- Reaction score
- 8.326
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Ama balo apo ola ta amaksia pou echo...tha pesi o server...

Γιατι τα θυμασαι?Ama balo apo ola ta amaksia pou echo...tha pesi o server...![]()
Tzu...ala tha ta ebasa foto...Γιατι τα θυμασαι?
Βάλε εσύ και αμα πεσει τον σηκωνουμε μαζί.Ama balo apo ola ta amaksia pou echo...tha pesi o server...![]()

Μμμμ, όντως... Η Citroen αυτό έβαζε από το εργοστάσιο, αλλά έχω την εντύπωση οτι υπήρχε και κάποιο άλλο που έβγαινε από την Radioën...Στην DS δεν έχω κάποιο.. Αν βρω σε προσιτή τιμή αυτό που έβγαινε τότε θα το πάρω.. Παίζει στα 250-300 ευρώ τα οποία είναι πολλά για ραδιόφωνο μόνο.
Αυτό είναι:
View attachment 9364
Στο 2cv έχω ένα Sony 20αετιας
Επειδη ο κοσμος ειναι μικρος...υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα,να ειμαι εγω αυτος που ειχε εγκαταστησει το ραδιο στην 190Ε..θυμαμαι δε,οτι ειχα κανει κατι αλχημειες στη συνδεσμολογια..ενα παλικαρι καλη του ωρα απο το 4tforum μου χαρισε ενα εξαιρετικο alpine που φοραει και τωρα απο μια 190E 2.0 που πηγαινε αποσυρση. Κι αυτο ομως κλεινει απροειδοποιητα καμια φορα και ειναι θεμα καλωδιων. Εχω τα torx μαζι, λυνω τη προσοψη, τα κουναω και ολα κομπλε![]()

Που φτάσαμε, να δίνεται W201, 2λιτρη κιόλας, σε τόσο καλή κατάσταση για παλιοσίδερα για αγορά ενός Aygo...A,δηλαδη νωριζες προσωπικα τον ιδιοκτητη..οπως το εγραψες,νομισα οτι στο εδωσε γνωστος που δουλευε σε ανακυκλωτηριο..
Η Mercedes που λεω εγω ανηκε σε οικογενειακη μας φιλη,και ειχε μολις 7οοοο χλμ..δοθηκε αποσυρση το 2009,για να αγοραστει ενα aygo(!).
Ηταν δε,σε τοσο καλη κατασταση,που ημασταν σιγουροι εγω και ο πατερας μου,οτι δεν προκειται να αποσυρθει κανονικα,και οτι ολο και καποιος θα βρισκοταν να την ''μαιμουδεψει'' και να την κυκλοφορησει παλι..
Τελος το![]()
δεν είναι καιροί για πολυτέλειες δυστυχώς...Που φτάσαμε, να δίνεται W201, 2λιτρη κιόλας, σε τόσο καλή κατάσταση για παλιοσίδερα για αγορά ενός Aygo...
)