- Reaction score
- 20.323
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Οι ιταλοί έχουν τρελα με τα Dyane τα αγαπάνε πολύΌλο και περισσότερο μου αρέσει....
![]()
![]()
Οι ιταλοί έχουν τρελα με τα Dyane τα αγαπάνε πολύΌλο και περισσότερο μου αρέσει....
![]()
![]()

υπαρχουν διαφορες?Η εξέλιξη από το 1967 έως το 1983
![]()
To δικό σου τι μοντέλο είναι?Ame, san to trito parathiro, profilaktires chromiu, ala cherulia stis portes, diskofrena, pio dinati michani, isoterikos chilia dio, timonia, tabla, kalimata...
I Fritzi ine tou 1974... alla echune allachti i profilaktires se chromio.To δικό σου τι μοντέλο είναι?

Στείλε καμία φωτογραφία να βάλουμε όταν τα αλλάξεις...I Fritzi ine tou 1974... alla echune allachti i profilaktires se chromio.
Simera irthane ke ta kenurgia fanarakia apo to cassis![]()
OkΣτείλε καμία φωτογραφία να βάλουμε όταν τα αλλάξεις...
Ευτυχώς έγινε λίγο καλύτεροΜακέτα προσχέδιου για το Dyane
![]()

To dyane ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο στην ουσια ειναι ιδιο με το 2cv μηχανικα. ισωσ πιο βελτιωμενο σε μερικα.. αλλα.... το 2cv ειναι 2cv!!Έλα μην ντρέπεστε όσοι έχετε DYANE. Εντάξει είναι λίγο παραξηγημένο. Και τι έγινε. Εσάς σας αρέσει.
Άσε που στα περισότερα πράγματα είναι καλύτερο από το 2CV (αντικειμανικά).
Εγώ δηλώνω ευτυχής κάτοχος ACADYANE.
γιατι οχι και το χειμωνα?? εγω το 2cv το εχω καθημερινο αυτοκινητο χειμωνα καλοκαιρι. το καλοριφερ του ειναι πολυ δυνατο ασε που δεν κολωνει στα χιονια εδω στην κοζανη. το καλοκαιρι παλι ανοιγοντασ την οροφη του ειναι τρελλα!!Έχουμε ένα Dyane πορτοκαλί μέσα έξω του 1974 σε καθημερινή χρήση, βέβαια όχι τον χειμώνα![]()
Το χειμώνα έχει πολύ πάγο και χιόνι και τα προστατεύει σε γκαράζ..γιατι οχι και το χειμωνα?? εγω το 2cv το εχω καθημερινο αυτοκινητο χειμωνα καλοκαιρι. το καλοριφερ του ειναι πολυ δυνατο ασε που δεν κολωνει στα χιονια εδω στην κοζανη. το καλοκαιρι παλι ανοιγοντασ την οροφη του ειναι τρελλα!!

ναι εχεισ δικιο δεν το ειχα προσεξειΧαρη εικει ειναι αυστρια και οχι κοζανη