- Reaction score
- 4.921
- Πόντοι
- 827
Την ψηφιζω σαν την καλύτερη φωτογραφία της εκδήλωσης... μακράν
Την ψηφιζω σαν την καλύτερη φωτογραφία της εκδήλωσης... μακράν
με 15 φίλτρα ολες καλές ειναι..Την ψηφιζω σαν την καλύτερη φωτογραφία της εκδήλωσης... μακράν
Ή επιλογή της δεν έχει να κάνει με τα φίλτρα, αλλά με την οπτική και τα θέμα της φωτογραφίαςμε 15 φίλτρα ολες καλές ειναι..
Μην χάνεσαι βρε.. Γράφε ένα γεια κάπου κάπου..Επεράσαμε όμορφα...........!!!!!
Χαμένος τον τελευταίο καιρό με την δουλειά, η συνάντηση ήταν ένα καλό αγχολυτικό για μένα. Είχα παραμελήσει κ την GSA τελευταία, αλλά έστω κ την τελευταία στιγμή, η κυρία εμφανίστηκε μάχιμη (αν κ αμακιγιάριστη....).
Χάρηκα που ξανα-ειδοθήκαμε με τους περισσότερους, αν κ δεν είχαμε πολύ χρόνο να τα πούμε, ήρθα κ εγώ ψιλοαργά.......Γνώρισα επιτέλους κ τον Νίκο (Νικηφόρο) που μόνο διαδικτυακά είχαμε μιλήσει! Όπως κ τον φίλτατο ami8_gs_ds_bx.
Ενα βιντεάκι από μένα με όλες τις παρουσίες, να έχουνε να βλέπουν (κ να ζηλέυουν.....) κ όσοι δεν παραβρέθηκαν.
Πολύ βροχή στην αποχώρηση.......αλλά η GSA μου παληκάρι!
Άντε, σύντομα κι άλλη συνάντηση σε κλειστότερο κύκλο κ γιατί όχι κ χειμερινή εκδρομούλα!!!

Έχεις δίκιο Αποστόλη, κι αν δεν γράφω, να ξέρετε ότι σας διαβάζω συχνά πυκνά.Μην χάνεσαι βρε.. Γράφε ένα γεια κάπου κάπου..![]()
Αδικο το σχολιο σου...με 15 φίλτρα ολες καλές ειναι..
Του κυρίου Ρ. (δεν γράφω όνομα για ευνόητους λόγους) που είχε την DS cabrioΑδικο το σχολιο σου...
Hello Χαρης συναδελφε! Εξαιρετικο video, μ εβαλες στο κλιμα!
To ΑΧ μου χε ξεφυγει! Μελος μας?
. και φυσικα το GS του μιλτου Του κυρίου Αμούργη όπως και το cx pallas.δεν μπωρουσα να μην βαλω και τα αγαπημενα μου της εκθεσης. αυτο το cx pallas προσωπικα το θεορω το ωραιοτερο μοντελο cx που βγηκε ποτε χαζεψα. και φυσικα το GS του μιλτου
. αλλα και το GSA του harisman αν και ομολογω οτι απο τα GSA περισσοτερο μου αρεσε το καφε που δεν εμαθα πιανου ηταν
τοτε να δοσω συγχαρητηρια στον κ. Αμούργη για το πολυ καλο γουστο και στα 2 τον οποιο και γνωρισα στην εκθεση απο το cx pallasΤου κυρίου Αμούργη όπως και το cx pallas.
. δυστιχως δεν ειναι γραμενος στο σαιτ μαςΝα σε συγχαρώ για το γούστο σου !τοτε να δοσω συγχαρητηρια στον κ. Αμούργη για το πολυ καλο γουστο και στα 2 τον οποιο και γνωρισα στην εκθεση απο το cx pallas. δυστιχως δεν ειναι γραμενος στο σαιτ μας
Να σε συνχαρώ για το γούστο σου !