Pony Pony the Greek...

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Αφου οι πινακιδες κατατεθηκαν στην Εφορια δεν υπαρχει θεμα, υπαρχουν, μπορει να τις παρει πισω πληρωνοντας τα τελη κυκλοφοριας οσων χρονων καθεται! Το θεμα ειναι οτι ως αγροτικο/επαγγελματικο δεν μπορει να το χει καποιος στ ονομα του που δεν κανει ενα απ τα δυο παραπανω επαγγελματα.

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
καλησπερα.η κοπελα μου ειπε οτι εχει πινακιδες.εχουν παραδοθει στην εφορια για να μην πληρωνου το σημα.αυτο σημαινει οτι αν της παρεις τωρα ειναι κριμα τα λεφτα.δηλαδη ειναι 600 κυβικα πληρωνεις αν δεν κανω λαθος 55 ευρω...

καλο θα ηταν να περιμενουμε το 2013.φυσικα εσεις αποφασιζετε.εγω αυριο εφοσον μας πει ο πατερας της μια λογικη τιμη επειδη φευγω απλα θα της πω να το κρατησει και να μην το δωσει. μετα εγω αν θελετε να κανω κινησεις θα ειμαι παλι Βολο τα χριστουγεννα. εαν θελετε να κανατε κατι νωριτερα θα κρατησω ενα κινητο για να ερθετε σε επαφη.....

η μετακινηση στην Αθηνα ειναι ενα θεμα....

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
εγω οταν την ρωτησα αν ειναι αγροτικο δεν μου εδωσε σαφη απαντηση,δεν ηξερε .απλα μου ειπε οτι εχουν παραδοθει οι πινακιδες στην εφορια.αυριο θα ξερω για το θεμα του αγροτικου ,που θα μιλησω με τον πατερα της

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Το θεμα ειναι να μην πληρωσει τα τελη οσων χρονων καθεται...

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
ειναι πληρωμενα.αν δεις και στο τζαμι εχει κολλημενο το σημα του 2012

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Εννοω αν τελικα το παρει αρχες του 14 μην πληρωσει και του 13... Εγω δινω 70 με 75 για το Pony, πως γινεται;

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Εννοω αν τελικα το παρει αρχες του 14 μην πληρωσει και του 13... Εγω δινω 70 με 75 για το Pony, πως γινεται;
55 είναι πάντως...

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
ναι περιπου ειπα .εγω εχω το vstrom 650 και δινω 55.μπορει να κανω λαθος δεν θυμαμαι τωρα.

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.059
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ναι περιπου ειπα .εγω εχω το vstrom 650 και δινω 55.μπορει να κανω λαθος δεν θυμαμαι τωρα.
αυτο το μηανακι ειχα και γω απο το 2005 εως το 2009 τα 3 πρωτα χρονια εκανα 33.000 και τον τελυεταιο χρονο εκανα 7000 την εδωσα το 2009 το νοεμβριο 4800 με 3 βαλιτσο ψιλη ζελατινα καρινα χουφτες μπαγκστερ και τανκ μπανγκ και πλαινο σταντ τον επομενο μηνα πηρα ενα τροχοσπιτο το οποιο το εχω και το υπεραγαπαει ο γιος μου και μετα απο 6 μηνες αγορασα μια βεσπα
αλλα παλι μεχρονια κιαι καιρους παλι δικιας μα θα ειναι εννοω 2τροχο μεγαλου κυβισμου...

nonos

Member
Reaction score
24.497
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
ΜΟΝΟ τα τελη κυκλοφοριας του τρεχοντος ετους πληρωνεις αν το αμαξι εχει κανει προσωρινη καταθεση πινακιδων..ΜΟΝΟ.. Για να πληρωσεις απο αλλες χρονιες πρεπει να χρωσταει τελη με τις πινακιδες πανω και υπαρχει και προσαυξηση-προστιμο νομιζω.. Για να το παρεις επισης αν εχει διαγραφει οριστικα ,ΜΟΝΟ με ιστορικες πινακιδες και μεσω λεσχης.. το ιδιο αν εχει πινακιδες ενα οχημα και συμφωνησεις με τον ιδιοκτητη να κανει οριστικη διαγραφη-μονιμη καταθεση πινακιδων.. Αν τωρα εχει κανει προσωρινη καταθεση πινακιδων και εσυ το παρεις με ιστορικες ουσιαστικα ΔΕΝ ειναι δικο σου γιατι οι πινακιδες ειναι στον ιδιο ιδιοκτητη και αν πεσεις σε κανα λαμογιο και αφου το χεις κανει και τζιτζι ποιος σου λεει οτι δε θα σε τρεχει κατηγορωντας σε οτι το εκλεψες...

Σχετικα με το σεναριο της οριστικης καταθεσης πινακιδων ειναι λιγο παραξενο γιατι υπαρχει ψηφισμενο νταβατζιλικι που υποχρεωνει να δωθει το οχημα σε νταβατζη-ανακυκλωτη.. το καλυτερο ειναι η μεταβιβαση και μετα η οριστικη καταθεση απο εσενα τον ιδιο ωστε να εισαι εξασφαλισμενος οτι ειναι δικο σου.. φυσικα για να γινει μεταβιβαση πρεπει να μη χρωσταει τελη και ΚΤΕΟ και αν χρωσταει ΚΤΕΟ πρεπει να περασει για να μπορει να γινει μεταβιβαση.. φυσικα αν ειναι κανα σαπιδι 2500 κυβικα θα στο χρεωσουν και τεκμηριο μονο και μονο γιατι θες να εισαι σιγουρος οτι ειναι δικο σου..

Και φυσικα καπου εδω σκεφτεσαι οτι εναν κωλονομο της προκοπης για τα "σαραβαλακια" δε μπορουν να φτιαξουν και οτι ειναι για γερα νευρα και ενιοτε τσεπες το ολο σκηνικο.

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Popo friki...poli diskola ta pragmata stin elladitza mas... Efcharisto pantos gia tin analisi tu thematos agapite none.
Gia mena bgaso to sinperasma pos prepi na to kano metagrafi se ena embisto prosopo, diladi ton Flaminio i ton Boulanger le meta dromo stin austria..edo ta pragmata ine ksekathara, ochi efkola men ala ginete.

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Οπως τα πε ο nonos, εκανε αριστη αναλυση των οσων λεγαμε πιο πανω. Ειδικα το θεμα με τα Φορτηγα ΙΧ ειναι αρκετα μανικι...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Το ειχα φανταστει οτι θα ήταν μπέρδεμα...(ειχα παρει μια πρωτη ιδεα απο ενα Axel ) και το θέμα γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο αν το αμάξι όπως πολύ σωστα λεει και ο @nonos δεν εχει περάσει κτεο...

Οποτε αν πας σημερα @macgyver2180 ρώτα και αν είναι σε ισχύ το Κτεο και να δουμε τι αδεια εχει, σαν αγροτικό η’ Ι.Χ :D

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
παιδια σε οτι αφορα το κτεο ξερω οτι δεν γινεται μεταβιβαση.εχεις υποχρεωση να το περασεις κτεο.το πας στο κτεο σε κοβουν για 1000 λογους και σου δινουν βεβαιωση οτι πηγες για κτεο( ωστε να κανεις την μεταβιβαση) και μετα εισαι υποχρεωμενος μεσα σε 20 μερες αν θυμαμαι καλα να ξαναπερασεις το οχημα αφου φυσικα εχεις φτιαξει τις παρατηρησεις.

σε αυτο το διαστημα αποφασιζει ο καθενας τι θελει.μπορεις να παραδοσεις πινακιδες και να αποκαταστεις τις ζημιες με την ηρεμια σου ειτε να χωσεις λεφτα σε μαστορα να στα φτιαξει γρηγορα -γρηγορα και να περασεις.αυτα μου τα εχουν πει σε κτεο.....

φυσικα και θα τα ρωτησω.ρωταω για τιμη,αν ειναι αγροτικο,αν εχει περασει κτεο

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Σε ευχαριστώ Παναγιωτη :)

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Αν εχει γινει διαγραφη, πρεπει να βγαλει ο ιδιοκτητης πινακιδες αντικας στο ονομα του, μετα να γινει μεταβιβαση στο ονομα του αγοραστη, επιστροφη των πινακιδων και να βγουν καινουριες πινακιδες αντικας στο ονομα του νεου ιδιοκτητη...

nonos

Member
Reaction score
24.497
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
+1 και στο τελευταιο σχολιο.. ετσι ακριβως ειναι.. οι ιστορικες πινακιδες ΔΕ μεταβιβαζονται !

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
παιδια μολις γυρισα.ο κυριος που το εχει ουτε καν κατεβηκε να μου μιλησει.βγηκε η κορη του και μου ειπε οτι δεν εχει αποφασισει και οτι το σκεφτεται.της ειπα οτι φευγω σημερα για Αθηνα.μου ειπε εδω θα ειναι μην αγχωνεσαι.

συγνωμη αλλα αλλη εικονα μου εδωσε η κορη του χθες και αλλα σημερα.ελπιζω τα χριστουγεννα να ειναι ακομα εδω και να εχει αλλαξει γνωμη.....μαλλον το βλεπω να σαπιζει στο ιδιο σημειο

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
συγνωμη προς τους ενδιαφερομενους.ηθελα να βοηθησω αλλα οι μεγαλοι ανθρωποι ετσι ειναι

Top Bottom