Pony Pony the Greek...

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Στη Γερμανια γινοταν εισαγωγη μεσω συνεργατων-αντιπροσωπων της NAMCO. Στη Γαλλια γινοταν μονο ανεξαρτητες εισαγωγες. Η μαμα Citroen, βλεποντας ποσο καλοφτιαγμενο ηταν και θα πουλουσε, για να μην επισκιασει το Mehari δεν επετρεψε την εισαγωγη του μεσω του επισημου δικτυου της:mobile:

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Φιλοι μου, αν ξερει κανενας απο σας καλο χειρισμο Photochop θα μπορουσε να φτιαξει Pony σαν πρωταγωνιστη στη σειρα Cars;

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Ναι :P

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Φιλοι μου, αν ξερει κανενας απο σας καλο χειρισμο Photochop θα μπορουσε να φτιαξει Pony σαν πρωταγωνιστη στη σειρα Cars;
Τόσο καλός δεν είμαι... Τι το θέλεις αλήθεια? :rolleyes:

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Θελω να το δουνε τα παιδια της ταξης μου, να τους πω δυο τρια πραγματα για το ποση αξια ειχε ως ελληνικο αυτο το αυτοκινητο, να μαθουν οτι η Ελλαδα καποτε παρηγαγε πολλα περισσοτερα απο παρτακηδες και συμφεροντολογους. Τους το χω δειξεικαι 2CV (το ειδαμε στην ταινια κυριεεεε, ακομα και τα κοριτσια ενθουσιαστηκαν) και Pony, τους αρεσε πολυ (στ αγορια ειδικα ως τζιπακι και εξορμηση σε βουνα κλπ) και αν το δουνε σε σχεδιο Cars πιστευω θα τους αρεσει. Σε πολλα αρεσε η δευτερη ταινια, και μαντεψτε ποια αμαξια τους τραβηξαν την προσοχη...
:)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Θελω να το δουνε τα παιδια της ταξης μου, να τους πω δυο τρια πραγματα για το ποση αξια ειχε ως ελληνικο αυτο το αυτοκινητο, να μαθουν οτι η Ελλαδα καποτε παρηγαγε πολλα περισσοτερα απο παρτακηδες και συμφεροντολογους. Τους το χω δειξεικαι 2CV (το ειδαμε στην ταινια κυριεεεε, ακομα και τα κοριτσια ενθουσιαστηκαν) και Pony, τους αρεσε πολυ (στ αγορια ειδικα ως τζιπακι και εξορμηση σε βουνα κλπ) και αν το δουνε σε σχεδιο Cars πιστευω θα τους αρεσει. Σε πολλα αρεσε η δευτερη ταινια, και μαντεψτε ποια αμαξια τους τραβηξαν την προσοχη...
:)
Μπράβο ωραίος. Δάσκαλος είσαι????

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Ναι, μαλλον ξεχασα να τ αναφερω :). Γιατι;;;

Marios

Moderator
Reaction score
1.347
Πόντοι
517
Περιοχή
Αθήνα - Αίγινα
Υπέροχη ιδέα GeoKy. :bow:
Μακάρι να έκαναν όλοι οι δάσκαλοι παρόμοιες προσπάθειες (όχι μόνο σχετικές με τα αυτοκίνητα), έτσι ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν διαφορετική νοοτροπία από το παρελθόν.

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Ειναι ωραιο να χουν τα παιδια σφαιρικη μορφωση, δε θελω να κανω ξερη παπαγαλια των βιβλιων.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ειναι ωραιο να χουν τα παιδια σφαιρικη μορφωση, δε θελω να κανω ξερη παπαγαλια των βιβλιων.
Εύγε. Να μην ξεχάσεις να τους μάθεις και το my2cv :p

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Εννοια σου, ακομα κι αν δεν τους πω κατι ξεκαθαρα θα το ψαξουν και θα το βρουν, ειναι γατονια :D

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
Top Bottom