Pony Pony the Greek...

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
αν ενδιαφερει καποιον ας μου πει

Last edited:

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Αν εχει καλο σασι, δεν εχει αναγκη :love:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Έχει κ roll bar...πού βρισκεται ενδιαφερον φαίνεται

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
στο Βολο ειναι.παιδια θα ειμαι μεχρι τεταρτη βραδυ.αν καποιος θελει πραγματικα ας μου πει να παω αυριο να χτυπησω κανενα κουδουνι μηπως ξερουν κατι

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Τι ν τουτο το ραλιαρικο?? Γουσταρωωω!!! Χτυπα τα αλυπητα ... :food:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
στο Βολο ειναι.παιδια θα ειμαι μεχρι τεταρτη βραδυ.αν καποιος θελει πραγματικα ας μου πει να παω αυριο να χτυπησω κανενα κουδουνι μηπως ξερουν κατι
Α ρε γατώνι μας έχεις κουφάνει.. Που τα ξετρυπώνεις ρε φίλε :lol: :respect:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
γυρω απο το σπιτι μου γινεται χαμος.αυτο ειναι παρατημενο.με σπασμενο τζαμι και χωρις πινακιδες.σαπιο πατωμα και γενικα ειναι χαλια

Pantos den me tromasi, endiaferon, pos tha gini omos na to sosume? Idika pu ine choris pinakides? Den echo idea apo to greek system? Pame ston dimo ke tus apalasume apo to kathikon pu echune na to masepsune?

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
παιδια πηγα και ρωτησα.μιλησα με την γυναικα του ιδιοκτητη.μου ειπε οτι πρεπει να το δωσουν.μου ειπε να περασω στις 7 να μιλησω με τον ιδιοκτητη.απλα θελω να ξερω αν ενδιαφερεται καποιος να παω και να ξερω που ειναι τα ορια του.δηλαδη αν ζητησει λεφτα.αν δεν εχει πινακιδες και εχει γινει διαγραφη.αν καποιος το θελει ας τα σκεφτει αυτα να ξερω και εγω τι να πω...μπορω απλα να παρω πληροφοριες αλλα αυριο βραδυ εγω γυρναω Αθηνα.τα χριστουγεννα παλι

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Αν ο τύπος δεν ζηταεί λεφτά (θελει να το ξεφορτωθει) , η έστω αν θέλει κάποιο συμβολικό ποσό χαμηλό!!! ίσως μπορέσω να ανταποκριθώ (δεν είναι θεμα τσιγκουνιάς είναι θέμα αφραγκιάς) μιας και έχω ήδη 2 ντεσεβο και μια βεσπα να συντηρήσω... (έπειτα το θεμα ειναι πως θα ερθει αθηνα και ποσο θα στοιχησει για να σταθει και να κινηθει παλι στις ροδες του, αν πας παντως ενημερωτικά ρωτα τον ποσο καιρο εχει να κυκλοφορησει …απο τις φωτο ειδα το σημα το 2012 οποτε δεν πρεπει να ειναι καιρο ακινητο και εάν η αδεια του είναι αγροτικο η ιχ και εάν γενικα παιρνει μπροστα ) thanksman

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Ειναι σε πολυ καλυτρη κατασταση απ οτι φαινεται. Τα πατωματα αλλαζονται οπως και ολοκληρη η καροτσα εκτος φτερων και καπο-θολων που, με μια καλη ματια, τα βλεπω καλα. Τα περιφερειακα του που δεν υπαρχουν καινουρια στην Namco (μασκα, προφυλακτηρας, κορνιζες φαναριων με νικελα, καναπες μπροστινος και προστατευτικα πισω) ευτυχως υπαρχουν ολα και ειναι σε καλη κατασταση. Οι εξωτερικες σκουριες μη σας απασχολουν. Η μηχανη αν δεν ειναι κολλημενη θα παρει με κερασμα! Αν το αποφασισετε, το δειτε και μου πειτε χιλιομετρα, χρηση, κουσουρακια που τυχον δεν ειδαμε και τι θελει φτιαξιμο θα σας φτιαξω εναλλακτικες για επισκευη και κοστη! Κι οτι αλλο θελησετε η δυσκολευτειτε εδω ειμαστε :up:

Last edited:

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
παιδια τα νεα μεχρι στιγμης ειναι ενθαρυντικα.πηγα απο το σπιτι.κατεβηκε η κορη του.ελειπε ο πατερας της.το αμαξι θελουν να το δωσουν.τα νεα ειναι τα εξης.το αμαξι λειτουργει κανονικα μου ειπε.πριν απο λιγο καιρο ελειξε η ασφαλεια.ο πατερας της κοπελας ειχε ενα ατυχημα .ηταν εργολαβος και πλεον δεν μπορει να το οδηγησει...

μου ειπε να παω αυριο στις 3 και μιση που γυρναει απο την δουλεια .θα εχει μιλησει με τον πατερα της .με ρωτησε ποσο να στο δωσω ? δεν απαντησα ....φανηκε καλη κυρια και λογικη.

ειναι μου ειπε 600 κυβικα.οι πινακιδες παραδοθηκαν στην εφορια .δεν ηξερε για το αν ειναι αγροτικο.....

παιδια επειδη μπαινουμε στην τελικη ευθεια και εγω αυριο βραδυ φευγω το πιο πιθανο αυριο απλα να μας πει μονο ποσα θελει και μετα τελος Δεκεμβρη θα ξαναερθω Βολο.

Δωστε μου κατευθυνσεις...καλο ειναι να μιλησουμε αν γινεται και στο τηλεφωνο
Flaminio Bertoni

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Καλή η κόρη του? :grin:
Λέω και καμία μπούρδα να περνάει η ώρα :O
Οχι και μπουρδα, καλη η ερωτηση :devil:

Γα να επανερθω on topic, μαλλον ΦΙΧ αγροτικο και κατι γινεται..
.

Top Bottom