me ena 1000ari ialocharto na figoune i mikroatelies tou paleou bapsimatos ke na piasi kalitera to neo stroma mbogias...Ουτε τριψιμο δεν εκανες?!
Παντως αν κρινω απο το αποτελεσμα ,εχεις καλο χερι!
kai μετα από αυτό που εγραψες δημητρη μπορει επισης να λενε διαλεξε με πιο θα σε παω βολτα!!!Eγω κραταω παντως την εκφραση..απορια...απο τις δυο μικρες...
"Παει..πηρε..τα βουνα....και τωρα..τι...?"
![]()
Αν δεν το βάλεις νομίζω πως πως δεν σφίγγει ο καθρέφτης. Λειτουργεί σαν κόντρα!Σημερα αυτο που εκανα για το 2cvακι μου ειναι οτι παρελαβα την παραγγελια απο το renov οποτε εχει δουλεια το σκ. βεβαια ξεχασα να παρω το τριγωνο του δεξιου καθρεφτη. Να περιμενω να το παρω ή να τον βαλω και το βαζω αργοτερα?
Θα έχω το νου μου μήπως βρω να σου στείλω..Γμτ!!!! Αντε να περιμενεις την επομενη παραγγελίαειδες τι γινεται αμα βιαζεσαι!;!;
Ναι ρε γμτ ειμαι ανιατη περιπτωση..Προσκυνώ και εγώ τον Χρήστο.. Απίστευτος.. Σπάνιος Citroενάς![]()
Πρεζακι που λες κι εσυ..
kamia foto den exei????Χτες βίδωσα τις πινακίδες κι έκανα μια πανέμορφη υδροπνευματική βόλτα...
ε, δεν υποσχέθηκα τίποτε...kamia foto den exei????
Συνεχίζεις να προκαλείς!!!Πάντως για παλιά Σιτροέν, και αυτόματη, δεν είναι καθόλου αργή...