- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607

Καλησπερα παιδια...Εχω ερωτηση:αν βαλεις λαμπα με περισσοτερα watt πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις ανορθωτη πριν για να μη σου λιωσει τα καλωδια;κ ρελε πριν το διακοπτη για να μην στον καψει κ αυτον;Επισης ερωτηση:δουλευουν τα φλας(δεξι αριστερο) αλλα οχι τα αλαρμ....Αλλαζω διακοπτη τα ιδια;τι φταιει;το βαρελακι-ρελες που ειναι κατω απο το τιμονι???Παραλληλόγραμμα φανάρια...
Λυχνίες ιωδίνης...
60/55W ...
ρελέ παράκαμψης του διακόπτη φώτων...
καθαρές συνδέσεις+γειώσεις...
Ή
View attachment 7679
Kαλησπερα Μιχαλη..Καλησπερα παιδια...Εχω ερωτηση:αν βαλεις λαμπα με περισσοτερα watt πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις ανορθωτη πριν για να μη σου λιωσει τα καλωδια;κ ρελε πριν το διακοπτη για να μην στον καψει κ αυτον;Επισης ερωτηση:δουλευουν τα φλας(δεξι αριστερο) αλλα οχι τα αλαρμ....Αλλαζω διακοπτη τα ιδια;τι φταιει;το βαρελακι-ρελες που ειναι κατω απο το τιμονι???

Αγαπητέ σε καταλαβαίνω...Εγω στο charleston έχω xenon 4000k τα τελευταία 4 χρόνια![]()
Στο κόκκινο;Εγω στο charleston έχω xenon 4000k τα τελευταία 4 χρόνια![]()

Αντε να ξηλωθούν! Xenon σε 2CV..ΛΕΣ ........
Εντάξει, αφου στο κοκκινο έχει κίτρινες λάμπες καλά είμαστε..Κόκκινο κιτρινες, τσαρλεστον xenon![]()
Στα υπόψινΑντε να ξηλωθούν! Xenon σε 2CV..
Έλα πμ μην γεμίσουμε το θέμα με off topic 
μαγκες....αλλαξα διακοπτη,αλλαξα ρελε-βαρελακι ,τσεκαρα καλωδια,ασφαλειες,συνδεσεις καλωδιων,κουνησα μεταλλικες βασεις φλας.....ΤΙΠΟΤΑ....τι αλλο να ειναι?????οεο???Kαλησπερα Μιχαλη..
Τσεκαρε τα καλωδια σου πισω απο το ταμπλο..
Μην βαλεις λαμπες αλλες εκτος απο τις γνωστες κιτρινες υπαρχουν και ειναι η μονες σωστες..οι αλλες κανουν οτι περιγραφεις..(
Κουνα και τις μεταλικες βασεις των φλας μεσα απο τα φτερα..μπορει να μην κανουν σωστη γείωση...
Τα ξαναλεμε...

Παρε τα 3 καλωδια των φλας αρχηκαμαγκες....αλλαξα διακοπτη,αλλαξα ρελε-βαρελακι ,τσεκαρα καλωδια,ασφαλειες,συνδεσεις καλωδιων,κουνησα μεταλλικες βασεις φλας.....ΤΙΠΟΤΑ....τι αλλο να ειναι?????οεο???![]()
Flaminio amigo .....δεν καταλαβα πολυ καλα πως θα το κανω αυτο..... απο το διακοπτη alarm φευγουν 7 καλωδια k στο βαρελακι πανε 3 καλωδια....Παρε τα 3 καλωδια των φλας αρχηκα
Κ μπαιπασαρετα στο μοχλο αλαρμ κ δοκιμασε απο εκει απευθειας ασε το βαρελακι
Τραβα ρευμα απο τα 3 καλωδια των φλας...παραλληλα...στο διακοπτη των αλαρμ 3 ειναι οι υποδοχες για να δουλεψουν τα αλαρμ οι αλλες 4 ειναι για τα λαμπακια...το κοκκινο κ το πρασινο λαμπακιFlaminio amigo .....δεν καταλαβα πολυ καλα πως θα το κανω αυτο..... απο το διακοπτη alarm φευγουν 7 καλωδια k στο βαρελακι πανε 3 καλωδια....