AXEL... 'παρεξηγημένο' άτυχο, αδερφάκι του Visa...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Που είναι αυτό βρε Μιτσο? σε τι κατάσταση είναι? Το δίνει αξίζει?

Last edited:

mitsosk99

Member
Reaction score
23
Πόντοι
32
Περιοχή
Patra
το αυτοκινητο βρισκεται Πατρα,αποτι φαινεται αξιζει (χωρις να εχω δει απο κατω τι παιζει)!το ''προβλημα'' ειναι οτι αυτος εχει κ αλλα ιστορικα και μαλλον θα το θελει..!αν ενδιαφερεσαι μπορω,την επομενη που θα περασω,να τον ρωτησω..

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
το αυτοκινητο βρισκεται Πατρα,αποτι φαινεται αξιζει (χωρις να εχω δει απο κατω τι παιζει)!το ''προβλημα'' ειναι οτι αυτος εχει κ αλλα ιστορικα και μαλλον θα το θελει..!αν ενδιαφερεσαι μπορω,την επομενη που θα περασω,να τον ρωτησω..
Αν μπορείς ρώτα... αν διακρίνω καλά ο πίσω καναπές είναι φθαρμένο....έχεις κ άλλες φωτο? Ωραιο χρώμα κ η πόρτα οδηγού πρέπει να ήταν από κόκκινο!!!

mitsosk99

Member
Reaction score
23
Πόντοι
32
Περιοχή
Patra
Αν μπορείς ρώτα... αν διακρίνω καλά ο πίσω καναπές είναι φθαρμένο....έχεις κ άλλες φωτο? Ωραιο χρώμα κ η πόρτα οδηγού πρέπει να ήταν από κόκκινο!!!
δυστυχως δεν εχω αλλες φωτο.Παντως θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με τον ιδιοκτητη και θα σε ενημερωσω.(τα λαστιχα επισης μου φαινονται φουσκωμενα,καλο σημαδι αυτο,δειχνει οτι εχει κινηθει προσφατα)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
''Μπόμπα'' το axeλακι...

Αυτό το χρώμα που έβαλε ο Μήτσος είναι το μόνο που μου αρέσει κάπως. Ειναι και εσωτερικό του (ταμπλό) χρυσαφένιο, πολύ ωραίο :)

Φαίνεται πως χρειάζεται πολύ δουλειά πάντως και σημειωτέον ανταλλακτικά δεν υπάρχουν..

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Afto echi na kinithi poli kero...krima
απο που το καταλαβες οτι έχει να κινηθεί καιρό ? Παντως το εσωτερικό του,σε αυτό το χρωμα ειναι σε μπεζ πολυ ωραιο κατά την γνώμη μου...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
απο που το καταλαβες οτι έχει να κινηθεί καιρό ? Παντως το εσωτερικό του,σε αυτό το χρωμα ειναι σε μπεζ πολυ ωραιο κατά την γνώμη μου...
Αυτό δεν είναι το εσωτερικό του?

Είναι η ωραιότερη χρωματική υλοποίηση πάντως :)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Αυτο ειναι... καφέ με μπεζ συμφωνώ οτι ειναι το πιο ωραίο ... σε αυτή την απόχρωση

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Gemise fila sto kapo ke ston gialokatharistira, den echi pinakides, den echi patikothi to prasino apo piso tu...ke genikos to estanume...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Gemise fila sto kapo ke ston gialokatharistira, den echi pinakides, den echi patikothi to prasino apo piso tu...ke genikos to estanume...
Σαν να έχεις δίκαιο... κ γενικά η κατάσταση του δεν είναι καλή...

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μητσο αυτο ειναι στα Συχαινα κοντα με μια bx μετα τη μαντρα με το αμερικανικο? Το χα ξεχασει τελειως αυτο.. Λιγο μετα το Ολυμπιο θεραπευτηριο εντωμεταξυ εχει μια μαντρα που ασχολειται με πισωκινητα και εχει μεσα μια alfetta gt σε ασχημη κατασταση και ενα datsun pickup πριν το '55 !

mitsosk99

Member
Reaction score
23
Πόντοι
32
Περιοχή
Patra
Μητσο αυτο ειναι στα Συχαινα κοντα με μια bx μετα τη μαντρα με το αμερικανικο? Το χα ξεχασει τελειως αυτο.. Λιγο μετα το Ολυμπιο θεραπευτηριο εντωμεταξυ εχει μια μαντρα που ασχολειται με πισωκινητα και εχει μεσα μια alfetta gt σε ασχημη κατασταση και ενα datsun pickup πριν το '55 !
αυτο νονε ειναι στη περιοχη της οβρυας!αυτα στα συχαινά που αναφερεις δεν θυμαμαι να τα εχω δει,αλλα τωρα με δελεασες να κανω μια βολτα προς τα κει....

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Θα ξετρυπωσετε κ άλλα axel την βλέπω την δουλειά...

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
:lol:Flaminio ξεκινα απο εδω καλυτερα και φτιαξε το απο επανω κοτετσι διοραμα.... (να χαρουνε και τα δικα μας ματακια)

http://www.ebay.com/itm/Heco-Modeles-Kit-neuf-resine-Citroen-AXEL-Pompier-1-43-/390729741772?pt=FR_YO_Jeux_VehiculesMiniaturesCircuits_VehiculesMiniatures&hash=item5af94eb5cc#ht_3054wt_956:lol:

keep going φιλε..
Οταν φτιάξω το μαναβικο κ το περίπτερο πολυ ευχαριστως Δημητρη...

Last edited by a moderator:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Thimame to 97 kalokeraki itane, icha erthi ellada me tin oikogenia ke enas filos tu patera mu iche mia mble DSpecial pu tin edine,
opote pigame se ena Garage na sikosume to DS ke na to do apo kato, mbas ke aksisi na to fero Austria.
"Ti to thes file to sarabalaki, bale kotes ke kanto kotetzi...", afta mu legane ta mastoria...

Batti prochora ke min akus...

Telika i mble DSpecial katantise sta skupidia... ekana megalo lathos pu den tin pira tote, ke akoma lipame poli.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Top Bottom