μια αγγελια καπου να βαλει καποιος ... χαριζετε θελω κατι ..μια κοτα ..μια γιδα κατσικα...κατι..
Εχω βαλει προσωπικα,αγγελια,κατα το παρελθον,οπου χαριζα παλια ανταλλακτικα.
Επισης,καποιες-λιγες-φορες,εχω πετυχει αγγελια οπου χαριζεται αυτοκινητο(οχι bx gti βεβαια).
Στην περιπτωση μου,μου βγηκε η πιστη με τις παραλογες απαιτησεις καποιων.Εαν δεν ειχα αυτη την αγαπη για τα παλια πραγματα γενικοτερα(οπως οι περισσοτεροι),πιθανοτατα δεν θα ασχολιομουν καν.
Οσο για τα αυτοκινητα που χαριζονταν θεωρω αρκετα πιθανο απλα να πεταχτηκαν τελικα,με τον ενα η τον αλλο τροπο(οχι οτι ηταν και αξιολογα εξαρχης δηλαδη).
Στη συγκεκριμενη περιπτωση,τα εξοδα αποστολης του αυτοκινητου απο τη βεροια,σε συνδυασμο με πιθανο προβλημα στα χαρτια του,μαλλον θα αποθαρρυνε πολλους απο το να ασχοληθουν μαζι του τελικα.
Κοινως,η πικρη αληθεια ειναι οτι μπορει εμεις εδω περα να ειμαστε μαζεμενοι και να νιωθουμε πολλοι,αλλα τελικα σε σχεση με το συνολο του πληθυσμου ειμαστε μια μειοψηφια.

Ποσοι bxκηδες να υπαρχουν ανα την Ελλαδα,οι οποιοι μαλιστα να ειναι και διατεθειμενοι να αναλαβουν τα οποια εξοδα αποστολης κλπ για κατι τετοιο;Εδω ακομη και καποιοι απο εμας τα αποκαλουμε ''κουτακια''χαριτολογωντας,οποτε λογικο ειναι να μην ασχοληθει μαζι τους ο πολυς κοσμος..
Συγχωρεστε με αν ξεφυγα λιγο...Ομως απο την ημερα που ειδα φωτογραφια το Αriane της Γκραβας σε κεντρο ανακυκλωσης,συνειδητοποιησα πως τελικα,ακομη και εν ετει 2020,οι λατρεις παλαιων αυτοκινητων(και αντικειμενων εν γενει),αντιμετωπιζονται στην καλυτερη ως αθεραπευτα ρομαντικοι,στη χειροτερη ως γραφικοι.Και με αυτη τη νοοτροπια,μαλλον θα εξακολουθησουμε να βλεπουμε τετοιες εικονες..