Dyane Dyane

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Το χειμώνα έχει πολύ πάγο και χιόνι και τα προστατεύει σε γκαράζ.. ;)
ναι ναι. και γω σε κλειστο γκαραζ το εχω παντα.μονο οταν παω δουλεια και βολτεσ το εχω εξω. το γκαραζ προστατευει..

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ειχε ο πατερας μου ντιανα απο το 1977 -79 οπου πουληθηκε και ηρθε το πρωτ βιζα στην οικογενεια....αξεχαστη εμπειρια ποσα κυβικα νερο ειχαμε φαει 2 καλοκαιρια απο τα ποτιστηρια απο τα χωραφια εδω στην πρεβεζα διοτι ποτιζαν και παντα η μια πλευρα εβρεχε παντα το δρομο...!!!!

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.329
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
ναι εχεισ δικιο δεν το ειχα προσεξει
To krio ke o pagos den ine to problima...pio poli to alati pou richnune ston dromo na min pagoni...prokali poli skuria ke ine amartia pleon na ektithunte afta ta diamandia.
Pantos otan akoma kikloforusa chimona me 2CV itane poli kalo sto chioni ke ston pago ke den kollage pote!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
To krio ke o pagos den ine to problima...pio poli to alati pou richnune ston dromo na min pagoni...prokali poli skuria ke ine amartia pleon na ektithunte afta ta diamandia.
Pantos otan akoma kikloforusa chimona me 2CV itane poli kalo sto chioni ke ston pago ke den kollage pote!
συμφωνω ειναι διαμαντια αυτα τα αυτοκινητα. εγω το κυκλοφορω καθε μερα. δενμπορω να οδηγησω αλλο αυτοκινητο πια.σοβαρα!!. το χειμωνα προσεχω ιδιαιτερα με τα αλατια και το πλενω που και που κατα τη διαρκεια του χειμωνα απο κατω στο σασι..ολο λεω καμια μερα να παρω και το lancia y που εχω αλλα το παραταω και ξαναπαιρνω το 2cv ειναι τρελλα...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
αυτο αντικατοπτριζει την υπογραφη μου

Top Bottom