- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Λες, Εμένα μου αρέσει...
Ελπίζω κάτι παραπάνω να ξέρει ο ΆγιοςΛες, Εμένα μου αρέσει...

Αν μπορείς ρώτα... αν διακρίνω καλά ο πίσω καναπές είναι φθαρμένο....έχεις κ άλλες φωτο? Ωραιο χρώμα κ η πόρτα οδηγού πρέπει να ήταν από κόκκινο!!!το αυτοκινητο βρισκεται Πατρα,αποτι φαινεται αξιζει (χωρις να εχω δει απο κατω τι παιζει)!το ''προβλημα'' ειναι οτι αυτος εχει κ αλλα ιστορικα και μαλλον θα το θελει..!αν ενδιαφερεσαι μπορω,την επομενη που θα περασω,να τον ρωτησω..
δυστυχως δεν εχω αλλες φωτο.Παντως θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με τον ιδιοκτητη και θα σε ενημερωσω.(τα λαστιχα επισης μου φαινονται φουσκωμενα,καλο σημαδι αυτο,δειχνει οτι εχει κινηθει προσφατα)Αν μπορείς ρώτα... αν διακρίνω καλά ο πίσω καναπές είναι φθαρμένο....έχεις κ άλλες φωτο? Ωραιο χρώμα κ η πόρτα οδηγού πρέπει να ήταν από κόκκινο!!!
Αυτό το χρώμα που έβαλε ο Μήτσος είναι το μόνο που μου αρέσει κάπως. Ειναι και εσωτερικό του (ταμπλό) χρυσαφένιο, πολύ ωραίο''Μπόμπα'' το axeλακι...
![]()
![]()

απο που το καταλαβες οτι έχει να κινηθεί καιρό ? Παντως το εσωτερικό του,σε αυτό το χρωμα ειναι σε μπεζ πολυ ωραιο κατά την γνώμη μου...Afto echi na kinithi poli kero...krima
Αυτό δεν είναι το εσωτερικό του?απο που το καταλαβες οτι έχει να κινηθεί καιρό ? Παντως το εσωτερικό του,σε αυτό το χρωμα ειναι σε μπεζ πολυ ωραιο κατά την γνώμη μου...

Gemise fila sto kapo ke ston gialokatharistira, den echi pinakides, den echi patikothi to prasino apo piso tu...ke genikos to estanume...απο που το καταλαβες οτι έχει να κινηθεί καιρό ? Παντως το εσωτερικό του,σε αυτό το χρωμα ειναι σε μπεζ πολυ ωραιο κατά την γνώμη μου...
Σαν να έχεις δίκαιο... κ γενικά η κατάσταση του δεν είναι καλή...Gemise fila sto kapo ke ston gialokatharistira, den echi pinakides, den echi patikothi to prasino apo piso tu...ke genikos to estanume...
αυτο νονε ειναι στη περιοχη της οβρυας!αυτα στα συχαινά που αναφερεις δεν θυμαμαι να τα εχω δει,αλλα τωρα με δελεασες να κανω μια βολτα προς τα κει....Μητσο αυτο ειναι στα Συχαινα κοντα με μια bx μετα τη μαντρα με το αμερικανικο? Το χα ξεχασει τελειως αυτο.. Λιγο μετα το Ολυμπιο θεραπευτηριο εντωμεταξυ εχει μια μαντρα που ασχολειται με πισωκινητα και εχει μεσα μια alfetta gt σε ασχημη κατασταση και ενα datsun pickup πριν το '55 !
Flaminio ξεκινα απο εδω καλυτερα και φτιαξε το απο επανω κοτετσι διοραμα.... (να χαρουνε και τα δικα μας ματακια)
Οταν φτιάξω το μαναβικο κ το περίπτερο πολυ ευχαριστως Δημητρη...Flaminio ξεκινα απο εδω καλυτερα και φτιαξε το απο επανω κοτετσι διοραμα.... (να χαρουνε και τα δικα μας ματακια)
http://www.ebay.com/itm/Heco-Modeles-Kit-neuf-resine-Citroen-AXEL-Pompier-1-43-/390729741772?pt=FR_YO_Jeux_VehiculesMiniaturesCircuits_VehiculesMiniatures&hash=item5af94eb5cc#ht_3054wt_956
keep going φιλε..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαFlaminio ξεκινα απο εδω καλυτερα και φτιαξε το απο επανω κοτετσι διοραμα.... (να χαρουνε και τα δικα μας ματακια)
http://www.ebay.com/itm/Heco-Modeles-Kit-neuf-resine-Citroen-AXEL-Pompier-1-43-/390729741772?pt=FR_YO_Jeux_VehiculesMiniaturesCircuits_VehiculesMiniatures&hash=item5af94eb5cc#ht_3054wt_956
keep going φιλε..