Είναι μία σκέψη που κάποιες πολύ λίγες φορές πέρασε από το μυαλό μου. Αλλά και πάλι, πιστεύω πως ό,τι έγινε, έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους εξής λόγους: Κατ' αρχάς, όταν έγινε η αγορά δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα έβγαινε αυτό το ΦΕΚ απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ιστορικών. Δεύτερον, είναι σχεδόν απίθανο να βρεις μία CX στην Ελλάδα τόσο αυθεντική και σε τόσο καλή κατάσταση προς πώληση. Άσε που το μοντέλο TRE, με τον κλιματισμό, κυκλοφόρησε σε συγκεκριμένες αγορές μόνο του εξωτερικού. Τρίτον, ήταν πραγματική ευκαιρία για το αυτοκίνητο, τα χιλιόμετρά του και την κατάστασή του. Και το πιο σημαντικό για εμένα, το άφησα για το τέλος: πέρα από το αυτοκίνητο, το ωραιότερο κομμάτι της ιστορίας ήταν το πως έψαξε και βρήκε ο υπέροχος φίλος μας ο Κώστας (ο citrobella, για τα νεότερα μέλη του φόρουμ) το αυτοκίνητο και πως έφτασε σε εμένα. Πολύ σημαντικό για την παρέα μας εδώ στο φόρουμ, διότι αυτό έχει σημασία πάνω από όλα σε αυτό το φόρουμ, οι άνθρωποι πρώτα και μετά οι Σιτροέν που αγαπάμε. Και μέσα από αυτόν τον αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη, έρχεται και η σωστή αγάπη για τις Σιτροέν και τα κλασσικά αυτοκίνητα.