- Reaction score
- 25.189
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Του χρόνου θα οργανωθούμε και θα το ευχαριστηθούμε... Πρώτα ο Θεός
θα διαφωνησω.....είναι ξεχωριστη...Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ φουσκωμένο
Kαλα να θυμάσαι αυτό το ποστ...Του χρόνου θα οργανωθούμε και θα το ευχαριστηθούμε... Πρώτα ο Θεός
..Με χώρο...και κάτω από τα καθίσματα κάτι γίνετε..

Ναι ρε τρελέ.. Να είμαστε καλά και θα δεις τι έχει να γίνειKαλα να θυμάσαι αυτό το ποστ...
Εγώ θέση θα κρατήσω... και μια φορά θα το πω...(γιατι όπως κατάλαβες απο φώτο..εγώ τουρίστας με φωτογραφική δεν πάω..Με χώρο...και κάτω από τα καθίσματα κάτι γίνετε..
![]()

Μονο μην λακίσεις γιατί ο καιρός περνάει νεράκι...Ναι ρε τρελέ.. Να είμαστε καλά και θα δεις τι έχει να γίνει![]()

Amsterdam τα τελευταία χρόνια και πάντα το πρώτο ΣΚ Μαΐου..Το citromobile 2017 σε ποια τοποθεσια θα γινει? Ολλανδια παντα ε? Αλλα ποια πολη?
Φαντάσματα βλέπω αγαπητέ μου στον ύπνο μου...και πετάγομαι..."Όχι άλλο κάρβουνο...όχι..."Και μετά φταίνε οι άλλοι για ακατάσχετη ΒΧ - ολογια στο φόρουμ... Αλλά την βόμβα την πετάς και μετά σφυριζεις αδιάφορα![]()
Αφου ειναι ΣΚ και Αμστερνταμ εγω 100% δηλωνω συμμετοχη για του χρονου απο τωραAmsterdam τα τελευταία χρόνια και πάντα το πρώτο ΣΚ Μαΐου..

2) Pierre Boulanger1) nonos
Amsterdam τα τελευταία χρόνια και πάντα το πρώτο ΣΚ Μαΐου..
3. Citrobella!2) Pierre Boulanger
3) gerovas1) nonos
...4) ?
Εμείς στο πηγάδι ?...
1.nonos
2.boulanger
3.citrobella
4.gerovas
5.mikevespakias...
...?...Εμείς στο πηγάδι ?
Citromobile 2017!...?...