Δύο γενιές μεγάλων υδροπνευματικων Citroen με φόντο το Ζαππειο:
στην τελευταία ειναι η δικιά μου.. απίστευτη φωτό την κλέβωΤη είδε ο Αλεξ.Περρακης χθες στο Ζάππειο!!!!!View attachment 6890 View attachment 6891 View attachment 6892 View attachment 6893 View attachment 6894 View attachment 6895 View attachment 6896 View attachment 6897 View attachment 6898 View attachment 6899 View attachment 6900 View attachment 6901 View attachment 6902
. Κάναμε καινούργιες γνωριμίες

Like αν και δεν μπορώ να δω.....βάλτε το και εδώ please...Και το live stream που έκανα κατά την διάρκεια της συνάντησης
https://www.facebook.com/azabakas/videos/10154729060573050/
Είδες αγαπητέ μου φίλε..τι κάνει το ψυχρό κλίμα....Το Ζάππειο την Κυριακή το πρωί γέμισε όμορφες Γαλλικές παρουσίες που μας πήραν τα μυαλά (ότι έχει απομείνει ). Κάποιες παλιές γνώριμες και κάποιες καινούργιες από τον ψυχρό βορρά. Κάναμε καινούργιες γνωριμίες
πήραμε το καφεδάκι μας με πολύ καλούς φίλους .................................... ήταν ένα πολύ όμορφο πρωινό![]()
...Ο Αλέξανδρος Περράκης εκτός από πολύ καλό παιδί και εξαίρετος φωτογράφος είναι και η ελπίδα της Λέσχης 2cv.Τη είδε ο Αλεξ.Περρακης χθες στο Ζάππειο!!!!!
View attachment 6890 View attachment 6891 View attachment 6892 View attachment 6893 View attachment 6894 View attachment 6895 View attachment 6896 View attachment 6897 View attachment 6898 View attachment 6899 View attachment 6900 View attachment 6901 View attachment 6902

Καλά εσείς κάνατε δίκη σας συνάντηση βρε???Δύο γενιές μεγάλων υδροπνευματικων Citroen με φόντο το Ζαππειο:
View attachment 6884 View attachment 6885

Ο Αλέξανδρος Περράκης εκτός από πολύ καλό παιδί και εξαίρετος φωτογράφος είναι και η ελπίδα της Λέσχης 2cv. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο![]()
χαχαχα.

Απόστολε, για άλλη μια φορά θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα και στην υπέροχη παρέα του Μπατίστα, του Γιάννη, του Μιχάλη, του Γιώργου, του Τρύφωνα, του Μίλτου, του Χάρη, του Τάκη, του 2ου Γιώργου με την μπλε CX... (ξέχασα κανέναν?). Και επίσης, να αναφέρω πόσο χάρηκα που είδα πάλι τον ΚΥΡΙΟ Χορέβα! Υπήρχε πιο ωραίο θέαμα από το να τον βλέπεις να καταφθάνει με το Charleston του (ολόϊδιο του Μπατίστα, νομίζω, με τα χρώματα που μου αρέσουν στο 2CV!), έχοντας μαζί του το εγγονάκι του?Καλά εσείς κάνατε δίκη σας συνάντηση βρε???
Καταπληκτικές φωτογραφίες...

Ήταν πραγματικά υπέροχα. Συγνώμη που με είδατε να αγριεύω. Είμαι ήρεμος άνθρωπος συνήθως αλλά.... είναι να μην τρελαθώ.. Τέλος πάντων δεν είχαν σχέση αυτά με τη γιορτή και την αθρόα προσέλευση καλών φίλωνΑπόστολε, για άλλη μια φορά θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα και στην υπέροχη παρέα του Μπατίστα, του Γιάννη, του Μιχάλη, του Γιώργου, του Τρύφωνα, του Μίλτου, του Χάρη, του Τάκη, του 2ου Γιώργου με την μπλε CX... (ξέχασα κανέναν?). Και επίσης, να αναφέρω πόσο χάρηκα που είδα πάλι τον ΚΥΡΙΟ Χορέβα! Υπήρχε πιο ωραίο θέαμα από το να τον βλέπεις να καταφθάνει με το Charleston του (ολόϊδιο του Μπατίστα, νομίζω, με τα χρώματα που μου αρέσουν στο 2CV!), έχοντας μαζί του το εγγονάκι του?
Συγχωρέστε με που δεν έβαλα άλλες φωτογραφίες με άλλες Citroen, δεν είμαι καλός φωτογράφος και είχα μαζί μου μόνο το απηρχαιωμένο κινητό μου που έχει πολύ χαμηλές δυνατότητες λήψης. Απλώς άδραξα την ευκαιρία να τραβήξω αυτήν τη φωτογραφία διότι τη θεωρώ καθαρά συμβολική, εκπροσωπώντας τις 2 αυτές γενεές των μεγάλων υδροπνευματικών Citroen.
Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα καλή από τεχνικής άποψης, αλλά για τον ιδιαίτερο συμβολισμό της και μόνο θα ήθελα να την αφιερώσω σε εκείνον στον οποίο οφείλεται η ύπαρξη αυτής της υπέροχης υδροπνευματικής Citroen στην Ελλάδα! Αγαπητέ μου Citrobella,![]()

Δεν ήμουν εκεί... αλλά ελπίζω αγαπητέ μου φίλε να σου έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα ονειρεύεσαι από το ποιο απλό έως το ποιο δύσκολο... σε ότι στην ζωή σου..και τα αμαξάκια είναι μέρος της ζωής...Ήταν πραγματικά υπέροχα. Συγνώμη που με είδατε να αγριεύω. Είμαι ήρεμος άνθρωπος συνήθως αλλά.... είναι να μην τρελαθώ.. Τέλος πάντων δεν είχαν σχέση αυτά με τη γιορτή και την αθρόα προσέλευση καλών φίλων![]()

Δεν ήμουν εκεί... αλλά ελπίζω αγαπητέ μου φίλε να σου έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα ονειρεύεσαι από το ποιο απλό έως το ποιο δύσκολο... σε ότι στην ζωή σου..και τα αμαξάκια είναι μέρος της ζωής...
Τα άλλα ευχαρίστως από κοντά se κάποιον από τους καφέδες μας.... αν και πολλές φορές αναλύοντας σκέψεις και εμπειρίες..νομίζω πως με κοιτάς σαν τον E.T....
Nice photo Babino...
![]()
πάρε και εσύ 
εχασα κατι;Ήταν πραγματικά υπέροχα. Συγνώμη που με είδατε να αγριεύω. Είμαι ήρεμος άνθρωπος συνήθως αλλά.... είναι να μην τρελαθώ.. Τέλος πάντων δεν είχαν σχέση αυτά με τη γιορτή και την αθρόα προσέλευση καλών φίλων![]()
Σε έψαχνα και εγώ Τρύφωνα, μάλλον έμεινες έξω να θαυμάζεις τις "κυρίες", μπήκαμε στην καφετέρια για έναν σύντομο καφέ, όπου έγινε και μία σύντομη παρουσίαση με διαφάνειες για τα 30 χρόνια της λέσχης...εχασα κατι;
εφυγα γιατι είχα πολύ δουλειά στο μαγαζί..Σε έψαχνα και εγώ Τρύφωνα, μάλλον έμεινες έξω να θαυμάζεις τις "κυρίες", μπήκαμε στην καφετέρια για έναν σύντομο καφέ, όπου έγινε και μία σύντομη παρουσίαση με διαφάνειες για τα 30 χρόνια της λέσχης...