Καλησπέρα και πάλι σε όλην την παρέα.....
Η ιστορία με το δικό μου 2CV και την ανακατασκευή έφτασε πολύ κοντά σε σημείο να σταματήσει τελείως μετα απο μια κακή εμπειρία που είχα απο εναν κακο φαναρντζή που είχα πάει το αμάξι μου.
Να με συγχωρήσουν οι φαναρτζήδες που τοιχόν υπάρχουν στο φόρουμ αλλά τύποι σαν αυτόν που πήγα το 2cv μου να κάνω την φαναρτζοδουλιά και το βάψιμο απλά τους ντροπιάζουν!!!!
Η αρχική μου επιλογή ήταν να είναι κάπου κοντά για να μπορώ να το λύσω και να το αφησω για την λαμαρινοδουλειά και το βάψιμο και μετά να το συναρμολογήσω παλι.
Ξεκίνησα δυνατά και έγδυσα το αμάξι γρήγορα, έφερα απο το εξωτερικό τα ανταλλακτικά για την φαρναντζοδουλειά και περίμενα ...περίμενα.....
Παράλληλα εγω έκανα συντήρηση στα ανταλλακτικά που είχα βγάλει......οπως θα έχετε δεί σε παλαιώτερα ποστ μου....
Για να μην τα πολυλογώ τσακώθηκα άσχημα με τον τύπο αυτόν μετά απο την τόση κοροιδία και ψέμα που είχα φάει για την πρόοδο των εργασιών....
Με αποκορύφωση οταν είδα τις κακοτεχνίες που έκανε για να παραδώσει μέρος της δουλειάς .....την οποία και θα σας δείξω......
Τελικά το πήρα το αμάξι σε κομμάτια και βρήκα έναν ΜΑΣΤΟΡΑ στον ασπρόπυργο ο οποίος με το μεράκι του και την μαστοριά του με βοήθησε να συνεχίσω και να μην το παρατήσω τελείως.
Οπως έχω αναφέρει ειμαι μηχανικός και μπορώ να καταλάβω καποια πραγματα.....
Και εννοείτε οτι μου χάλασε και αρκετά ανταλλακτικά φανοποιίας τα οποία αγόρσα ξανά.
Ευτηχώς ο καινούργιος φαναρτζής μου έσωσε κάποια απο τα παλιά όπως το καπό, τις πόρτες ......κτλ...
Λοιπον.......
Το 2CV μου παρατημένο για χρόνια σε αυτήν την κατάσταση....
Το αποκορύφωμα ήταν οταν έιδα αυτές τις κολλήσεις.........
Τελικά το φόρτωσα και έφυγε για τον επόμενο μάστορα.....
Ξεκινήσαμε απο την αρχή......