- Reaction score
- 28.522
- Πόντοι
- 1.607
Νot the girl
αφηστε τουσ σκαραβαιους ησυχους...Το ταμπλώ αυτής της 1ης γενιάς, όμως, που τα όργανα του ήταν σαν πανάκριβος ελβετικός χρονογράφος στην όψη τους, ήταν πραγματικά πανέμορφο! Και όπου και εάν έχω διαβάσει για αυτό μιλούν για την αξιοπιστία του και το χαρακτήρα του. Ιδιως για το επόμενο IS250!Αυτό πάντα μου άρεσε.. Ισορροπούσε μεταξύ σπορτίφ και πολυτέλειας με αξιοπιστία πολύ καλύτερη της 3αρας της εποχής που θεωρώ ήταν και ο αντίπαλος. Και ήταν και ωραίο οδηγικά. Τυχαίνει να το έχει από καινούργιο με ελάχιστα χιλιομετρα ο πατέρας του ενός κολλητού σε ένα υπέροχο λευκό μεταλλικό και το έχω οδηγήσει. Σε ένα σημείο έπασχε πιστεύω όπως τα περισσότερα ιαπωνικά της εποχής: το βαρετό και "πλαστικουρα" ταμπλω. Το παρακάτω ένα άλλο που πέτυχα σήμερα.
View attachment 36224

Η συγκεκριμένη δεν είναι μια απλή Diablo, αλλά μια Diablo SV! Φαίνεται από τους 2 αεραγωγούς στην οροφή.
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που κάνουν το post και σφυρίζουν αδιάφορα

Είστε πολύ πίσω, εσείς που προσπαθείτε να πειράξετε τον Νονό.... Ο Χρήστος οδηγεί ένα κορεάτικο, ένα ιταλικό που μοιάζει με Seat Toledo, συμπαθεί τα Kadett, τα BMW και λατρεύει τα παλιά ιταλικά και τα παλιά Citroen. Από πουθενά δεν τον πιάνετε, ότι και να κάνετε....Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που κάνουν το post και σφυρίζουν αδιάφορα
Και τους αρέσουν τα kadett...![]()