CitroMobile 2017

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.051
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Του χρόνου θα οργανωθούμε και θα το ευχαριστηθούμε... Πρώτα ο Θεός
Kαλα να θυμάσαι αυτό το ποστ...
Εγώ θέση θα κρατήσω... και μια φορά θα το πω...(γιατι όπως κατάλαβες απο φώτο..εγώ τουρίστας με φωτογραφική δεν πάω:dash:..Με χώρο...και κάτω από τα καθίσματα κάτι γίνετε..:clap::clap::dance::dance:moneyboxmoneyboxmoneyboxmoneyboxmoneybox

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Kαλα να θυμάσαι αυτό το ποστ...
Εγώ θέση θα κρατήσω... και μια φορά θα το πω...(γιατι όπως κατάλαβες απο φώτο..εγώ τουρίστας με φωτογραφική δεν πάω:dash:..Με χώρο...και κάτω από τα καθίσματα κάτι γίνετε..:clap::clap::dance::dance:moneyboxmoneyboxmoneyboxmoneyboxmoneybox
Ναι ρε τρελέ.. Να είμαστε καλά και θα δεις τι έχει να γίνει :)

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Ναι ρε τρελέ.. Να είμαστε καλά και θα δεις τι έχει να γίνει :)
Μονο μην λακίσεις γιατί ο καιρός περνάει νεράκι...
....Πάντως σε τεστ που κάναμε...(το σκ που έτσι και αλλιώς είχαμε φύγει...) η ώρα μέσα στο αυτοκίνητο ήταν εκπληκτική...Καμένα βούρλα Αθηνά σε 3 ώρες..λόγω συζητήσεις...:toilet::secret::secret:

nonos

Member
Reaction score
24.400
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το citromobile 2017 σε ποια τοποθεσια θα γινει? Ολλανδια παντα ε? Αλλα ποια πολη?

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Το citromobile 2017 σε ποια τοποθεσια θα γινει? Ολλανδια παντα ε? Αλλα ποια πολη?
Amsterdam τα τελευταία χρόνια και πάντα το πρώτο ΣΚ Μαΐου..

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Και μετά φταίνε οι άλλοι για ακατάσχετη ΒΧ - ολογια στο φόρουμ... Αλλά την βόμβα την πετάς και μετά σφυριζεις αδιάφορα :D:whistle:
Φαντάσματα βλέπω αγαπητέ μου στον ύπνο μου...και πετάγομαι..."Όχι άλλο κάρβουνο...όχι..."

nonos

Member
Reaction score
24.400
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Amsterdam τα τελευταία χρόνια και πάντα το πρώτο ΣΚ Μαΐου..
Αφου ειναι ΣΚ και Αμστερνταμ εγω 100% δηλωνω συμμετοχη για του χρονου απο τωρα :superman:
Αρκει να μη βρεθω μονος μου εκει μετα....:devil:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.585
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά, δυστυχώς... Θα ήθελα όμως να θυμίσω και μια άλλη ιδέα που είχε αναφερθεί στο φόρουμ παλαιότερα: Τι γίνεται με το Conservatoire? Ξέρω ότι είναι κλειστό στο κοινό γενικά και μπορείς να το επισκεφθείς μόνο ως μέλος μίας οργανωμένης λέσχης και με ραντεβού. Μήπως έχει αλλάξει κάτι? Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι στο μέλλον? Νομίζω ότι η επίσκεψη ειδικά στο conservatoire είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους λάτρεις των Citroen. Δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά αλλού τα σπάνια πρωτότυπα που πάντα ερέθιζαν την φαντασία μας και με τις εκπληκτικές προδιαγραφές τους (και ομορφιά τους, πολλές φορές) ανεδείκνυαν και το δυναμικό της εταιρίας και την προσφορά της στην αυτοκίνηση.

Top Bottom