- Reaction score
- 21.962
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ήτανε πολλές εντωμεταξύ και για ένα διάστημα είχαν μικρή αξία.Για κάποια χρόνια, σαν παιδί, έζησα με αυτό το αυτοκίνητο. Ακόμα θυμάμαι που περνάγαμε εκείνο το τεράστιο μαρσπιέ, για να πάμε στο κάθισμα. Και όταν έπεφτε σε λακούβα, αναστέναζε ...........η λακούβα.
Ξύλινο ταμπλώ, ταχύτητες στο τιμόνι. Απλώς, ήμουν πολύ μικρός, και οι αναμνήσεις είναι περιορισμενες.
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ε Σ φωτό. Οσο τις βλέπω, σκάαααααααααααααααααω που δεν το πήρα πρέφα να έρθω.
Αυτό; Ποιου είναι; Γνωστό μου φαίνεται...
Έπρεπε να βάλεις και το "Κορεάτικο" μέσα στην φωτογραφία και να γράψεις "Και μια ωραία στιγμή.. οι τρεις βασικοί πισωκίνητοι ανταγωνιστές της εποχής... και ο προσοκίνητος κυρίαρχος"Που να φανταστώ ρε γμτ να το είχα γράψει. Και μάλιστα στο θέμα των εκδηλώσεων της ΦΙΛΠΑ ρωτούσα για την ημερομηνία πριν τη μάθω.
Και μια ωραία στιγμή.. οι τρεις βασικοί πισωκίνητοι ανταγωνιστές της εποχής:
View attachment 33313
Πάντως δε νομίζω ότι κάποιο απο τα τρία έστριβε πιο γρήγορα απο το ΖΧ!!Έπρεπε να βάλεις και το "Κορεάτικο" μέσα στην φωτογραφία και να γράψεις "Και μια ωραία στιγμή.. οι τρεις βασικοί πισωκίνητοι ανταγωνιστές της εποχής... και ο προσοκίνητος κυρίαρχος"
Ακριβώς έτσι. Η alpha ειναι αυτοκίνητο για οδηγούς, το Mercedes για ......μετακινουμενους.H 75 ηταν πολυ ζυγισμενο αυτοκινητο παντως για πισωκινητο της εποχης και το καλυτερο μεταξυ των τριων πανω στο δρομο. Χανωντας ευκολα σε αλλους τομεις βεβαια σε σχεση με τα αλλα δυο. Η 190 πχ ηταν χαωτικα πιο καλοφτιαγμενη και αξιοπιστη.
Τα χρόνια της καθημερινης μετακινησης, της μικρότερης ηλικίας εγκεφαλικα...και των συχνών Πατρα-Αθηνα-Πατρα, ο πιο καλος "πελάτης" της zx ήταν τα Astra G-E30 και της xantia τα E36.Πάντως δε νομίζω ότι κάποιο απο τα τρία έστριβε πιο γρήγορα απο το ΖΧ!!
Apo piso kinisi exo poli mikri ebeiria. sxedon katholou. Exo mono 20 lepta odigisei ena 505 1.8Τα χρόνια της καθημερινης μετακινησης, της μικρότερης ηλικίας εγκεφαλικα...και των συχνών Πατρα-Αθηνα-Πατρα, ο πιο καλος "πελάτης" της zx ήταν τα Astra G-E30 και της xantia τα E36.
Και ένα w210......Apo piso kinisi exo poli mikri ebeiria. sxedon katholou. Exo mono 20 lepta odigisei ena 505 1.8
Και εγώ, και εγώ!!Και ένα w210......
Ε
Και εγώ, και εγώ!!Και σε πόσο καλή κατάσταση είναι η W210 σου Δημήτρη, παρά τα 250000χλμ που έχει.